128

Анонимен

преди 6 години

Да се палят кладите и да се изчистим от дженжъри и то в църковните дворове

127

1

преди 6 години

Църквата е права.Аз заставам зад нея !Искам децата ми да бъдат учени на християнски ценности и добродетели !

126

Анонимен

преди 6 години

То ако ставаше с молитви много проблеми да са се решили досега

125

Анонимен

преди 6 години

По принцип е безсмислено да спорите с хора привърженици на Волен, Каракачанов и Далавери, все пал това са хора коото биеха възрастни жени по границата, че даже и се гордееха с това

124

Анонимен

преди 6 години

От сърце пожелавам на всички радетели за Истамбулската конвенция деца *** да имата,зетьове и снахи джендери да ви доведат и много малки джендърчета да народят!

123

Анонимен

преди 6 години

В църквата цари най-големият разврат! Ама един кремльовски агент, каза че за разлика от геьoвете които парадирали с своята ориентация, монасите се криели...??!

122

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Путинистите са на спешно съвещание! Ще признаят трети пол за да не се крият защото се натоварвали психически и се сриват.Тъкмо ще покажат вярност към кремлянина Путларах Акбар

121

Анонимен

преди 6 години

Интересно какъв извод ще си направят тъпите попове ако молитвите им не сработят. Едва ли верния.

120

Анонимен

преди 6 години

А ето как ще стане въвеждането на гей браковете и 3-тия пол:"Гл. 9, чл. 68, ал. 1. Страните представят пред Генералния секретар на Съвета на Европа доклад за законодателни и други мерки, въвеждащи в сила разпоредбите на настоящата Конвенция, съставен на основата на изготвен от GREVIO въпросник, който да бъде разгледан от GREVIO. "

119

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията е фейк! Изобщо не защитава жените! Дори и гейовете не защитава... ...а само лукави адвокати и грантаджийски НПО-та, които ще съдят наляво и надясно,за щяло и нещяло... ..ще пада печалба!

118

До 111

преди 6 години

Викаш хомо бракове, ами те са разрешени товарищ троль, хомо значи човек) сега знаеме че в Петербургското депо вече взимат всякакви тролейбуси, но не предолагах че кадрови подбор толкова е закъсал

117

Анонимен

преди 6 години

"Я цитирай къде се говори за друго ?"Член 60, ал.2 "Страните осигуряват тълкуване, отчитащо особеностите на пола, на всяко от основанията на Конвенцията, а когато бъде установено, че преследването, от което се опасява лицето, е на едно или повече от тези основания, кандидатите следва да получават статут на бежанец съгласно съответните приложими инструменти. "Тоест глупи, всеки тpaвестит може да цъфне тука и да стане "бежанец". Не ме карай да ти цитирам и "нестереотипните роли на пола".

116

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТПарламента неработи в полза на хората.

115

Анонимен

преди 6 години

Срам ме е от БПЦ. Подведоха се по истерични писъци базирани единствено на глупост и дори не са си направили труда да прочетат конвенцията. С което реално оправдават домашното насилие..... Църквата не е имала по голям провал в историята си за последните 100 години.

114

Анонимен

преди 6 години

Не мога да си представя, какъв сбъркан юродив ненормалник трябва да си, за да намериш нещо вярно или добро в документ, който след два милиона години човешка еволюция, създала двата пола, изобретява трети пол. Църквата е есенцията на човешкия опит и морал от зората на цивилизацията, но в този случай подхожда твърде политически коректно, защото извратеняците просто трябва да бъдат отстранявани повече или по-малко хуманно.

113

х

преди 6 години

ЕС е зло което унищожава Българския народ !!!!РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112

АТАКИСТ

преди 6 години

Гордея се с Българската Православна Църква! В България си има законодателен орган и той се казва парламент. Ако искат ще създадат по-строги закони за домашното насилие, но няма да приемаме *** от чужбина!

111

Анонимен

преди 6 години

То патриотите си мислят че хомо сапиенс е некакъв гей от Великобритания, ама с техното ниво какво друго, даже барманите в Сл. Бряг говрят по-добър английски

110

Анонимен

преди 6 години

Ало, меките китки, никаква конвенция няма да ратифицираме. Лигльовци.

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 112Къде в конвенцията се разрешават хомо бракове ?