277

Анонимен

преди 6 години

То за бг има ли да се каже нещо положително.И германският вътрешен ни отряза за ШЕНГЕН.Целувка,милувка,после ритник.

276

Анонимен

преди 6 години

един "тигър" е свалял по 30-40 бр. Т-34 в двубой."тигър 1" - високо технологична машина за времето си, с мощно и точно оръдие

275

до Зозо

преди 6 години

"Учихми ли руски от 4 клас? Щяха да на правят ***! Не става! Караха *** при Директора и ми биха шамари щото съм търчал със синя лента на главата и съм викал Свобода 1991г."Сега не е ли същото ще ни учат, само че на *** образование.След някоя година ще трябва да "търчим" с лента с цветовете на дъгата и да викаме Нормални сме.По темата: Най- голямата грешка на Хитлер е, че не превзема петнадесет вековните кръвосмешатели, а тръгва на изток.

274

Анонимен

преди 6 години

То вече за Русия има ли какво друго да се каже положително?

273

DW - фабрика за лъжи

преди 6 години

Щом е от DW, значи е лъжа. И Доналд Тръмп им го каза. DW е фабрика за лъжи!

272

Анонимен

преди 6 години

МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ЗАЩО СТАЛИН Е ТАКА ЯРОСТНО САТАНИЗИРАН,А ЗА ЕВРЕЙСКИТЕ КАСАПИ ТРОЦКИ ЛЕНИН И УБИЕЦА НА ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО НА РУСИЯ -СИРОМОЛОТОВ СЕ МЪЛЧИ ЕТО ПРИЧИНАТА ЗА ОМРАЗАТА КЪМ СТАЛИН.ПРЕЗ 50ТЕ Г.НА МИНАЛИЯ ВЕК ГРУПА ПЕДИАТРИ ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД ЗАПОЧВАТ УМИШЛЕНО ДА ЗАРАЗЯВАТ СЪС ЗАУШКА ЗА ДА НАПРАВЯТ БЕЗПЛОДНИ РУСКИ МОМЧЕНЦА,СЛЕД КАТО РАЗБИРА ТОВА СТАЛИН ГИ ИЗТРЕПВА ТИЯ Ч*ФУТИ, И ЗАПОЧВА НАСИЛСТВЕНА МАСОВА ДЕПОТРАЦИЯ НА ХАЗАРЧЕТА КЪМ ПАЛЕСТИНА И ПОЧИСТВА РУСИЯ ОТ Ч**ФУТИТЕ

271

:)

преди 6 години

290, много си далече от истината. Русия не е непобедима. Просто Хитлер не си е дочел Пътят на войната на Сун Дзъ. Там пише: води битките си една по една и ще ги спечелиш всичките.Тук е грешката на Хитлер. Трябваше да набие Великобритания, да не започва Африканската кампания, а след боя над англичаните, просто да влезе в Русия. Германия е много по-силна от руснаците, била е, по-силна е и сега. Най-голямата заплаха за Русия не е САЩ, а Германия.

270

Анонимен

преди 6 години

В Беларус и Украйна са посрещали немците като освободители.

269

:)

преди 6 години

Пример за това как не трябва да се управлява държава е руският император, който продава Аляска на САЩ за 1 милион златни долари. Е как не му отрязаха главата за това?А огромните проблеми, които Сталин създава на различните народи вътре в руската държава? Защо?

268

Анонимен

преди 6 години

Ако Германия беше победила на Източния фронт, Хитлер щеше да реши "руския" въпрос с много по-голямо усърдие от онова, с което е решавал "еврейския" въпрос. Примери за това много на териториите на СССР, окупирани от Вермахта по време на Втората световна война.

267

Анонимен

преди 6 години

В битката при Сталинград вермахта освен военно техническо превъзходство,разполага и с много повече войници,защото на страната на Германия се бият още румънски,италиянски,норвежки,холандски и датски и хърватски девизии и въпреки това руския солдат им такова мамата.Русия е непобедима тя спря хитлерофашизма и сега и тя ще спаси света от и ционисткия сатанизъм!

266

:)

преди 6 години

Ниво на осъзнаване е да се разберат големите проблеми в руското управление през последните 200 г. Там голямата си част от управляващите са силн одеградирали, наследници на своите родове, свикнали да подтискат обикновенния руснак. А той се е превърнал в роб на своите власт имащи. За това, когато се случват динамични промени, които искат ерудирани руснаци да вземат решенията, това не се случва. За това генералитета по наследство, е готов да загуби руската територия пред лицето на врага.

265

Защо обичат Сталин

преди 6 години

Крадливият вулгарин джинджър не е в съдтояние с робската си психика да разбере това!

264

Анонимен

преди 6 години

Американците се на..ират от страх да не стане топла връзка между германци и руснаци,защото тогава със сигурност отиват на кино.Затова са окупирали германците и изграждат обръч от бушони около руснаците.

263

:)

преди 6 години

Какво се случва днес с руската икономика? Руската икономика започва да се развива, след като редица европейски държави инвестират огромни пари в различни дейности. Днес Германия е най-големия инвеститор в Русия и нейните инвестиции са над 3 пъти по-големи от втория инвеститор - Великобритания.Големият куриоз идва от динамиката на БВП на Русия. От силна икономика, днес БВП е паднал до размера на такъв на китайска провинция.

262

Защо обичат Сталин

преди 6 години

Русия казват я издигна от руините без заеми от западни банки, децата му участваха в войната загуби син който не поиска да спасят, той беше повече Руснак от който и да е днес...

261

:)

преди 6 години

Ако сравним загубите на руснаците от ВСВ (войната с Германия) и последващото управление на комунистите, руснаците са загубили над 5 пъти повече от комунистите. Държавата им е разорана като нива, в която нищо не се сади (комунистите грабят или крадат, те не сеят). За Русия щеше да е по-добре (по-малки загуби), ако Германия беше победила и немския манталитет, навици на работа и т.н. бяха се наложили като модел на управление и начин на живот.

260

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Невъзможно е да се...задържи с военна сила от времето *** ВСВ такава огромна територия,с противодействащ активно противник.Който не е ходил по тези места в района на Сталинград,той не може да усети мащабите и величието на огромната Волга,пръснатия на стотина километра по брега град и безмислието на войната Хитлер е обрекъл на гибел милиони германски войници и десет пъти повече цивилни,за периода на близо 5 годишната война.Жестоко време,върнало историята на Европа и света стотина години назад

259

Защо обичат Сталин

преди 6 години

Руснаците казват: от обикновени деца на неграмотни селяни създаде световни инжинери,лекари, генерали и маршали, космонавти и разгроми фашистката чума подкрепяна от западните им слуги, даде ядрено оръжие и за десет години възстанови разрушените градове, а след смърта си надледство от чифт ботуши с изтъркани токове!!!

258

:)

преди 6 години

Големият проблем на Русия е, че през последните 200 години елита иска да се държи като помешчици към крепостни селяни. Това, заедно с комунизма като начин на управление връща Русия поне 100 г. назад. Политиката на завоевание на територии, воденето на безмислени войни, където можеше дипломация и умело подбрани приятелски държави да помогнат (както го прави сега САЩ), можеха да изведат Русия на позиция N1 в света.