68

Анонимен

преди 6 години

Юнкер като се напие и почва да шамаросва и да си мери вратовръзката... евроценности

67

Щирлиц

преди 6 години

И ние водим здравословен живот,вече трети бойковистки мандат...Или бяха повече,че им загубих началото,ц,ц.

66

боли ме швепса

преди 6 години

И вече руските *** не са най-големите *** в света.И вече съветските болни не са най-здравите болни в света.Изместват ги руските болни.И вече има фалирали спиртоварни в Русия.Поради липса на суровина.Тези вече ни вземат за канарчета.Не е важно колко пиеш,а културата на пиене.Българите пием много повече от *** ,но пием за кеф и с мезе.*** пият на екс и за да се ***.

65

Анонимен

преди 6 години

В Русия е изключително студено, ако живеете на минус 30 градуса, и вие ще пиете водка...Въпросът е защо 90% от българите между 18 и 40 годишна възраст са се алкохолизирали и пият по поне бутилка твърд алкохол всяка седмица...

64

Анонимен

преди 6 години

До Твърде..ами същото е в българия човек които пие за него няма значение какво ще пие стига му да се напие тези ди. били са на всякъде по света

63

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

синът ми скоро ще навърши 18год учи айтичник в енергия не е вкусил бира и цигари и приятелите му също в москва пред входовете на магазините и блоковете не се пуши в стълбището също на автобусни спирки до 25 м не се пуши .детски площатки не сепуши в баровете също рус.народ много е доволен от путин че подържа народа си имено против алкохолизма и тютюнопушенето.цигарите струват от 1евро до 2 евро за кутия

62

Анонимен

преди 6 години

В youtube: "Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders"

61

ВиликУ!

преди 6 години

Страхотна новина!Толкова ме впечатли, че не мога да си го преместя от вълнение!В знак на съпричастност само ще Го разтърся през крачола!

60

Твърде..

преди 6 години

...вероятно е руснаците да пият по-малко алкохол " от магазина", но ако към официалната консумация добавим и самогона, бояришника и евтините одеколони...

59

Анонимен

преди 6 години

"руснаците пият по-малко от французите (13,3 литра), португалците (12,6 литра) и германците (13,4 литра) според Световната здравна организация."Е то е достатъчно да видиш Юнкер по време на официална реч. Редовно украсява световните издания колко пиян е бил на последната си изява. ЕС като цяло се управлява от меркелови кукувици и алкохолици.

58

rusofob

преди 6 години

Нямат пари за цигари и водка руските ***. Причината са санкциите,те за здравословен живот не са и чували!

57

Анонимен

преди 6 години

Украинските алкохолици се отделиха от Русия и вече са по-малко, отколкото в Съветския съюз. Крим се отказа от алкохолизма на украинците и Донбас ще се отказва. Украинските алкохолици пропиха оръжията, които им остави СССР, дадоха си ядреното оръжие срещу алкохол.

56

Анонимен

преди 6 години

"руснаците пият по-малко от французите (13,3 литра), португалците (12,6 литра) и германците (13,4 литра) според Световната здравна организация."Нормално, особено като видиш неадекватните действия на французите и германците и всичко ти става ясно. Да не припомням бежански политики и реакции след атентатите.

55

@

преди 6 години

Явно си живял с такива като тебе!! Айда бягай за дозата!

54

Българин

преди 6 години

Няма лошо. Трудните времена, раждат силни мъже.

53

Анонимен

преди 6 години

Един път сънувах кошмар, че съм отишъл на гурбет в руската ***.

52

Анонимен

преди 6 години

Споко хейтъри Русия ще я има много след като от циганизараната и гейнизирана България няма да останало нищо...

51

Анонимен

преди 6 години

Живял съм в русия 5 години и мога да кажа, че това не е народ, а алкохолизирана, смърдяща, злобна, грозна сбирщина от неандерталци.

50

Анонимен

преди 6 години

А цената на петрола тръгна нагоре, вече наближава 70 долара.

49

Рашко

преди 6 години

Щеме, ама не верваме!