143

Анонимен

преди 6 години

... а пък Ние ще си врътнем по едно коремно, бай дъ уей между другото.

142

До BurzumНормално е турчин да живее по-охолно от българите, защто по принцип турците са много работливи хора, за разлика от българина, който е отраснал с мотото "Учи мама после да не работиш!" Не може човек, който работи от сутрешния здрач до тъмнината на нощта да е на същото ниво с човек, който ще намине нивата си след като изтрезнее по обяд и по икиндия ще е пак на пияндурската маса!

141

Наблюдател

преди 6 години

Деси шепне на Радев: кажи на Бойко, че е по-корназ, да каже на Ердоган да спре да ни се меси.

140

новата конституция!

преди 6 години

Когато по времето на ВНС се приемаше новата конституция, управляваха комунистите. Те нарочно обезличиха фигурата Президент, до истински фигурант, защото си крояха плановете още дълго време да карат влака РБ чрез парламента. Сега техният президент се гърчи в амбициите си за власт.

139

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиЕдна от немаловажните ви привилегии беше приема ви с предимство в специалности,където влизахте с тройки и измествахте,кандидат студенти с по-висок бал и оценки! Атентатите са си чисто турска диверсия,не те знам какви съдебни документи си чел,поне сподели и ние да се запознаем с тях!А независимост отивай да си искаш в Анадола!

138

Анонимен

преди 6 години

До до 145Бегай ти с Борисов при Ердоган и ни остави да си живеем живота.

137

Анонимен

преди 6 години

Селският зелен чорап още не се е извинил за позора, който ни натресе на 3-ти март.

136

Joko

преди 6 години

Роумене, не разбра ли, че си една безгласна буква.. и нищо е разбираш от дипломация. А колкото до съглсуванена срещата... трябва ли да се иска твоята благословия ?

135

На баба ми Фърчилото

преди 6 години

Защо бе РадеФФ не го поканиш Ердоганя и не му ги кажеш лично тези неща? А, никой не те бръсне за слива.

134

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиПри всичките ми уважения към турците,да те светна,че никой не ги е гонил насила-те самите си го признават! И да ти припомня,че тук останаха имотите им,а всички които имат право,получават и български пенсии,въпреки че си живеят в Турция! За двойното гражданство и останалите им права по Конституция да не говорим. да не говорим и за привилегиите с които се ползваха по времето на ТЖ.,а дали да не говорим за атентатите на г.Буново,Сливен и Сл.Бряг?

133

Анонимен

преди 6 години

султана вън! марш от тука!!!

132

Анонимен

преди 6 години

А къде е Батко Волен и Валерито Симеонов,дето буташе турски баби по границата лани?За дедо Щкембю нямя да питам,сигурно нагъва чевермета и тренира за Великден!

131

Анонимен

преди 6 години

Значи, да се занимава с въпроси за Западни Балкани - може, с Джендар Конвенцията - може, а с българските въпроси - не може! Бъх си положението!

130

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

129

Анонимен

преди 6 години

Много добре говори Радев на Деня на Тракия! Тук както винаги е тенденциозно, малко отстрани поднесено! БСП да си направят телевизия, че да има малко разнообразие! Нямало Буко да поставя въпроси, сакън да не ядоса Ердо! Сам Ердо каза, че ще разговарят по важни за двете страни въпроси!

128

Браво

преди 6 години

Браво!!

127

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ако поиска да му предадем Радев, както гюленистите, Бойко веднага ще му го достави като подарък опакован с панделка и надпис! И външната министърка ще му прати и всички, както досега!

126

Анонимен

преди 6 години

Щом не иска да носи шербет, ще лъска обувките на Владимир Владимирович

125

сега пък тупрчин

преди 6 години

Така е! Имаме връзка с Българите в РФ. Две републики Башкорт и Татарстан.Между другото турците не са се чуствали добре в Отоманската Империя. Той затова и Левски казва че ще се бори и за тяхната свобода.

124

Анонимен

преди 6 години

Кое от казаното от Радев не е вярно? 1.Турция се меси в изборите от много години!ФАКТ! 2.Турция налива пари в стоежи на джамии в БГ и имамите получават инструктаж от Анкара! ФАКТ! 3.Тракийските прогонени българи също са факт,както и това че Турция се прави на умряла лисица и не е платила обезщетения ,които ако имаше и лихви досега да са стотици милиарди! Кое в защитата на нац. ни интереси не ви устройва?