169

Еднозъб ром

преди 6 години

Русия е утайката на човешкият род. Там са главно ***, алкохолици, содомисти, канибали, садисти. Затворите им са пълни с идЕоти които не знаят защо са на този свят! Просто такъв бардак няма!! Това трябва да се знае!

168

АНТИ

преди 6 години

Двама се карат - Китай печели !Разберете, докато е време.

167

Анонимен

преди 6 години

То да те е страх да хапнеш и пийнеш в Раша , не знаеш какво има в чая

166

Поручик Ржевски

преди 6 години

УСПЕХ на изборите Владимир!Всички те обичат в Русия, те си знаят защо.Ти вдигна Русия на крака, затова всички на запад са бесни.Не могат да контролират целия свят и са побеснели, хапят като за последно....А 90-те години мислеха, че запада остана единствен господар.

165

Анонимен

преди 6 години

до1234,МНОГО ДОБРЕ СИ СЕ ОПИСАЛ ***!!!

164

Анонимен

преди 6 години

Наистина стана жалък сайта,аз от десет години го чета и само тук пиша и виждам за какво банират,виждам и какви коментари НЕ СЕ трият,сайта се напълни с болшевики!Ще го съсипете и него,вижте Блиц,дъно на дъното и като спрете да драската там търчите тук!

163

Анонимен

преди 6 години

България НИКОГА, НИКОГА не е била с по-добър стандарт и българите НИКОГА,АМА НИКОГА сравнени с НАЙ-РАЗВИТИТЕ страни не са били по-богати и по-близо до тях!Набийте си го в главите червенушки и ако не бяхте вие къде ли щяхме да сме??Само да ВИ СВЕТНА както казва Деса Радева че преди 10 години разликата между българска и гръцка средни заплати е десет 10 пъти А ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА Е 40% или малко повече!!Защото и стандарт на кредит не е за хвалба!Засрамете след всичко което ни причинихте бе другари.

162

Анонимен

преди 6 години

леле колко платени *** гербееерасти джеендърипо-жалки и от Плевнелиевколко жалък сайт стана

161

заблудени оФци

преди 6 години

До ognyanzЧУШКОПЕКА

160

АНТИ

преди 6 години

САЩ дават ли визи на *** ?!Дават ли ?

159

ognyanz

преди 6 години

До 194: Напиши една реална технология, от която сме спечелили, че не се сещам за такава.

158

Анонимен

преди 6 години

Другарю някои по-запозанти казват че американските централи са американски КОЛКОТО Е АМЕРИКАНСКИ ГАЗПРОМ??Ти как мислиш??

157

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСАЩ ДАДЕ НА БЪЛГАРИЯ РЕАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 29 ГОДИНИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ БЪЛГАРИЯ ЖИВНА. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ, САЩ ПОИСКА ДА ПОМОГНЕ НО БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ ПРЕЦАКАХА НЕЩАТА, НО САЩ ВСЕ ПАК ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ.

156

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен186България има приятели и те и отпускат кредитИ яко скубят всичко живо !

155

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусия от какво има нужда, не е наша работа. Русия не може да прави дори основни разплащания в собствената си валута.

154

Анонимен

преди 6 години

Ми като не може България да предложи нищо що са се вкопчили в нас като кърлежи и всяка година искат милиарди евро данък просия,защо не ни оставят на мира ами искат и да ги обичаме НАСИЛА за никога неслучило се имагенерно освобождение!?Защо се преселват десетки хиляди вече тука??Защото и ние имаме жито може би?Що се отнася до гърчовете,ЧОВЕКО КРЕМЛОФИЛЕ СТРАШНОТО Е ЧЕ СЕ ГЪРЧАТ РУСНАЦИТЕ и бабушките по безкрайната пустош!Там не е като тука!Огромни разстояния,кой ще ти помогне само Господ.

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен180САЩ ДАДЕ НА БЪЛГАРИЯ РЕАЛНИ ТЕХНОЛОГИИКога бе, като спря енергийните ни проекти, скубе яко пари с американските централи ли? За тебе може вафли "сникърс" да са голяма технология , но тя беше реалност по нашите заводи. Да ти е честита *** технологията и дано синът ти доведе зет , а дъщеря ти снаха!!!

152

АНТИ

преди 6 години

България днес е в положение - на гол тумбак, чиФте пищови.

151

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа, България има приятели и те и отпускат кредит когато е нужно. А не и помагат с лозунги и братски пожелания.

150

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългария може да предложи на Русия заплащане в евро и долари, защото и Русия има нужда от пари.