39

размисъл

преди 6 години

Парите са важно нещо, но...понякога си мисля: и тези хора--гинки, калинки, боко, доко и т.н. имат деца, близки---нямат ли срам, съвест? Хубаво, Гинка-ще спечели пари за да бъде пушечно месо и бушон на мафията, но не се ли замисля за отплатата--а тя ще дойде и тогава Гинка и Калинка ще разберат, че само парите не стигат за да са щастливи. ами техните деца и внуци?

38

Анонимен

преди 6 години

Като чуя международна банка ми настръхват косите.

37

Дивия изток

преди 6 години

Нищо ново в България - всички активи, строени с труда и здравето на бащите и майките ни, които днес оцеляват с 300 лева, бяха раздадени на мафията, включително и институциите ни. Държава нямаме, имаме един престъпен синдикат, който е узаконил незаконното

36

Анонимен

преди 6 години

Може би ще купуват с мръсни пари. Някой е гарантирал с влог заема, а банката отпуска на назначената калинка заем, който ще се връща с влога.

35

Анонимен

преди 6 години

1."Чуждата" банка която щяла да им дава кредит е единственат българска държавна банка ББР където КОЙ коли и беси.2. Тая твърди че бизнеса който управлява е на стойност 100млн лева но никой нитоя познава. Как бизнес за 100млн лева е АНОНИМЕН в Бг. ГЛУПОСТИ на търкалета!!!!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Банката вероятно е на Цветелинка, скоро ще разберем. Фирмичката на Гинка ще бъде сдъвкана набързо и банката ще е собственик на шалтера - сигурен инструмент за печалба и ной-вече за сваляне на неудобно правителство! Схемата е хитра, но супер прозрачна. И показва кой как обича/одира народа си! Грабители за Еднолично Разграбване на България!

33

хаха-1

преди 6 години

банката е ..ще я напиша така че да не я изчисти филтъра на сайта 1-ва=== инв==на цеко, дето получи всичко в Банско и бе спасен с огромен кеш от ББ преди години

32

Анонимен

преди 6 години

Собственик ли е ?Това е силна дума !

31

Анонимен

преди 6 години

Тоя с бизнеса от 1991 е вероятно вече пътник, както всички започнали още по онова време. Те бяха само ченгета и вече почти няма останали живи...

30

Mangan

преди 6 години

Vashite vatreshni comunisti...svetne...ugasne...:-)

29

Анонимен

преди 6 години

Балканска Пародия.Те Гинке ЧЕЗ.На ти Тикво държава.Очаквам Гошка да вземе АЕЦ Козлудуй.Прости балканци са това българите и това си е.П.П. Държава която се Оправя от Тиквата-Шкембето-Сайдера я пиши БЕГАЛА.

28

ангел

преди 6 години

Дъщерна фирма на "Интерком груп " на Павлин Николов , който започва бизнеса си през 1991г с изкупуване на цветни метали !

27

Анонимен

преди 6 години

Новата "калинка" на герб! И защо активите на се купят от държавата, а се купуват от некви перачи тясно свързани с герб? Работата смърди прекалено силно! Направо вече се опущат в панталоните!

26

Анонимен

преди 6 години

Фирмата отговаря финансово с капитала си. Т. е. каквото и да направи купувачът утре с ЧЕЗ, ще носи отговорност с петдесет хиляди лева.

25

Анонимен

преди 6 години

Тази току що се самоликвидира.Някой ме им ли казвал на "бушоните", че трябва да си затварят устите?!

24

Анонимен

преди 6 години

Никой не знае кой купува ЧЕЗ (по-скоро го знаят ограничен кръг хора, които са в далаверата) и това е проблем. Около оставката на Петкова също мирише на гнило. Това, че просто познава купувачите няма как да е повод за оставка. Очевидно има още нещо, което си е между Теменужка и Борисов.

23

МaйМyнaтa

преди 6 години

Марсианците отдавна подготвят тая сделка, и Баце го е знаел ама кво да направи...на борсата ли да иде?Така че не го обвинявайте, той си е черноработник и слуга от крайвреме, прави каквото му кажат а когато не му казват, пита човека!!

22

Анонимен

преди 6 години

Интересно е как фирма с петдесет хиляди лева капитал купува бизнес за 320 млн. евро? И коя банка би финансирала каквото и да било начинание на човек без пари. Мислите ли, че ако искате да купите Майкрософт и имате 20 лв. в джоба, ще се намери банка, която да ви финансира 100 % сделката. Защо собственика на една банка ще покрие цялата цена на ЧЕЗ, вместо самият той да придобие компанията?

21

Анонимен

преди 6 години

Идат предсрочни избори !Но ми е чудно как все още не са излезнали на улицата умните и красивите ?

20

Анонимен

преди 6 години

Защо една новосъздадена фирма може с капитал от 50 000 лева да закупи дружество с годишен оборот от 1 милиард и половина,а държава не може с огромните заеми които взе,да отдели 600 хиляди лева,за да си върне компанията????Много въпроси,без отговор.Да доипълня само,че ЧЕЗ е държавна компания в Чехия.