64

Анонимен

преди 6 години

Мизерното правителство заслужава да бъде накарано да ги нагълта и да се задави с тези мизерни добавки.Няма по-ниско и низко положение от това, на българския пенсионер. И за това са виновни изцяло тези, дето управляват подобието на държава последния четвърт век.

63

Край

преди 6 години

Ликуй народе - имаш по един баят козунак и по една *** яйца от Шефа. От КТБ ви вземаха 4.5 млрд. и за 16 млрд. ДДС от последните десетина година има данни. *** хич да не вие. Чукайте се с яйца.

62

Анонимен

преди 6 години

АГОНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.

61

Анонимен

преди 6 години

40 кинта...много ееееееееее!

60

БАБА КУНА

преди 6 години

ТРЯБВА ДА СИ НЕБИВАЛО ГОЛЯМ ГЕРБАДЖИЙСКИ БЕЗСРАМНИК ЗА ДА ОСТАВИШ 56,5 % ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ НА МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ !!!

59

ГРОБ

преди 6 години

Тодор Живков се върна! Да се закриват всички министерства и без това Боко нарежда - полицаите с чиновниците да са до дупките, НАШИТЕ данъци се разпределят без цел и посока. Няма един приет закон, който да не обслужва олигархията.

58

Грижа за народа

преди 6 години

Проблемът не е че ГЕРБ са тежка и глупава мафия, проблема е че БСП са сбирщина ***. По този начин нямат алтернатива. Е ба си и ***.

57

Православен

преди 6 години

Мутра, хората искат достойни старини, не подаяния и милостиня!

56

Анонимен

преди 6 години

Борисов сменяй си отбора от некадърни министри и стига сте се гаврили със страдащите хора!!!

55

123

преди 6 години

Ще има за агнешко!

54

Анонимен

преди 6 години

В Гърция раздават по 1000? евро бонуси но са нестабилни. При нас 20? но сме стабилни като умрял кон на сметището. Важното е че вдигнаха депутатските заплати с по триста лева.

53

Избирател

преди 6 години

Ако трябва да избирам между БСП, ДПС и ГЕРБ, ще избера ГЕРБ. Ако трябва да избера между тези 3 партии и нова партия, ще избера новата алтернатива. Най-лошият вариант е БСП и ДПС да управляват. Всичко останало е по-малкото зло. Готов съм да гласувам за ГЕРБ, само и само да не се върнат тези продажни шайки, които унищожиха държавата завинаги. Мразя комунистите, мразя и етническите партии. Бойко е мой човек и ще му стискам палци да изкара докрай този мандат и за спечели следващ.

52

1132

преди 6 години

Оставете тия 40 лв,бе!Погледнете ония с таван,разни ченгета и парт.секретари,дето пищят че са най-заслужили,И ИСКАТ ТАВАНА ДА ПАДНЕ!!И щото пенсиите им са малки,та имат и ДОБАВКИ към тях!Ама *** е шубе,и удря комшията си!*** и страхлив народ,и туй-то!

51

Анонимен

преди 6 години

44 иронизира и не трябва да му слагате минуси! Орешарски бе теглил някакъв 1 милиард, Бойко бе събрал в едно училище хлапета 1-2 клас, застанал нависоко, те стигат до обувките му и им обяснява: - Тези пари, които сега чичко ви Орешарски тегли, един ден вие ще ги плащате! Факт!

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19За чайниците от Белене - какво, поръчали сме печената пуйка и няма да я ядем? Изборът е наш! Руснаците честно си изпълниха договора, а нашите марионетки искат реакторите да се скапят. Някому доказват верността и послушанието си! Само, че го плащаме всички ние и не набърквай руснаците тук! Все друг ни е виновен! Море, една гьостерица!

49

Анонимен

преди 6 години

Боко е хитър държавата после ще си ги вземе от тотото защото половината пенсионери това чакат сега да им ги дадат и да пускат комбинации

48

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли в Гърция как стоят нещата? За Коледа бяха някъде 700 - 1000 евро!

47

до 44

преди 6 години

Значи казваш ГЕРБ не теглели заеми - а 36 милиарда само за последната година и половина какво са ?

46

Докога г-н Борисов?

преди 6 години

Господин Борисов, защо наложихте изкуствено създадения таван на пенсиите? Това е грабеж спрямо тези , които редовно са внасяли своите пенсионни вноски и противоречи на европейските закони. От друга страна как очаквате настоящите работещи да си плащат реалните пенсионни вноски при условие, че няма да получат съответстващите си пенсии. Така изкуствено се създава "сива" икономика. Къде е справедливостта за тези, които десетки години плащаха реалните си пенсионни вноски ? Няма я! Докога така ? Рано или късно от Европа ще търсят сметка за това!

45

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя Борисов тези пари дето ги раздава, като касиера на Господ, негови ли са или наши ?