91

Анонимен

преди 6 години

Негласуващите не са аполитични. Просто няма кой да ги представлява. Аз съм от тази група - няма политическа партия на която да вярвам, която да подкрепям и за която мисля, че работи за българите. Цялата тази политическа *** работи за собствените си джобове, не са наши представите. Не се трогнаха, че 3 млн. души гласуваха да им премахнат субсидиите, не се трогнаха, че милиони живеят в мизерия когато си вдигнаха за пореден път заплатите, нито като си сменят скъпите коли всеки две години.

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94От дълбоумното ти изказване следва че щом не си членувал в БКП значи си умен и не можеш да бъдеш *** или тъпaчка, а също така щом пък си членувал в БКП то задължително си *** или тъпaчка. Т.е интелегентността в България се измерва според партийния ти *** преди 1989 година.

89

баба Яга

преди 6 години

Па я съм връла *** !

88

Анонимен

преди 6 години

Социолозите в България с ни ясни , нали даваха 10% преднина на Цачева пред Радев , а той я отнесе като куцо пиле домат с над 20% . Ама налинекой трябва постоянно да ни обеждава , че царя / разбирай пожарникаря/ не е гол / разбирай гола вода/

87

Анонимен

преди 6 години

Може и да не отида да гласувам, но за това е необходимо де.била Иво Христов, прос.така Валери Жаблянов и тъпaта мисиpка Нинова да напуснат БСП завинаги.

86

АНТИ

преди 6 години

Не се обиждайте на комунист, така обиждате над милиард китайци с успешният им модел.Да се обиждате на крадлив комунист, повече го разбирам.Скоро ще се обиждате на джендерист ...

85

Мижитурка

преди 6 години

До Анонимен 89После разтрива ушите на бай Живков щот комунистите са убили дядо му.

84

ПАК ЛЪЖЕТЕ НАРОДА !!

преди 6 години

ЗАЩО ЛИ НЕ ВИ ВЯРВАМ НА СТАТИСТИКАТА!!!!

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88Ето тук вече жестоко си противоречиш , няма как дядо му да е убит от комунистите и той да е приет в БКП :)

82

БАБА КУНА

преди 6 години

ЯВНО В ТОЗИ САЙТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ГЕРБ СЕ УМНОЖАВАТ ПО 5 !!! ХА-ХА -ХА !!! ОСТАВКА И ШАЙКАТА ГЕРБ В ЗАТВОРА !!!

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88"То щото боко не е комунист нали? А Павлова а Цветанов а Цецка Цачева ???"Че е комунист комунист е, но поне не го афишира като тъпачката Нинова, дори преди избори Боко винаги припомня, че дядо му е убит от комунистите.

80

Анонимен

преди 6 години

То щото боко не е комунист нали? А Павлова а Цветанов а Цецка Цачева ???

79

Анонимен

преди 6 години

Докато всеки вика "От мен нищо не зависи" ще сме на това положение.

78

Анонимен

преди 6 години

Такива са резултатите винаги когато няма реални избори в следващите 1-2 месеца, но когато наближат изборите БСП винаги успява да мобилизира тези които не я харесват да гласуват срещу нея. Това бившите и настоящи комунисти го правят супер успешно с фукливото си и надменно поведение и отвратителното си русофилско преклонение пред Москва. В крайна сметка тези 35% стават на 25% благодарение на безогледната БСП-БКП агитация.

77

Анонимен

преди 6 години

Евала Бойче! Мачкай комунистите! Само като ги мачкаш, гледай да не смачкаш и 90% от твойте хора.

76

Анонимен

преди 6 години

Мисля , че решението е нова Конституция , но не от 10 странички , а такава в която ясно да е разписано функционирането на държавата и всичките и системи , така няма да могат чрез промяна на закончета да я заобикалят както им е удобно . Ограничаване имунитета на депутати и магистрати до степен защита от външно влияние и същевремено да носят ефективна наказателна отговорност за причинени вреди на държавата. Да видим после дали ще продължава тоя цирк :)

75

Анонимен

преди 6 години

Няма да гласувам повече, защото гласувах за "патриотите" да са контра на група за ежедневно разграбване на България, а те станаха първи дружки с тях. Гласувах за тях понеже ми хареса програмата им и накрая се коалираха с герб, иначе Тръмп бил не знам си какъв защото си спазва обещанията заради, които са го избрали американците.

74

Анонимен

преди 6 години

До ....Та нали за това са тези агенции,да манипулират общественото мнение и да накарат хората да не гласуват,защото всичко е изгубено. Трябва да се гласува за да се смачкат и да спрат едни и същи да ни управляват и все повече да ни закопават. Но за целта трябва да дойдат изцяло нови лица.

73

евроатлантист отГЕРБ

преди 6 години

Мачкай Цецо, мачкай Бойко, да види ЕС как управляваме и да ни дават за пример. Стабилност не се постига с приказки, а с работа и ум, а ние сме от най-стабилните в ЕС.

72

АНТИ

преди 6 години

Преди време подобна кочинаоправи Пиночет,но само в Чилиимаха късмет !