72

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е след като стане Горнамакедония, ВМРО ще смени ли абревиатурата си на ВГРО?

71

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е протегнал лапи и към Македония.Голяма носталгия го гони.Само че не сме 18-19 век,а 21-ви.Нека си ислямизира народа и си строи нови джамии(те и сега са една до друга,ужасно поддискащо),но да не се точи на други държави,да не му приседне.

70

Анонимен

преди 6 години

То затова същият "***" ви изпука през 1912 г. и намали територията на евтината ви империйка 50 пъти.

69

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, браво на Ердоган!!! Къде е македонския войвода от Русе да изрази подкрепата си за братята македонци! Къде са му четниците? Къде са тези достойни българи които считат Македония за своя духовна люлка? Къде сте бре патриоти? На чия страна сте? На страната на гърците ли?

68

Анонимен

преди 6 години

До Пирин Ние каквото трябваше направихме и сега 80 процента от Македония се чувстват българи. Работим, а не плещим глупости на межд. сцена!

67

Гей Баньо

преди 6 години

*** пак постъпва първосигнално. Вместо да подкрепи братята си македонци и да застане на тяхна страна той подкрепя гърците които в продължение на векове са го асимилирали и забравя, че точно с помощта на турците се освобождава от патриаршеското робство. *** е такъв, колкото повече го налагаш със сопата толкова повече те уважава. Отнасяш ли се човешки с него не го оценя. Робски манталитет има ***.

66

Пирин

преди 6 години

Да излезеш пред целият свят ясно и категорично да заявиш подкрепата си за Македония, това е истинска братска прегрътка. А вие, горди потомци на кривокраките ханове, дето се биете в гърдите, че сте братя на македонците, че сте една кръв и един език с нас, вие какво правите ? Мишкувате и се облизвате в надежда да ви капне нещо от трапезата на големите ... Истински прабългари !

65

Анонимен

преди 6 години

"С Македония сме,имаме братски връзки с нея".Братски,братски,колко да са братски?

64

Анонимен

преди 6 години

Най-добре за Гърция е Македония да е гръцка, после сръбска, най-зле е да е албанска и най-най-зле българска.

63

Объркан човек

преди 6 години

До ИсмаилИмаш предвид приемен изпит, писмен ли е бил или тестови?

62

Анонимен

преди 6 години

Гърция играят за себе си а не като Тиквун който побърза да признае "македонския" език.

61

Анонимен

преди 6 години

Добре че Гърция е преди Македония, защо тъжна и майка.И там щяхме да търсим кюрди.Името на Македония щеше да бъде Кюрдистан А нашето Калининград 2

60

Гара Буново

преди 6 години

Ердоган ще се бие за разпадането на република Македония и за поддържане раздорите на Балканите до последния македонски политичар.

59

македонския марко

преди 6 години

Крали Марко станал турски васал.Крали Марко се принуждава да се обяви за турски васал и по този начин обрича народа си на сигурно иго. За него се счита също, че взел участие в Косовската битка, при това на страната на Мурад I.

58

Алексансър Йорданов

преди 6 години

Днес един лош ден за наглите финико-етиопски семити наречени гърци. Чичо Ердо плесна малляките през наглите крадливи ръчички и осуети поредният им опит за вулгарно узурпиране на историята.

57

Анонимен

преди 6 години

Кой пък е този Ердоган. В България имеше един друг политик, наречен Ахмед Доган, но него го убиха турците на една от конференциите на ДПС-то.

56

Исмаил

преди 6 години

турци и българи са кръвни братя. 500г са обменяли ДНК и семена течност.А през турско "робите" имали земи и са били собственици,черкви са се строили(сега не могат да ги ремонтират и боядисат) ,всички народи са запазили народността си и религията. За мюсюлмани се е позволявало с приемен изпит да станат само умните и красивите.

55

Анонимен

преди 6 години

Голям политик! Играем кючек!

54

Искендер-син шишмано

преди 6 години

До Баязит,Български хроники Стефан Цанев: защото и Баязид Светкавицата султанът, който покорилБългарското царство, си е наш човек, наполовина българин знам, че историцитеще се изсмеят, но тъй се говори сред народа, понеже, както вече видяхме, царИван Шишман, за да си спаси кожата, даде насила сестра си Тамара за жена натурския султан Мурад( стр.476).

53

F 35

преди 6 години

турски етнос няма всичко е сбирщайн на племена впоследствие наречени турци а Турция е млада държава която е на по малко и от век