36

гост

преди 6 години

На около 40 години даже да "роди" със секцио вероятноста за аномалии в бебето е доста голяма.Това е изчезваме бързо и сигурно.

35

Анонимен

преди 6 години

Ми при 12-тото е така. Те някои раждат и в външни т...ни. Е, да ни е честит новия гражданин на социала. А тази е само на 40, до към 50 още колко може да роди...

34

Анонимен

преди 6 години

Турците нямали нищо общо с тюрките...По-глупаво заключение едва ли има. Нали корена е един и същи?Даже на турски, който е тюркски език думата "Turk" значи и "турчин" и "тюрк".

33

boby

преди 6 години

Какво толкова, преди 100 години прабабите ни да не би да са раждали в частни болници... На полето си копат, присвие ги, опнат се под джанката, родят, повият го и продължат да си копат. Днеска много сме се разглезили, болници, упойки, секцио, бащата гледа и прочее. Затова белите сме на изчезване, а *** ще си пребъдат...

32

Анонимен

преди 6 години

Първо кариера, пари, животец и като стане на 42 г, българската се сеща, че трябва да ражда.*** то вече е късно.

31

ром журналист

преди 6 години

на "пложада"

30

Анонимен

преди 6 години

Да са жив и здрав и детету и майката.Сичкото дете на жината да е здрав.Ко да са праи трудно време, *** ний са ни плашим, вървим напред.Айди чакаме 13-то.

29

гост

преди 6 години

Е това е , голям прираст а простите български патки станали на 39 се чудят дали да не опитата да стават майки щото ще им избяга кариерата е на скоро в размяна на съпруги даваха една такава дето много се зъби ама *** за зеле от нея не става.Нацията ни изчезва заради кучките маниачки.

28

Анонимен

преди 6 години

В сайта всеки пише ли пише, но факт е, че от етноса раждат деца и на 12 родени от тях се пада по 1 българче. Това се фактите, а тези тук всички писания съм ги чувал много пъти, но онези превземат България. С думи почти нищо не става. С говрене ако се вършеше работа...Говорете си. На кого му пука? Онези си се размножават реално, а не вербално.

27

Майка героиня

преди 6 години

Ай честито на данъкоплатците! Колко от тези 12 деца са с някаква форма на умствена изостаналост или да не питам.

26

Анонимен

преди 6 години

Нали искате деца в държавата!??!!Каквото е обществото и държавата, такива са и децата.

25

Анонимен

преди 6 години

Сега да кажа на сащисаните ора от темата, че прабългарите са тюрки.IYI е тюрски знак, даже в Турция има такава партия IYI Parti.Тангра е тюркско езическо божество.Прабългарите са влизали в състава на тюркски хаганати.Кан е тюркска титла и буквално значи в превод от турски "кръв", т.е. властта се предава по наследство.Руните са тюркска писменост.Българите в Кабардино-Балкария, която влиза в състава на РФ и до днес говорят на тюрски език, те не са се славянизирали, и не са си променили езика

24

Анонимен

преди 6 години

Браво, нацията на Тикволандците се увеличава. Още един глас за Суджука.

23

Анонимен

преди 6 години

Еволюират, както всички пapзити. Скоро ще ги цвъкат ходом.

22

Анонимен

преди 6 години

Е от кога думата "ШВEД" е цензурирана???!!!

21

Зерг

преди 6 години

Вече е направила една дванайска гардиени.

20

Анонимен

преди 6 години

В Турция туркините раждат, все още има семейства с по много деца, това там не е някакво чудо.А тук имам един познат българин с 6 деца, даже по телевизията го даваха, чудо невиждано българско семейство с 6 деца.

19

Анонимен

преди 6 години

Ако и конгоанците започнат да бягат и да се заселват в други държави, тогава вече не знам. Това ще е белег, че дори за тях тук не става. А те са най-непретенциозни.

18

Анонимен

преди 6 години

Ми сега десетгодишния и внук трябва да вика на бебето как си е чичо ха ха нали така.му се пада

17

Анонимен

преди 6 години

Ами тук все някой трябва да остане в таз държава.Те и в Катуница са всички от етноса, но някой вече са се побългарили.Имам колега, напраяво си е почти черен, но се е побългарил и не множе да се каже, че е от етноса. Вече има много такива явно.Мнозинството разбира се са си оригинални още, но явно щом може да се побългаряват процеса тече. Малко по-тъмнички българи просто.Не че на улицата виждам много бели де. Но ина1е всеки претендира да е чистокръвен ариец, а то нищо, че индийците и те са.