77

Анонимен

преди 6 години

Този/Онзи / КОЙ , върна ли ,, продадените " реактори от Иран ???

76

подстанция амрум

преди 6 години

В Северно море се пренаселва с вятърни турбини. Зелената енергия превзема Западна Европа.

75

Единствена причина

преди 6 години

ако ББ се съгласи да направи нещо е защото напоследък губи, и то жестоко. Българите колкото и слаб реотен да сме почнахме да загравяме че той работи срещу нашите интереси и го е страх, затова и криенето напоследък. Скри се при Истанбуската конв. скри се при ЧЕЗ а на 3Март напълно се изгуби. Време е тези хора да си вървят, и те го усещат. Сега иска да замаже очите с Путин, като видя на къде духа вятъра а и колко още може потенциялно да се краде от нови зделки с Русия. Крадеца ще си остане такъв.

74

Анонимен

преди 6 години

Путин клекна - анимационните филми за невидими ракети искат мъни !

73

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИНО , ТРЯБВА , АМА МНОГО ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИШ ЗА ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК !!!!!!!!!!!!!

72

haha

преди 6 години

До сссрТова напомняли ви една друга система?***************************************Каква друга тя е сьщата... Само така наречения елит се крие това е разликата.

71

Анонимен

преди 6 години

До Волен мекия - Евала на Путин за пенсионната система :)))))))))))))))))))) Средна пенсия 13000 рубли - 330 лв. България средна пенсия 350 лв.ето, затова се казва: "братски отношения, братски народи"...

70

така не става

преди 6 години

Когато си сменяш мнението поне веднъж от сутрин до вечер, а на другия ден отново... политика не се прави. Никой не вярва на такива хора.Не може да се тупаш в гърдите, че си спрял три големи проекта пред американците сутринта, а вечер да искаш от руснаците и да ги реализират.

69

КАК Е ВЪЗМОЖНО ??

преди 6 години

Е СЕГА ПЛЕВЕЛА ЩЕ СЕ ГРЪМНЕ !!!

68

Щирлиц

преди 6 години

Късно се сеща нашето недоразу.мение да се кланя..Лошото е,че всички ние му плащаме поразиите,а итези след нас ще плащат.Колкото и да ме триете,пак ще пиша това,което мисля!

67

ссср

преди 6 години

За каква свобода в Западна Европа говорите? Ако опиша колегата си, че е черен , а той е, ще ме уволнят за ра си зъм. И никаква работа няма да си намеря. Тоест заради казана истина ще те смаже системата. Това напомняли ви една друга система?

66

haha

преди 6 години

До стискам палцино тръбата от Швеция настъпва към Полша.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Палчета защо тръба, това е лошо ама много лошо. Поляците нали ЛПГ‌ терминал направиха, нали от САЩ.... 20 милиарда пари налеха там а сега трьба и то от Швеция. И с каво ще е пьлнят тая трьба ??? Пак с газ от Русия но купен от Шведите и продаден на Поляците... хахаххахахаххаххахаххаххахахха Така става с глупаците дето вместо икономика се опитват да вьртят политика.

65

Баб

преди 6 години

Шъ сетиш

64

Българин

преди 6 години

Вечна дружба между братските народи на България и братска Русия!

63

Анонимен

преди 6 години

До Гъзпром ВАЖНО Е ТУК ДА Е ДОБРЕ, ЗА ГАЗПРОМ ИМА КОЙ ДА МИСЛИ

62

Гъзпром

преди 6 години

Оставащите силни пазари на Газпром са Германия, Англия,Италия, Турция и България. Загубените клиенти сред държавите им са доста повече. Няма понятие като добър агресивен търговец и Русия губи още дялове от икономиката си.

61

Кого лъжете?

преди 6 години

Борисов много се лъже, ако си мисли че кремъл е спрял да работи за свалянето му и поставянето червени марионетки на власт. Тези телефонни обаждания са само прах в очите докато си изпекат работата. Президент, БСП и ДПС работят явно за сваляне на Борисов, а Сидеров скрито. Ако пробият и при Марешки, правотелството пада.

60

Анонимен

преди 6 години

Бойко е говорил, Путин е слушал с отвращение.

59

Анонимен

преди 6 години

До наблюдателВерно бе, кой му е дал телефона на Путин? Сигурно е питал Крадев, а той Корни или пък И.Христов е питал диретно Решетников :)))))

58

Анонимен

преди 6 години

Това страхливо човече ликвидира държавата, освен че е страхлив действа шизофреничното по всички въпроси които по някакъв начин могат да го свалят от власт, променя си мнението по един и същ въпрос по няколко пъти на ден и отива от едната крайност до другата а това поведение в психиятрията отговаря на определена диагноза!За 8 години управление държавата потъва а той живее в измислен свят. Вреден е за всички. .