9

мая за величие

преди 6 години

Тръмп е с един мандат по-дрът-6 г.но това не ви впечатлява.Освен това честити на колегата и обеща да се срещнат.А нашия беше унизен,защото не му разрешиха поне една снимчица...

8

Анонимен

преди 6 години

Много бързате! Още не му е свършил мандата. При една нова световна война, може да има други преструктурирвания.

7

Анонимен

преди 6 години

Хайде козячета, жетва е сега. Ден, година храни:-)

6

Анонимен

преди 6 години

Путин ще управлява още дълго, после ще си избере достоен наследник.Враговете на Русия да не очакват някой като Горбачов.

5

Лицемери

преди 6 години

Загрижили се като лисицата за кокошките!

4

Анонимен

преди 6 години

Все повече се убеждавам, че Путин е световен лидер номер едно. Статиите за него са повече отколкото всички други взети заедно. Правете си изводите сами, всички само за него пишат и говорят.

3

Анонимен

преди 6 години

До 1-ви... и ти си гьотверен

2

Анонимен

преди 6 години

Абе цял ден и цяла нощ ли ще ни занимавате с Путин? КЪДЕ Е ИНФОРМАЦИЯТА ОТ НАП? ШЕФА НА НАП ДАВА ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ ЛИПСВАТ 16 МИЛИАРДА ЛЕВА НЕ ИЗПЛАТЕНО ДДС ОТ ФИРМИ! С ТЕЗИ 16 МИЛИАРДА ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ПЕНСИИ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ И ХОРАТА НЯМА ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД?

1

Анонимен

преди 6 години

"Ако руски лидер е добре дошъл и приет като. . . личен приятел, ако се усмихва от сутрин до вечер редом до различни западни лидери, това поражда подозрения тук у дома", каза Баунов. "Но ако руски лидер е силно критикуван от Запада, от медии и политици, това означава най-вероятно, че той прави всичко по силите си да защити националните интереси на Русия".Първата част от описанието подозрително ми напомня на един български "политик", по настоящем премиер.