71

Анонимен

преди 6 години

Това да не е като да си мачкаш тестиколите.

70

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали за този бе, омръзна ни от него. Какво ги интересува и какво ги топли хората за него. Всеки се спасява както може.

69

Анонимен

преди 6 години

Много сериозен провал. Разбирам да падне в 2 от 3, но в 3 от 5?

68

Мен

преди 6 години

И така, какво излиза от коментарите:1. Ако Гришо падне от ветеран - паднал е от пенсионер.2. Ако падне от младок - нищо не става от него, щом млад го бие 3. Ако се изкачи в ранглистата - твърде много контузени4. Ако има голям брой поредни победи - чиста случайност!Какво излиза? Българинът е завистлив до края на света и не приема факта, че това е най-добрия ни тенисист до момента!!! Дали играчите са стари, млади, изморени или контузени е част от играта и успехите на Гришо не са случайност!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Хайде бай, и повече не ме занимавайте с тоз от Монако!!!

66

Анонимен

преди 6 години

Станахте големи експерти откакто играе Григор. Грам идея си нямате от тенис, но крещите като обезумели футболни фенове. В този спорт се играе интелигентно с хъс и психика, но григориий не е и чувал за тях.

65

ни са знай

преди 6 години

Дедо Гошеееее,очакваш ли наистина полирани мозъци да се замислят, за да те разберат правилно?

64

Анонимен

преди 6 години

Късмета го държа ,трябваше още с американеца да отпадне .

63

Един

преди 6 години

вярно че Григор е добра реклама за България, но приноса му към обществото у нас е 0.0000000001 %, те. клонящ към нула, така че за мен е все едно дали побеждава или губи. Даже поради факта че всички са много надъхани за него без да знаят защо предпочитам да губи. Хейтър? не , реалист.

62

Анонимен

преди 6 години

Здрав да е и да продължава напред - да не се влияе от минали вече неща. Истината е, че когато побеждава го прави с кървав труд и е все на ръба.А като си помисля за заглавията "В 5,30 Гришо почва Едмънд" или "В 5,30 Гришо почва да мачка" . Почва да мачка, ама го смачкаха.Да е жив и здрав и да гледа напред !

61

Анонимен

преди 6 години

Страхотна новина че е отпаднал. Пусна ни от него.

60

Анонимен

преди 6 години

До Бактън вечеСамия факт, че носи националния факт е много.ТИ какво искаш?? При всяко излизане на корта да прави сълзливо патриотично обръщение...колко велик българин е и колко велика държава е България...с тениска на Левски или Ботев.

59

дедо гоше

преди 6 години

оставете григор сега, вижте двата проблема - иска ми се коментарите да са от хора играли или играещи тенис, друга ще е стилистиката със сигурност, т.е. нека бъдем съдържателни! и другото - иска ми се медиите да не надуват балоните, не сме спортна нация и с тези откъслечни успехи нека да сме по-скромни, като бием - ок, бихме сега, да видим по-натам и дотам а не всеки турнир да ми казват с кой ще е на финал...вникнете в това което написах!

58

Анонимен

преди 6 години

Ако Григор беше фактор в световния тенис отдвавна да е в топ 5 и да се е наложил. Тепърва му предстои да изпадне в топ 20....

57

Анонимен

преди 6 години

До путюАми, смятайте, ако не ви е срам.Григор е достойно момче, което в момента е единствената положителна реклама за България в чужбина.Въпреки че сме в ЕС, цял свят ни приема за мафиотизирана и корумпирана ***, в която можеш да отидеш...да се поссерреш от алкохол и жени и да се прибереш обратно в собствената си държава.

56

Анонимен

преди 6 години

Как разбрахте, че БАШ за България си е стегнал багажа? И какво значи ПРЕДАДЕ?

55

джоковиче

преди 6 години

джокович игра без една ръка и с половин крак. надал дотук 1 сет е дал, роджа никой не го споменава до финала, стандарт

54

Бактън вече

преди 6 години

Утрин по бтв като излезе при Хекимян ония спортния репортер и веднага сменям програмата! Първата му дума е "Григор" и само това дрънка после половин час!Ами бактън от тоя Григор, аджаба има и друг спорт! И тениса е частен спорт и България няма нищо общо, ай стига с тоя Гришо!

53

Анонимен

преди 6 години

Жега му беше на Гришо. Криеше се на сянка. Беше изчерпан от предишните мачове.

52

Али

преди 6 години

Момчета, бъдете малко позитивни. Какво като е отпаднал и Джокович отпадна. Отива на следващия турнир и си играе ;).