82

Боби

преди 6 години

В Русия след Ангара ще стартира и ракетата Мъдура!! Първите две степени са готови!! Астронавтите се обучават подводно използвайки удавеното Су от Кузя за по-евтино. Освен това няма такива тинтири-минтири да се лети в Слънчевата система!! Това е за лаиците от САЩ!! Мъдура директно лети до съседните галактики, даже и туристи ще вози! И то всеки ден!! Даже и разписанието вече виси на Байконур! Сутрешен полет 10.30 ч. и следобеден в 16.00 часа. Майтап си играете вие с руската техника!! Амма ха!

81

Анонимен

преди 6 години

Не се съобщава когато руснаците изстрелват ракети за да не се всява паника сред населението. Хората са чувствителни, ядосват се ако знаят, че някаква ръжда може да им падне в градината.

80

Анонимен

преди 6 години

Сега руснаците ще изпратят Лада Веста в галактика Андромеда ! - да видят гадните кравари какво може руската инженерна мисъл.

79

Анонимен

преди 6 години

До подробностЗабелязахме, ти заработвай рублите.

78

SpaceX

преди 6 години

79 докрая на годината и хора ще има буд спокоен

77

Анонимен

преди 6 години

Един въпрос ме мъчи. Защо не купиха прословутите руски двигатели, а ?

76

подробност

преди 6 години

А забелязахте ли как тези ракети не могат да превозват живи хора,а само товари които пък се взривяват от време на време ама това е подробност!хахаха

75

SpaceX

преди 6 години

76 Проектирали са си и са си произвели

74

Анонимен

преди 6 години

Мъск им разказа играта на Роскосмос.Направи гениални неща.

73

Анонимен

преди 6 години

От къде са купили ракетния двигател? Или е на ток най-голямат ракета, с електромотор и перки? Летс гоу гриййн!

72

SpaceX

преди 6 години

67 Боби нама трета най голяма и трите са еднакви с по 9 двигателя Мерилин

71

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! С продаването на оръжие как помогнахте на болно дете и гладен човек ?

70

Боби

преди 6 години

До ОгнефъргачОт края на 50 години дори в СССР никой не ползва класически огнехвъргачки - но ползват ЕДНОКРАТНИ реактивни огнехвъргачки ШМЕЛь Ползваш и захвърляш празната пускова установка

69

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГради бъдещето на цялото человечество разбивайки петро-долара на пух и прах.Там игри и глупости нема. Само важни неща се правят.

68

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !И какво праи Руси по въпроса? Че не мога да се сетя...

67

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Пълен идиотизъм, какъвто само една американска кратуна може да измисли.В момент, когато човечеството се нуждае от полезни и жизненоважни научни открития, този пръска пари за ексцентричните си идеи.И какво постига освен шум в платените медии ?Някое неизлечимо болно дете ли ще бъде излекувано по този начин ?Някой ще получи образование ?Ще се заситят милионите заспиващи гладни всяка вечер ?Не !Просто чесане на егото на един ненормалник въшлив от пари в един ненормален свят.

66

Огнефъргач

преди 6 години

Извинете, може ли да попитам, счупи ми се огнефъргачката и сега не мога да фъргам огън, руска беше огнефъргачката и затова се счупи, та искам да попитам само, бе знае ли някой случайно от къде може да си закупя хай-тек американска огнефъргачка?

65

Боби

преди 6 години

До 2222 63Последните два модула изведени и извеждащи се към МКС от Роскосмос са 100% Руска собственост и по договорка могат да се отстиковат от МКС за да направят когато е необходимо 100% Руска орбитална станция - да няма да е голяма колкото МКС но извеждането на допълнителни модули след 2020 с Ангара принципно няма да е ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ - дали ще имат парите ще поживеем и ще видим

64

Боби

преди 6 години

До SpaceX 65А третата най-голямата ?

63

Боби

преди 6 години

До Анонимен 60Колега посочи ми УЧЕН в САЩ който да работи към НАСА, ДАРПА, Федерален център за изследване на ***(вулканите примерно), който ще си зареже работата и ще отиде в НОВОСФОРМИРАНА КОМПАНИЯ ВСЕ ОЩЕ БЕЗ НИКАКВИ ПОСТИЖЕНИЯ В СЪОТВЕТНАТА ОБЛАСТ???Реторичен въпрос :НАСА изследва ли изобщо в момента начини за връщане на степените на космическите носители на земята за повторно ползване? Тоест да е конкуренция на Мъск? Или това е РЕТОРИЧЕН ВЪПРОС???