167

Анонимен

преди 6 години

Подлост това е другото име на конвенцията.Да, никъде не пише трети пол. Но в официалния английски текст думата sex (биологичен пол) се появява 2 пъти, а gender (социален пол, различен от биологичния) 25 пъти. Обяснителният доклад (умишлено крит от обществото) е още по-скандален sex се появява 10 пъти, gender 126 пъти.

166

Анонимен

преди 6 години

Едно същество, създадено не по Божий образ и подобие, а поради свой каприз или чужд интерес. То не знае какво е, но си мисли и си вярва, и му внушават, че е свръхчовек. Но е никой. Никакъв. Най-лесно се управлява този, който е никакъв. Можеш да го превърнеш във всякакъв. Да го моделираш, премоделираш и модифицираш, да го превърнеш в поредния ГМО-продукт.Това е скритият смисъл и крайната цел на истанбулското упражнение. Дехуманизация. Деструкция.

165

Су 34

преди 6 години

Незаслужени са, незаслужени са, българите все са жевртва, те не са виновни за нищо, заслужават само да ги хвалят българите и българките.----------Прав си, българите са нация с 15 вековна история, създали сме славянската азбука, били сме Империя при Симеон, летяли сме в Космоса и мн. други.Много си прав!

164

юбералес

преди 6 години

На крив *** - конвенцията му пречи.

163

Анонимен

преди 6 години

Време е да се учреди и организира Четвъртия Интернационал .

162

юбералес

преди 6 години

Новите мартеници - Пижо, Пенда и ***. Това да са ни проблемите. Албанците и турците приеха конвенцията и не съм разбрал да имат проблем с популацията си.

161

Зозо

преди 6 години

До АнонименОт атакистко-путински *** акъл не искам!

160

Анонимен

преди 6 години

ДЕБЕЛА ГРОЗНА РУСЕНСКА ***

159

Джендър пропаганда

преди 6 години

Вижте една снимка на *** пропагандата в САЩ в детските градини:epicenter.bg/article/Velislava-Dareva--Ne-si-igrayte--Detsata-sa-parvata-zhertva-na-Istanbulskata-konventsiya/145583/11/0

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпо А престъпленията на демокрацията ? Социялен пол ,*** не е ли престъпление ?

157

Анонимен

преди 6 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ-ПРЕЗИДЕНТ! БЪЛГАРИЯ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ОФИЦИАЛНО ГОВОРИМИ ЕЗИЦИ В БЪЛГАРИЯ - РУСКИ И БЪЛГАРСКИ!

156

Су 34

преди 6 години

До АнонименАко тебе някой те е разширявал, нас българите никой не е ние разширявал. По-скоро ние сме разширявали такива като теб 1912 г.

155

Анонимен

преди 6 години

Защо са тези обиди към българите и българките?

154

Анонимен

преди 6 години

Българите - слуги, миячи, чистачи и пpocтитутки в ЕС.---------За себе си ли говориш?

153

Су 34

преди 6 години

Освен да чистят турските и марокансктеи ресторанти на Запад за друго не стават българите.-------Абе, повече стават от вас, които два месеца в Сирия не можете да превземете един 50 000 град какъвто е населеният с кюрди Африн.Великата турска армия, а Българската армия за две седмици превзе Одрин навремето!

152

ни са знай

преди 6 години

И нито една дума за Македония.....истински водач на ВМРО,,,съгласно българската политическа традиция.ПОЗОР!

151

Анонимен

преди 6 години

Особено българите от индийски и турски произход.

150

дебел депутат

преди 6 години

както казват древните римляни Зрелища и Хляб , а ако НЯМА хляб ЯЖТЕ ПАСТИ.

149

Анонимен

преди 6 години

До Зозо Я не се прави на улав! ГЕЙРБса си БКП .чисти, с партиините си книжки запазени .Какво ,,подминали ,,?Надминали по лицемерие, угдничество ,предателство и преклонение МНОГОКРАТНО БКП .А,,Решетников в президенството,,още на 10 януари застана против ратификацията и всяка седмица го повтаря . Не си улав, правиш се на такъв,пращи герен. Не питаш защо джендъра от Банкя се потопил и мълчи като риба ? А чашата отдавна не само е преляла, но е,,гътната,,Сиреч съборена,счупена .

148

Зозо

преди 6 години

До ArmagedonОт моя гледна точка зависи от коя страна на презерватива си!