138

РОССИЯ

преди 6 години

До Анонимен ваш росен и желев какие были високие солидные мущин.они были клоун по болгарски палячовци

137

РОССИЯ

преди 6 години

До Анонимен сащ изхарчи три милр.долара за цветната революция в украйна защо путин да е вминовен сащ накара украйна да скъса всички връски с русия и сега предприятията им и заводите са безлюдни в украйна цари беззаконие хауст и масови грабежи и убииства благодарение на сащ едно време и българия скъса всички връзки с русия и сега народа български гладува всички заводи са спряни и продадени за безценица къде е кремиковци този завод работеше само за русия без русия бг мизерува както и украйна

136

Анонимен

преди 6 години

Не се сърдете на медите на Блатото заляло не само САЩ ами и Европа!Разбира се че за тях Путин е по-малкото зло от Тръмп. Щото Тръмп им дръпна килимчето за което се изръсиха билиони последните десетилетия, за да си градят пореден Нов Световен Ред след провала на Фашизма им и Комунизма им.Ако Тръмп успее срещу Путин и Ким , това ще е края им.Затуй ще подържат и насъскват Путин и Ким- колко били велики.

135

ЗАЩО

преди 6 години

Русия не спаси Левски , щом можеше.

134

До 162

преди 6 години

Така и руснаците ни освободиха от фашизма , без нито един гръмнал патрон , но това не им попречи да ни окупират нали.

133

Трак

преди 6 години

Русофилите пак до Ванга опряха в своето безсилие.

132

Анонимен

преди 6 години

do 160 Насилствено си върнал Крим? Без нито един гръмнал патрон?Кефиш, сороссоидна мъррршоооо!

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 159"Баба Ванга казала още 90-те години: Слава на Владимир!"Да ядеш на баба ти ванга хурката!:) Русняшки ченгесарлъци.

130

Анонимен

преди 6 години

И в какво е величието на Путин?! Че е финансиран щедро от руски милиардери олигарси без които той е обречен, а в замяна Путин служи на техните интереси и поддържа сигурността им. Абсолютен демагог, нагаждач и манипулатор. Това са пари напоени с кръвта на невинни хора, върху които той е ситуирал властта си, и то още от времето като агент на КГБ. Едни олигарси изгони, защото са срещу него, с другите се обгражда и те го правят марионетка. Насилствено си върна Крим, избити бяха сума руски и украински войници, Запада му наложи санкции, но на него не му трепна окото, щото обикновените руснаци ги пон

129

Анонимен

преди 6 години

Баба Ванга казала още 90-те години: Слава на Владимир! Тогава хората се чудели за кой говори.

128

Анонимен

преди 6 години

Питайте Путин дали някога си е пускал брада и мустаци и каква марка ножчета за бръснене ползва.

127

Анонимен

преди 6 години

дай Боже и на нас истински мъжкар като Путин Путин е толкова мъжкар, че даже няма мъжки хормони за една брада. Не виждате ли, че е пълно кьосе и ***. Нито има ръст на мъж, нито лице на мъж.

126

До 122

преди 6 години

Как ще избягат масово на Запад като никой няма да ги пусне тея *** бе,русофилски *** ? Въпреки това всяка година от Русия бягат над половин милион човека като в това число влизат и най-кадърните им кадри като математици,инжинери и физици.Точно поради тази причина россия не е развита и е затънала в 19 век.Да не говорим и че е икономическо и технологично джудже за тея възможности които може да ги има.

125

Трак до Сатанато

преди 6 години

Защо обаче ти им отвръщаш със същото.Бас ловя , че и ти имаш приятел русофил , но не го мразиш нали.

124

Абе влиятелен е

преди 6 години

Успя да направи руснак и россия мръсни думи в целия свят....

123

Трак

преди 6 години

Хора разберете , че всички трябва да спреме с омразата и обвиненията , и да се замислим какво можем да градим и развиваме с желание и кеф , та после да почнем да го правиме.Тези дето са в парламента и министерствата , не са паднали от космоса , те до вчера бяха до нас и от нас.Не ви се вярва , но е така(кой от вас няма познат в власта).Промяната идва от нас и за нас.

122

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТО-Онзи ден с теб водихме разговор за германците и скандинавците но ми спря интернета,та според теб Vikingite ли са вишата раса????-Според мен си т-п като гъдулка. Казах само, че руснацитата не са славяни, а евразийски *** с дръпнати очи в 60% от броя на населението им. И че по никаква линия не са ми братя. И че украинците са много по-европейски и славянски народ от руските ***.

121

СатаНАТО

преди 6 години

Първосигнална путиноидна *** люби кьосавото жуже, защото им обещава ОМРАЗА. Да мразят много и разностранно, посочва им обекти за мразене, насъсква ги. Мразете гейовете, богатите, широкоскроените. Мразете тези, които имат чувство за хумор, комшията с новата кола, комшийката с по-умното дете. Вие сте смотани лузъри с криви гени, но и за вас има оправдание да дишате - някой трябва да мрази, да скърца със зъби, да реже гумите на мерцедесите, да се напива с водка и да гледа парада в Москва.

120

До 144

преди 6 години

ДНК е генетичен код , който се предава по майчина линия и чрез него можеш да проследиш развитието на дадено общество или рода.А това , че всички сме хора , но ни карат да се мразим е друго.А най силното оръжие на политиците са парите и медиите.Жалкото е , че масово хората си мислят , че парите ще ги направят щастливи , това се рекламира и пропагандира в цял свят.А е лъжа , човек е щастлив , когато живее по собствените си закони и норми , когато правиш това в което те бива.Всичко друго е лъжа

119

Анонимен

преди 6 години

Прочетох още няколко творения със същото качество, като на 139. Бой през ашиците, бой по муцуните! До поssиране!