239

Анонимен

преди 6 години

Аз съм гербераст обичамджендъри с халки големиДжендърин да се наричампърва радост е за мене!

238

ГЕРБ WARS

преди 6 години

Докато императора е в Давос, Джаба Цачева подготвя атаката на джендърите........

237

Анонимен

преди 6 години

Има ли още бунаци,които да гласуват за ГЕРБ.

236

Анонимен

преди 6 години

Х-м-м-м-м това да не Джаба Хатянина ??

235

те са тук джентритаа

преди 6 години

Подготвят човечеството за официална среща с извън земните.Обама го каза.Скоро ще има официална среща.Да не се шашка европееца като му изскочи насреща Един ама с по три четири пола да се чудиш как и от къде да се пазиш.

234

Анонимен

преди 6 години

Женътъ каза ако я приемеме ша спре да ме бие!

233

Аз

преди 6 години

Ратифицирате ли тази конвенция все едно си подписвате оставката ......завинаги! Казах!!!

232

библията

преди 6 години

До майнинта имЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА СЛУЩАТ МЪЖЕТЕ.............................

231

ИК

преди 6 години

Мислят си, че старият номер ще мине. Оттеглят, изчакват да спаднат страстите и българинът пак да позаспи, и тогава действат. Но не са познали. Образование за "нестереотипни роли на пола" в България няма да има.

230

майнинта им

преди 6 години

Ей на дърти години с мискинлици да ме занимават.Какви срамни работи карате хората да правят рез би да обръщаме.

229

Анонимен

преди 6 години

погледнете във всеки един филм напоследък,сериал -задължително по някой гей или лесбийки

228

Анонимен

преди 6 години

причината за таз конвенция е в следствие на масовите изнасилвания от бежанци и баба Шмеркел иска да ги озапти малко от малко с цел повече гласове и рейтинг ,полза едва ли ще има особена,отделно се налагат и права на мигрантите - а(ко се позачете по внимателно)

227

до И.Б.

преди 6 години

По времето на Барак Обама изобретиха над 30 джендъра /социални пола/, броейки за *** сексуалната ориентация, биологичния пол, транссексуалността, интерсексуалността. Например травecтитът е от един ***, хетеросексуалният е друг, хомосексуалният е трети и т.н.Конвенцията умишлено е написана двусмислено, за да се прокара тази политика в България и останалите европейски страни.

226

Анонимен

преди 6 години

Пишете в Гоогле:Становище на Светия Синод и четете

225

Анонимен

преди 6 години

Вече не им стига че горе във властта си практикуват Содом и Гомор трябва и бъдещето поколение да се доразврати ...и то легално. Научиха ги в Брюксел и Вашингтон на лезбо ,гей ласки и сега заповедта е и народа ги възприеме.Чудно ми е ако приемем педофилията и фетиша за изнасилване за нормално как полицията ще арестува а съдът осъжда хора с такива нужди .

224

ГЕРБ WARS

преди 6 години

Атаката на джендърите! Императора е в Давос! Джаба - на снимката!

223

Предлагам

преди 6 години

"Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жении домашното насилие" да стане "......за превенция и борба с насилието над човешки същества и домашно, и обществено насилие". Всякакви коментари и определения за пол различен от биологичния да отпаднат и да подписваме с кеф. В противен случай да не се ратифицира!

222

до И.Б.

преди 6 години

Намери в нета материали за Джудит Бътлър, феминистката лесбийка, популяризирала понятието ***. Тя го използва и в двете му значения-дейности и характеристики, приписвани на половете, както и полова идентичност, различаваща се от биологичния пол. Идеалът на такива като нея е да се размият разликите между мъжете и жените било то в социалните роли или като външен вид поведение и идентификация. Тоест хората да станат gender fluid или gender bender.

221

о.з. майор

преди 6 години

А най-добре е всички министри,депутати и представители на различните НПО-та от американо-брюкселския пол да се изтеглите веднъж и завинаги. Или България вече не е суверенна държава?

220

Анонимен

преди 6 години

Абеба каква е тая конвенция? Къде е официалният превод? Джерман го знам, ама дженджър?Абеба, луда работа. Приемат, а бе ,какво, защо, България няма ли закони?