93

Анонимен

преди 6 години

Селянията няма националност - виждал съм снимка на руснак да напива прасе с Дом Периньон....Тези от клипа просто освен да тръскат шампанското по шкембе и фланелка за друго не са се сетили....И после се чудете що нормален бизнес не вирее у нас....

92

ТИКВО, ДРЕМЕШ ЛИ

преди 6 години

Синчетата на твоите авери с държавните поръчки ти сриват имиджа на борец за народа под нулата

91

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да издигнем паметник на "Обществената поръчка"!!Що пари открадна Бойко и подставените "бизнесмени" като този на клипа и баща му БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА.100 хил вева са "пари за семки".Бойко има МИЛИАРДИ в сметки в САЩ!!За това и амекинският посланник му е "Началник".

90

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

преди 6 години

КОНФИСКАЦИЯ, и НАРОДЕН СЪД

89

Анонимен

преди 6 години

Най-коментираната статия. Защо ли?????? Простотията винаги продава. Кой както иска да го разбира.

88

ДА ВИ Е ЧЕСТИТ

преди 6 години

КАПИТАЛИЗЪМЪТ, Скъпи другарки и другари

87

Който

преди 6 години

пръска луди пари на млади години по пеперуди и пиене, ще дава *** на дърти години за единия хлебец! Народна мъдрост!

86

Новата генерация

преди 6 години

Аз съм на 23 години. Помня преди време бил съм на 12-13 години се хвърлих с едно пакетче локум по брат ми. Разсипа се пакета и нашите го изхвърлиха. Така ме наказаха , че до ден днешен не ми минава през главата даже и троха да похабя.Пък нашите винаги са били добре материално.

85

Ггг

преди 6 години

***..

84

Анонимен

преди 6 години

Като чета повечето коментари, разбирам защо до Българският казан в Ада няма дявол ...

83

ДО 80

преди 6 години

Да * -Според вас всеки, който има пари, е крадец, така ли?*Това са крадците на ДДС . Който ни взимат по 20 стотинки на всяко левче .

82

Оруел

преди 6 години

Диагнозата е ,че сме овце и ако не се събудим и премахнем пъдарите, скоро ще изчезнем!

81

Българин

преди 6 години

Отлично видео - показва къде отиват парите от винетките. Както и парите на данъкоплатците включително европейски фондове за строеж на пътища. Браво на участниците!!! А НАП и Прокуратурата - КОГА ???

80

toto

преди 6 години

С две думи : *** комплексари !

79

Топчо

преди 6 години

Парите може да не са му откраднати, но е въвел в заблуждение работниците, че тази сума заплата им е достатъчна, която пък не е, т.е. имаме случай на пропуснати ползи за работниците и средата в която живеят.

78

Евала аграреееее

преди 6 години

Това е постъпка австралопитеците, чийто черепи са били с обем 450 700 cm³ .Постпъка, която и най-нисшето и елементарно животно неможе да направи.Няма животно, организиъм биологичен вид, който да пилее блага или ресурс за толкова елементарно лично удоволствие.КРАЯ НА СВЕТА ИДВА.Не е далеч времето в което подобен индивид ще реши да се забавлява не с шампанско а с ядрено оръжие например.

77

Башка Луд

преди 6 години

До JddnЗа разлика от това самозабравило се ***, пилотите от F1, са рискували живота си. Постигнали са върхът в кариерата си, плод на усилен труд и рискове. А този неандерталец, демонстрира простотията си, пръскайки парите на тати, откраднати от мизерстващият народ! Лошото е, че мнозина, като теб, оправдават и завиждат, поставяйки се на негово място, вместо да потърсят отговорност от управляващата класа!

76

Анонимен

преди 6 години

О, не мога. Състезателите във Формула едно..... Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Пази, боже, сляпо да прогледа.

75

до ...

преди 6 години

Защо да са откраднати парите му?Вярно, татино синче е, но баща му е изключително креативен бизнесмен, който работи с ум и размах!Няма как да мислиш и играеш на дребно и да си милионер!Според вас всеки, който има пари, е крадец, така ли?Според вас единствения начин да спечелите много пари, е да откраднете?Интересна логика...нищо чудно, че бачкате за 600 лева месечно!

74

Шефъ

преди 6 години

Скъпи работници ако работите и тази година добре и по-добре, догодина ще си направим две партита в Алпите, така че опичайте си акъла и бачкайте.