179

Зозо

преди 6 години

До ЦиникНакратко за ***:Свикнали са да слугуват на Партийния секретар, да му се мазнят и възвеличават. После като си тръгне да го псуват скришом зад гърба. Свикнали са да натопят някой и да му гледат сеира после. Свикнали са да крадат като за последно като им падне нещо. Свикнали са някой друг да бачка, а те по тънката част! Сега им се полага глад и лабут!

178

Циник

преди 6 години

Писнало ми е да слушам, че някой ви е длъжен, заради черните очи!Никой не ви е длъжен!Никой не ви "КАРА" да "слугувате" на лошия запад!Стойте си у нас - и слугувайте на Гергов , ***, Пеевски, и Доган!Тогавй ще се чувствате по-оценени , и по-патриоти!Мрънкалници!

177

Циник до нико

преди 6 години

Първо трябва да си зададеш въпроса - защо е така? На "запада" не му трябват тотално изостанали некадърници с партийни билети - свикнали да подпират лопатата, и да чакат партията да ги храни. Даже и в техническоотношение - комунизма ни завлече на дъното! Всекиму - своето! Подготвени за "лентяи" българите не могат да очакват директорски позиции на запад. Това вече се променя - расте ново поколение, което е по-подготвено да се наложи в условията на сурова конкуренция.А и честно? Писнало ми е да слу

176

Анонимен

преди 6 години

"Сталин, Тито, Димитров!" крещяха масата под.ъзници първоначално. После внезапно смениха съдържанието с "кръволока Тито!". А Гергито го върна'а от Масква с "груз 200", както казват някои сега.

175

Анонимен

преди 6 години

Добре, че не се набутахме в измислената Югославия! Сега и ние щяхме да имаме проблем с шиптарите. Преди все губихме територии заради договорености на Велики сили и грешки на небългарски царе. Сега това, което остана като територия се обезлюди. Мъка...

174

нико

преди 6 години

за жалост е така но не се получава а сега се получи при друг съюз _ европейски и пак сме от наведената страна . въпреки лозунгите за щастие и просперитет ние сме донор на европа с евтина работна ръка без кой знае каква икономика консуматори на европейски храни със съмнително качество примери като бургас александрополис южен поток затварянето на реакторите и спиране на белене мариците ддънди прешърс в челопеч са малко примери за превръщането ни във васална територия. радвайте се

173

Анонимен

преди 6 години

Сега не е добре, но имаме шанс. А с кумонягите, те род и родина не признават. Баба ми от българка я направиха македонка. Раждана е около Скопие .

172

Пешо

преди 6 години

Сузжука да не би да е решил да прави слявянски съюз, та търкаляте тези глупости?

171

Циник

преди 6 години

Прочетох повечето коментари..... неудивително е, че текезесарските *** обявяват истината за лъжа. Не е Европа виновна, че същите компаразити днес си поделиха България, и продължават да ръфат трупа и. Докато те са новите бизнесмени, и приватизатори - нищо добро не чака страната Винаги са били шайка национални предатели, търтеи и престъпници. Този феномен се наблюдава само в България .Бившите страни в източния блок отдавна скъсаха с комунизма, и вървят напред.Никой не е длъжен да ви издържа др

170

nina

преди 6 години

Сега пък и това ли!

169

sd

преди 6 години

На всички снимки след 1947 година Гочито е много угрижен. Явно се е сетил че др. Сталин се кани да му свети маслото!

168

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗнам ще съм голем, брат, моят прадядо се е бил на Шипка, в онази, голямата , освободително-поробителната война...; преди това е участвал във четата на Стефан Караджа, ама ... за вас ми е жал, за младите. България изчезва, това е истината.

167

Анонимен

преди 6 години

До 204От какво страдаш?Вижда се, че имаш проблем, ама дай и една анамнеза.Кога ти правиха мозъчната ампутация?

166

сори

преди 6 години

Да се наадяваме, че и някой друг ще разбере, а?

165

До 204

преди 6 години

Ама пиленце преклaтено, защо на мен ми ги обясняваш тези неща? Аз само съм отговорил на глупавия въпрос.

164

Анонимен

преди 6 години

200, голем си!

163

Бугарин

преди 6 години

Некои *** оти не са чували за ятовата граница и ми говорят за правилен и неправилен български. На запад от ятовата граница не се мяка и се говори млеко, хлеб, бел и т.н. както е и в Сърбия и Македония. Това не прави нашият диалект сръбски. В Сърбия също има няколко диалекти и техния най-източен диалект е подобен на шопския, македонския и т.н. и колкото по на запад в Сърбия вървите, толкова и там почва да става по-меко и затова към Хърватска вече не казват млеко, а казват мльеко.

162

Анонимен

преди 6 години

Само питаме защо е кофти България във федерация със Югославия по времето на ДимитровА е готино България (и ЕС) във федерация със Югославия (Сърбия и Македония) под вещото ръководство на Юнкер и Борисов (цел на европредседателството)И...мълчанието на форума. Разтягат локуми за тронове и т.н. А по въпроса ми пълно мълчание.Просто е, но не е за прости хора.Едното е насила, другото по желание.Едното е тирания, другото тържество на свободата.

161

Анонимен

преди 6 години

Повечето във форумчето сте млади, предполагам.., ама аз не съм, та, моят дядо, лека му пръст, ми е разказвал как на времето е бил в окупационните\ освободителни български войски на северна Гъция (сега, тогава Южна БГ, така си я той наричаше) през Първата световна, и в т.нар Сърбия (братя, кръв наша, така им викаше на местните). Не съм го аз казал, мир на праха му... Много ми е разказвал, пък аз много слушах...Не знам сега имат ли значение такива неща-той е в отвъдното, аз също съм натам.

160

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМай щото ядат само говеждо и телешко!