12

Rado

преди 6 години

Часовете са найстина малко! За Б категория 31 часа са недостатъчни. За Ц са само 20, а за ЦЕ са 16(от които половината са полигон). Да се сложи един приличен таван на цените и да се увеличат часовете - х2!

11

Анонимен

преди 6 години

И кой луд ще се навие да е придружител? Придружител не е лошо да има но СЛЕД като другия е изкарал книжка ,придружителя не може да носи вина

10

Анонимен

преди 6 години

Както винаги при тия една много глупава идея

9

Мартеница

преди 6 години

До beboЗащо да вземам акъл от някой, който е докарал краката се до отвратително състояние...? :)))

8

Мнение

преди 6 години

Не харесвах Стратиев в много от неговите идеи , но тук е прав.Топлата вода е измислена отдавна.Да се види как е във водещите страни на ЕС и се вземе най доброто.

7

Анонимен

преди 6 години

Чиста проба безсилие за справяне с проблема щели да трупат опит ха-ха, че шофьорските курсове за какво са или понеже е скъпо и съкращават обучението им е ясно, че ако увеличат часовете ще загубят клиенти и измислят всякакви безумия.

6

Анонимен

преди 6 години

Как може да се нижат едно след друго тези безумия. Отчайващо е положението. Това говори много какви хора управляват.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредната глупост! Вместо 30 часа обучение го направете 90 часа или 120 часа.

4

Анонимен

преди 6 години

Луда работа, крайно време е всеки закон, проект и тн да се подписва от реални хора, които с лицата си, с подписите си с личностите си да застават зад тези проекти.Да може някой да носи отговорност за хилядите провалени проекти, закони и какво ли не.А сега някой хвърля някой закон,създават се комисии, служби, харчат се пари и нерви и накрая се променя понеже не е ефективен и никой не носи отговорност.

3

zeus

преди 6 години

Отдавна не бях чел подобни глупости, първо решете проблема с недосегаемите без книжки и с фалшиви такива!

2

Аз

преди 6 години

Абе тия нормални ли са? Те сега се избиват като кучета, ами тогава? Или някой бездарник просто трябва да даде някакво предложение? После в екип да го разглеждат? Да си взимат парички от измислените комисийки и т.н. Нещастници!

1

СМЕЕЕЕЕХХХ ОТ ГЕРБ

преди 6 години

СМЕХХХ ОТ ГЕРБ