64

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме интересува кой кого бие в училище. Имам право да не съм съгласен да ми снимат детето според настоящите закони и толкова. Тези, които са съгласни, да си направят отделни училища, в които и учителите са съгласни да ги снимат и родителите са съгласни да им снимат децата.

63

Владислав

преди 6 години

До:63Айде пак "скъпа"...... Не, серизоно повече спирам с теб.Ти си тотално деградирал човек.Но ще се опитам за последно да ти обясня, значи, аз мисля,че знам какво е най-добре за детето ми,затова аз не искам и няма кой да ме накара да сложа камера в дома си.Отделно, ти сам си "учил" и решил да работиш това, не насила,така че ако не ти изнася чаоо.И отделно аз имам право да искам да те гледам, защото ти си непознат човек а аз проверявам детето си на теб.Сега зацепи ли абориген?!??

62

шматка

преди 6 години

До красиИ аз това се опитвам да им обясня ама те не схващат.Било за доброто на децата.МдаааПътя към ада е постлан с добри намерения.

61

Чоко

преди 6 години

До красиМда, свободата да биеш шамари на децата е безценна.И един коментар по повод едно писания на някой си долу, дали бил съгласен детето му да бъде снимано. Има следните две ситуации: 1. Детето ти е шамаросано от друго дете. Не искаш ли да разбереш ? 2. Детето ти е шамаросало друго дете. Родителите на другото дето сигурно ще искат да видят на запис кой го е шамаросал. Та какво против имаш детето ти да бъде снимано ?

60

краси

преди 6 години

След десет години, всички ще бъдем роби на световната конспирация. Тотално наблюдение и контрол. Разработва се софтуер за контрол на 10 милиарда единици. Матрицата е готова, овчиците сами се вкарват в капана. Вервайте ми шамамара, който изнервената даскалица е ударила на разглезения ви сополанко ще е най-малкия ви проблем. Свободата е безценна

59

Чоко

преди 6 години

Тия от синдиката явно има какво да крият :)И явно българския учител не е най-атестирания, най-контролирания, най-снимания. Как ги снимат като няма камери ? Как ги контролират като пак се получават тава изцепки с бити деца, за които едва се събират доказателства ? Как ги атестират като неадекватници са незаменими директори ? С такива смешни изявление тоя синдикат да вземе да се разпусне.

58

Анонимен

преди 6 години

Влади, скъпа, логиката ти куца. Нали за доброто на децата ще снимаме, защо се дърпаш? Ти искаш да снимаш мен за доброто на децата, а не даваш аз да снимам теб пак за доброто на децата?

57

шматка

преди 6 години

До 56Не на всички работни места има камери.Това че ти си допуснал да те контролират като машина не означава че всички мислят като теб.

56

Анонимен

преди 6 години

Извинявайте за въпроса, обаче не мога да не го задам...А мен някой пита ли ме, дали разрешавам детето ми да бъде снимано? Има там едни текстове из законите, включително и конституцията, които изискват и моето съгласие детето ми да бъде снимано и ако не съм съгласен имам пълното право да не пускам детето си на училище.

55

Владислав

преди 6 години

Как може вобще да сравняваш двете неща незнам,ти наистина си зле, ама наистина.Още повече, не ти плащам заплатата за да ми тормозиш и биеш детето,това и сам мога да го направя, и не забравяй, че искаме Това защото сами си го направихте.Птевърнахме се в срс-та а децата в агенти и шпиони да крием микрокамери в дрехи играчки и т.н.Вземи ни отърви от присъствието си и се хвърли под някой влак, че само тежиш на земята.

54

КурЗаВарг

преди 6 години

Навсякъде по работните места има камери, какъв е проблемът да има и в училище и в детските градини? Съвестните училети и педагози няма какво да крият. Навсякъде вече ни снимат, какъв е проблема?

53

Владислав

преди 6 години

До:50Абе, ти наистина си за 4-ти километър! Каква "скъпа" те гони бе? Аз съм мъж, пише си "Владислав", боже божеее.Отделно,казвам,че в детската, училището и яслата няма контролиран достъп.Във вкъщи аз преценявам какво да гледа детето, какво да чете кой да влиза и т.н.В тези учреждения камерите са освен за безопасност, служат и за доказателство кой какво и що е направил.Отделно там по желание се работи нали? Не помня насила да карам някой да учи за педагог?И да работи това!

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Ще назначат по един човек на градина да наблюдава. Той от своя страна ще чака да свърши работния ден и ще седи в стаята си без да го обезпокояват.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Въпреки видеонаблюдението в магазините често искат да ти видят и чантата на изхода.

50

Анонимен

преди 6 години

И кой ще наблюдава непрекъснато камерите, някаква нова служба за подслушване ли ще се направи. А съдът ще рареши ли това, както за срс?

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Учителите е нормално да не искат камери. Детските градини и училищата не са шоута и не са нещо което хората да го гледат с пуканки и кола за забавление.

48

Анонимен

преди 6 години

Влади, скъпа. Аз къде казвам без разрешение да се снима? Напротив с разрешение. Всеки, който има претенции как се възпитава детето му в училище, да си сложи по една камера в къщи, за да знаят учителите какво се случва в къщи. Реципрочност се нарича, скъпа. В името на децата.

47

Анонимен

преди 6 години

Аз съм против камерите на раззлични места. Хората си имат собствен живот. Който иска да го снимат камери да ходи в БигБрадър.

46

Владислав

преди 6 години

До:43Ти счупи тъпометъра човече, ама серизоно го счупи.Малките споланковци са си в дома си, а това е лично пространство.Там без разрешение никой няма право да снима, записва и т.н.В повечето случей там се предполага, че детето е в безопасност, а ако има Тормоз над него повярвай веднага си проличава.Ама от де акъл в 80%!! Детската, яслата и училището са места на които камерите предоставят някаква защита умнико,и отделно аз плащам за да ми гледаш и учиш детето ясно ли ти е?Щом плащам аз поръчвам

45

шматка

преди 6 години

До 39В кой лекарски кабинет има камера бе.Къде има камери в полицията.Масово камери се слагат по коридорите но в кабинетите(личн.пространство на служителя) няма камери