201

Анонимен

преди 6 години

Никой да не ги съжалява тези *** сами си го направиха.Години наред плащаха мизерни пари на работниците а във същото време печелеха доста добре и не им пречеше да си купуват скъпи коли и да демонстрират лукс.Така че сега да продължават да си карат лимузините и да си събират селската рода да им помага в хотелите.

200

АНОНИМЕН

преди 6 години

Госпожо Славова преди началото на всеки сезон се пишат подобни статии.Аз съм от старите кадри и не мога да си намеря работа със заплащане каквото вие цитирате в статията.

199

милионер от бачкане

преди 6 години

Един приятел казал на баща ми,че сина му имал авер който имал познат братовчед,на който брат му взимал там 5 бона заплата.....хахахаха приказки под шипковия храст

198

Гарбидж

преди 6 години

До Анонимен 201Решението е всеки хотелиер, който отказва да плаща нормални заплати, да си работи сам в хотела. Както и се очертава да бъде през този сезон. Украинците и молдовците от миналата година повече няма да дойдат, след като и тях измамихте.

197

хаха

преди 6 години

ИЗМАМА ! Викач - безупречен външен вид и 3 чужди езика? Магаре и космос ! За това ли са все прошляци, пияници и мърлячи...

196

къде

преди 6 години

Много се смяхме много на тези цифри,странно е как нашите "журналисти"пишат глупости и хуморески....

195

Анонимен

преди 6 години

Това са обещанията на работодателите обаче ако се подпишат на договор за мин.заплата -за да не внася много осигуровки и накрая дава на работника обаче това върху което се е подписал а нали българинът е далавераджия как ще измами някого в случая държавата се съгласява и накрая остава с пръст в уста --цялата работа с тези заплати е за проверка от НАП обаче нали работотдателите са наште политико-мутри -проверка няма -АМИН

194

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Решението е всеки недоволен от заплатата да си построи заведение или хотел."Решението е конфискуваме цялото имущество от тарикатите и да ги пратим да копаят тунели.

193

съгласен

преди 6 години

За 5 000 лв. НАДНИЦА ще дойде на работа готвача на Путин или Тръмп.или 90-100 хиляди долара на месец

192

Анонимен

преди 6 години

Решението е всеки недоволен от заплатата да си построи заведение или хотел.

191

Анонимен

преди 6 години

Правилно говорят в статията "обещават". И аз мога да обещая неща които НИКОЙ не може да ви даде.

190

Анонимен

преди 6 години

Проблема се крие в кодекса на труда. Докато официално се получи първа заплаъта минават 2 месеца. За тези 2 месеца сезона си е заминал. Дори 5 месеца да работи човек, успява д аполъучи евентуално 3 заплати. :-) Последните 2 се спестяват. Докато в кодекса на труда не се въведе плащане в края на седмицата, нещата няма да се нормализират. Не ти ли платят още първата седмица, адио, чао, гуд бай, ауфвиедерзеен, досвидания. :-) Да, ама не! :-)

189

Анонимен

преди 6 години

До 198Ще работят пенсионери с памперси.

188

Анонимен

преди 6 години

Ако всяка година се пенсионират по 100 хил. българи и напускат България 50 хил. българи, то значи, че на година "бизнеса" губи по 150 хил души.В България 2 млн. души са работещи. Което значи, че след 13 г. в България няма да има нито един работещ.

187

Жоро

преди 6 години

то обаче обещаното не е като даденото :-)

186

СмЕх

преди 6 години

Валери Симеонов: Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, за да не събираме шлаката на Европа

185

Алооууу дописничката

преди 6 години

"Надница" значи дневна заработка, а не месечна заплата.

184

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Нито го има старото добро време,нито ги има платежоспособните туристи,нито ги има и старите кадри.ЧУДО трябва да стане, за да се върне доброто...

183

Анонимен

преди 6 години

Реално статията е смешна. Говори се за 1500 лв., за сервитьори, но явно нетно възнаграждение, и се добавя, че имало и бакшиши. Ами никой не дава обява за работа:"Ще работите на 1000 лв. заплата, но има и бакшиши", това е някакъв абсурд.Та освен това за да взимаш тези пари трябвали добра външност и два чужди езика и опит. Ами то човек при всичкитт тези дадености защо да работи за 500 евро бруто, като може да отиде навън и да взима 10 пъти повече?И няма да се държат с него като с ***.

182

Анонимен

преди 6 години

Абе то и на ония в Ангкия им беха обещали по 150-200 пунда на ден)