6

истина е

преди 6 години

Приемем ли еврото ,България ще умре до една година !!

5

да бе

преди 6 години

Каква демокрация ви гони бре хора, както е нямало в България комунизъм, така няма и демокрация.Това че в името на една партия се е съдържала думата комунизъм (БКП) или демокрация (СДС, ДСБ и.н.) изобщо не означава, че е имало такова животно в България!

4

Анонимен

преди 6 години

Управляващите на Варна страдат от шизoфрения. Целият ни град се разболя от грип, всеки четвърти ученик вече е болен (това е по ТЕХНИ доклад), но те все още твърдят, че трябвало да изчакат още ученици да се разболеят. СРАМ И ПОЗОР! Повече няма да гласувам за портних, а за кандидат от БСП.

3

Анонимен

преди 6 години

А кой ще разследва лъжита на полицията за самоубития Росен Ангелов в Нови Искър, след като се разбра че Юнаков и семейството му са избити заради източване на ДДС в размер на 52 милиона и за откраднати наркотици от албанската мафия.

2

Джендър Бойко

преди 6 години

Ще ви направя Джендърчета, та ще подскачате като навити пружинки.

1

Анонимен

преди 6 години

Герберастките еврохейски слуги срещу Българите.Така би било коректното заглавие.И не са половината, а по-малко от една четвърт, но държат цялата власт, която узурпираха чрез фалшификация на изборните резултати и си правят каквото си щат.