42

А бе

преди 6 години

Какви протести срещу Ердоган,какви 5 лева!?Хората са пределно наясно,че сме напълно обречени и зависим изцяло от милостта на Ердоги,с любезното съдействие на ЕС!Затова и предпочитат да хвърлят усилия поне да спасят децата си навън....Предадени/продадени сме и това си е!

41

евтини Утрепки

преди 6 години

На бял чаршаф с написани букви на ръка , колко евтини същества има които нито имат Религия нито Националност пише точно и ясно в Уикипедия какво се случило през 866 г. по Българските Земи при Борис I

40

Анонимен

преди 6 години

Не е дипломатично да крещиш срещу душевните граници на Ердоган, щото един път се става министър, а пък патриотът и душата си дава. Не е дипломатично да осъдиш турската агресия в Сирия, щото премиерът ще ти дръпне вицепремиерското столче.Не е лесно да си патриот на власт. Лесно е било на Левски, Ботев и Бенковски под турско ни имоти имали, ни пари са спастрили. С оружие всеки може да се репчи на султана. Дипломация с шербет се прави, власт с темане се пази.

39

Анонимен

преди 6 години

Хатакистчета, недейте стоя тука на топло ами бягайте да протестирате навън! Средствата са ограничени! Само първите 100 печелят, отпуснати са само 1000 лева за протести. С предимство са тези които идват с готови плакати и знаменца.

38

Анонимен

преди 6 години

Леви и десни да се обединят срещу османския феодал с мислене като на Султан Мурад Първи.

37

анонимен

преди 6 години

тази среща трябваше да се сьстои в брюксел а не вьв варна султаньт ще искапари и визи ес ще му говори за правов ред и накрая едно нищо

36

Анонимен

преди 6 години

Вместо бутафорната ограда на границата,която ни струваше над 200 милиона лева/или евро/да бяхме направили бетонна,сега нямаше Ердо да ни изнудва за пари срещу емигранти и бежанци.

35

Анонимен

преди 6 години

Сега гледам на протеста са се събрали има няма 30-40 души. Дали заради лошото време или заради малкото пари(10лв.на калпак) не знам. Докато минавах някаква активистка със трибагрениче в ръце ме спря и вика 10лв. Помислих я за труденичка защото съвсем наблизо се предлагат и нощните пеперуди. Викам и скъпо е за теб, а и за хартиено знаменце. Тя вика, не, аз ще ти дам пари да постоиш, подскачаш и да покрещиш тук за час-два. Та който иска да изкара бърза десетачка да отива пред съдебната палата.

34

Анонимен

преди 6 години

Тези писачи на плакати да не би да си мислят че ердо знае български език. Ало когато се пише такъв плакат първо се пише на езика за този който се отнася а след това може пожелание да се преведе на български. Така че това което сте написали си остава за вас а не за османлията. Ако случайно османлията се загледа в тези плакати преводачите му ще ги преведат като добре дошъл османлио храбър.

33

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

Същото щях да напиша и Аз на Путин...ама не дойде...!затова , май ...ПРАТИ ПОПА ЗА ДА НАБИЕ КАНЧЕТО НА РУЕН РАЙДЕВ....ха,ха,хааааааааа!

32

:):)

преди 6 години

абе не съм му фен на Ердоганя но гледайки кой организира протеста и мащаба, по добре да не беше правил нищо. А и козовете за жалост са у Ердоган, да видим фовечера какви нови изцепки ще направи...

31

Вувин

преди 6 години

Надписите са покана за протести,но няма такива. А този дето пише "не сме троянски кон на Ердоган" е толкова трогателен...да заплаче човек. Писал го някой horse дето би написaл "ние искаме да сме троянски кон на Путин". Стига сме се правили на коне бре хора. Дай да сме най-после това което сме - българи, европейци, западняци..не нечии коне, магарета, оффце..

30

До 16

преди 6 години

Блажени са вярващите.Какъв силен ЕС те гони?Не виждаш ли какви въздухари са на върха на ЕС?А не знаеш ли,че ако две натовски държави се изправят една срещу деруга,нито НАТО,нито ЕС се намесват.Там всеки се спасява поединично.

29

Анонимен

преди 6 години

Да се маха тоя ердоган. Да си стои в анадола, в България е нежелан.

28

Анонимен

преди 6 години

До варненска работаспокойно, ще разберат, те навсякъде чак до Холандия все така го посрещат, че даже и по-зле

27

Гробокопач

преди 6 години

М-дааааа. няма масово народно недоволство срещу Ердоган. Има протест на дв е политически партии, които представляват, определени прослойки от населението. А щеше д аима, масово народно недоволство срещу Султаня, ако имаше маосво народно недоволство срещу Бойко.

26

Анонимен

преди 6 години

Бойко ще му го преведе така:"Тайпи, тук са написали Добре дошъл Господин Ердоган! Виждаш ли колко те обича нашия народ?".

25

Анонимен

преди 6 години

Няколко амсалака забравили, че са гладни и тръгнали като фудболни фенове по заповед на по хитрия амсалак :-)

24

Абе,

преди 6 години

Какви цветове ще са феса на Борисов и шалварите на Захариева.....Ами,много е важно..

23

Анонимен

преди 6 години

Ердоган първо да се погрижи за душевното си здраве и тогава да страда за душевните си граници.