109

Убежища

преди 6 години

А ще можем ли да се храним в продължение на години с уран и да пием радиация. Не е ли по-добре света да се опъне на САЩ и да им нашока репите, за да настане мир

108

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да се бие с Борисов до него войната няма да стигне колкото и да е меркалия .. САЩ и Лондон ще бъдат унищожени.. Бобмбите на Русия вече са в океана лежат дъното и чакат да бъдат активирани.. Цунами ще залее 70% от населението на САЩ.

107

ЗНАЕЩ

преди 6 години

Мисля че политиците от 2 посолства в България трябва да бъдат обявени за ПЕРСОНА НОН-ГРАТА американците и англичаните! Освен да ни забъркат във Война друго от тях не очаквайте! Между другото Американското посолство на КОЗЯК има ПРОТИВОЯДРЕНО скривалище чийто изходи излизат в Южния парк! Така че когато стане напечено чакайте американците в Южния парк!

106

Атака?!?!

преди 6 години

БОЖЕ, БОЖЕ, СЛЕЗНИ ДА СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ ?!

105

Конфликт

преди 6 години

Основният конфликт идва от това, че САЩ не могат да преживеят факта, че не са в състояние да подчинят целия свят и да заграбят всички ресурси без изключение. Направо се разболяват от тоя факт и са готови на какви ли не мръсотии.

104

Бай Кой

преди 6 години

До АнонименПри кого ще се изнесе? Ко каза? Ко?

103

Анонимен

преди 6 години

Няма толкова изтрещели народи като нашият и руският ! - на един човек му изгорели децата в мола в Кемерово а той вика " Страх ни е да не си загубим работата ! "Ква работа бе човек ? - ти вече си загубил ВСИЧКО на този свят.

102

Бойко клати лодков

преди 6 години

Ние пък помним как когато последния път се разклатиха банките, и и все публични хора застанаха пред екрана и заявиха че, няма да си теглят спестяванията, за да успокоят хората и да не се редят пред банките, тогава наш Бойко, който беше в Америчко се занаизцепва: " Рухва банковата система !", "Колапс", " КАТАСТРОФА!". Тогава Народното Събрание с нарочен закон излезе и заяви, че хора които умишлено всяват паника ще бъдат подвеждани под съдебна отговорност . И Бойко се усмири .Бойко-о, пак ли бе !

101

(-_-)

преди 6 години

Нямали акт 16..а, това, че вътре има голи стени и всичко до последното кабелче е отдавна окрадено? Ако стане патакламата ще измрем като мухи..

100

гого

преди 6 години

още една првилна стъпка на ББ , а Цв Цв солидарен ли е...

99

Дедо Шишарко

преди 6 години

Ква стана тя - тъкмо се зарадвах за Великденските подаяния на Буда, то няма никой да ги види. Такава ми била орисията.

98

Анонимен

преди 6 години

Искам тази война да почва.. И съм спокоен .. Главния удар на Русия ще бъде САЩ и Лондон.. Ако рекъл Бог ще живеем.. България ще оцелее.. Много българи ще умрат в САЩ и Лондон..Брат ми е в Лондон но той сам си избра тази съдба и знае , че той ще бъде първата цел на Русия , жена му с малък мозък пък смята , че кралицата ще я спаси.

97

Анонимен

преди 6 години

Още преди да почнат да вият сирените Бойко Борисов вече ще се е изнесъл с цялото си семейство от България.

96

Ф.С.В.

преди 6 години

- До този - който ще ходи в Маями--- Ама ти СЕРИОЗНО ЛИ? )) Искаш явно да хванеш ядрен тен за няколко секунди ))

95

Анонимен

преди 6 години

А бе скапани русофили, не виждате ли, че този от снимката се е насрал. Това да не ви е Ив. Костов да им каже на сволачите файрун от балканите.

94

Ф.С.В.

преди 6 години

--Дано и другият месец - да си пишем в този форум ,,,ЦЦЦЦЦ...

93

nikonik

преди 6 години

За Бойко няма ли едно специално "скривалище" близо до квартал Св. Троица в София, носещо абривиетурата ЦСЗ ....?

92

Гошо

преди 6 години

Явно срещата във Варна, не е била положителна. Сигурно са се напили и са се изпокарали.

91

Анонимен

преди 6 години

Нашата политика е с Европа. Всички руски *** да си ходят в заветната страна. Хем там им е по-добре, хем стоят тук да цапат страната ни. марш гадове!

90

Анонимен

преди 6 години

Пуснете поне някаква карта на тези 500 бомбоубежища, аз се сещам за не повече от дузина, останалите 488 нито съм ги чувал нито ги знам. Вероятно не съм и единственият