8

Страхил

преди 6 години

Ами точно варварски геноцид си е. Ами режима на Пол Пот и Мао Дзедун ? Всички те са *** и твърдят, че работели за доброто на хората ?! Путин понеже ще възстановява някаква нова версия на СССР и реабилитира комунизма, сега не им изнася да им вадят мръсните ризи. Иначе много обичат да обвиняват другите за геноцид, фашизъм и т.н.

7

Анонимен

преди 6 години

10млн. жертви!Дори и да се вземат впредвид и тези в целия СССР,то пак не са толкова!И от къде на къде,само украйнците и еврейте са пострадали,след като по онова време руснаците в Украйна са 20%,и къде е отговорноста на украйнските комунисти?Всички знаем ,че най-много страдат селските райони,защото им вземат всичко,заради неизпълнение на зададените планови добиви от реколтите!Еврейте са 99%градско население,пък и пострадали!

6

Анонимен

преди 6 години

9, евреите го предават на римляните. Евреите го осъждат на смърт. Римляните просто изпълняват присъдата. Евреите убиха сниа Божии и ще страдат и ще са мразени и хулени до края на света.

5

Portugal

преди 6 години

Американците са давали заразени одеала на индианците за да ги изтребят по-бързо. Евреите ще признаят ли това за геноцид? Също така предлагам Русия да признае геноцида над палестинците. Аман от двойни стандарти.

4

да, но

преди 6 години

Израелците да проучат тогава и Великобритания, колко индийци са оставени да умрат от глад, т.нар Бенгалски глад. Също така да сметнат колко индианци са убити в Канада и САЩ. Та като са започнали нещо, да го продължат, а не избирателно пак да се обвинява дадена страна, защото така е политически коректно в момента.Примери сигурно има още и в никакъв случай не искам да оправдавам СССР!

3

Анонимен

преди 6 години

3, евреите са убили Исус

2

Анонимен

преди 6 години

А като какво да го обявят? Като семейно планиране ли? В голямото руско семейство.

1

Анонимен

преди 6 години

От евреите само злини, мошенничество и създаване на напрежение и войни между народите можете да очаквате! Този народ е проклет от Бог! Във всички световни катастрофи са забъркани евреи! Случайност? Не мисля!