10

Анонимен

преди 6 години

"Повечето кандидати предпочели да говорят за образование. Пламен Николов, управител на местния филиал на американска компания, се обявил за незабавно изготвяне на стратегия срещу изтичането на мозъци..."Ми да стават учители и да действат там, щом знаят как! А този Николов, като управител има лостове. Да изготвя стратегия и да я прилага на место за спиране утечката на "мозъци". Сигурно обаче му е тясно там, където е!

9

Спеца

преди 6 години

Гледам оня ден една от герберските телевизии излъчва директно "Кастинга на Слави"!Според мен това си е изцяло предизборна агитация от нещо което не е създадено , но насочено към едни следващи избори!Такава агитация обаче /предизборна/ е забранена по Закон!Така че тия противозаконни излъчвания трябва да бъдат санкционирани от ЦИК , а тия "моралните" и "ерудираните" от комисията на Слави да се скрият някъде от срам - то Слави срам няма ..доказал го е!

8

Анонимен

преди 6 години

Накрая учиндолския чалгаджия ще пусне гласуване с СМС-и за тия кандидати и ще спечели още няколко милиона от тая простотия. Друго не виждам са стане

7

о-о, йе-е!

преди 6 години

"На препитването се явиха военни, полицаи, адвокати, дори действащи политици..."Както се очакваше, обичайните мераклии за "спасители на народа"! По какво ли ще се отличават от познатите ни сега!

6

Иванчо+Марийка

преди 6 години

Еми след 30 години на мъка, ни докараха до тук. Друг избор имаме ли ?

5

ДС

преди 6 години

Това за бригада в Ново село съм го казвал още преди 10 години. Както едно време докато руснаците бяха в България и никой не смееше. Сега пак, докато САЩ са тук няма кой да ни барне.

4

Дракона

преди 6 години

Гавра голяма, какъв ще е тоя свестен политик дето ще иде на блести на кастинг на Слави, все едно да си търсиш жена на кастинга за мис плеймейт

3

Анонимен

преди 6 години

Пълна простотия. А колко от явилите се бяха синчета на тате мутрафонкьо и мама чалгопраска, спинсорирали децата си да учат на запад?

2

царедворец

преди 6 години

На мераклии да ме оправят

1

царедворец

преди 6 години

аз тоа филм съм го гледал, чудно ми е, че още има балъци