45

Анонимен

преди 6 години

Костов я е боднал още като е била на 28!

44

Бам Бам

преди 6 години

До Анонимен 57Да се бори със себе си? Я дай по-разумно пожелание.

43

Анонимен

преди 6 години

Жалкото е, че който се докопа до властта, като първа задача е гепачката. Без изключения!!! Помните ли Опитомените Патриоти какви ги говореха преди изборите? И как полегнаха на Доцента от Банкя, забравиха за всичко което обещаха. Защо ли, защото Доцента им даде от плячката и им се услади. И всичко по старому, краденето продължава с пълна сила. *** разгони старите крадци в БСП, даде надежда. Ако се провали, тази партия ще изчезне завинаги. Ето защо герберугите ги е толкова страх и плюят.

42

Додо

преди 6 години

Влиза на възраст. Да внимава с простатата ...

41

Анонимен

преди 6 години

Има ретро излъчване на лелка от 80-те, не изглежда добре за годините си.

40

Анонимен

преди 6 години

Само на 49, а се държи и говори като Цола Драгойчева на 94.

39

Анонимен

преди 6 години

Здраве и радост по случай РД.

38

sofeto

преди 6 години

По "френски" я научили хулиганите в парка!!!"Владее английски и френски."

37

RE: Видях

преди 6 години

Е ва муахаа... Нямам думи, ако тези имения са истина, нямам думи. БГ народ се чуди отде да си плати водата, тока, парното, осигуровките, хората се самоубиват от недоимък. А тоя ББ, живее в друг свят . Отде пари с тази министерска заплата? Втрещен съм, ако тези имения са действително закупени от ББ, веднага прокуратурата трябва да се самозезира. Вах м...*** му.Втрещен съм, латиноамериканските диктатори нямат такива имения.Не мога да повярвам, ако е истина този е публичен линч....

36

Анонимен

преди 6 години

У нас жена на 50 вече се смята за пенсионерка, така че честито на пенсионерката Нинова.

35

Анонимен

преди 6 години

Екстра си е Нинова. И най-доброто, което направи беше разтурянето на "Коалиция за България", в която Станишев беше наблъскал освен БСП и разни ромски партии като "Евророма" на Цветелин Кънчев... Сега БСП си е самостоятелно и ще привлича все повече симпатизанти, включително и разочарованите от Партиотите. Политическото бъдеще на Нинова тепърва предстои, още е млада, освен това е умна и смела.

34

Такси

преди 6 години

*** тая женоария много си е повярвала бе, била ШЕФ на БСП??!! Хахахха

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСланинова спазва строго съветите на Сланинов за филията с мас.И ...вече си заприличаха,въпреки,че е с 10 гадини по-млада.

32

xcfb

преди 6 години

Лелелееееее, колко млада била женицата....аз си мислех, че е на 65-70!?! Много сдухана и съсипана изглежда горката..... дано ги докара до 60 поне, ама като гледам ква е мазна и раздърпана....надали

31

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 38Голяма сладурана, само да и го набие човек!

30

Анонимен

преди 6 години

Пропуснали сте факта, че тя и Пеевски бяха увонени като зам. министри от Станишеф за далавери.

29

Истукан

преди 6 години

БСП, ДПС и ГЕРБ са вечната тройка другари. Много добре знаете това, ама все ги преизбирате, за да може в такива форуми да ги нападате. Ако ги няма тях, няма какво да коментирате. Журналистите ще останат без работа, троловете също ще останат без работа. Ще си замине една псевдокомунистическа и турско-етническа ера. Ще започне възродителен процес.

28

флюбен

преди 6 години

До Анонимен 29Това да ти е проблема.Да искаш,да можеш, да знаеш да чакаш-това и либоф.

27

ПО СЛУЧАЙ

преди 6 години

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА , НАЙ СЕТНЕ В ТАЯ ПАРТИЯ ДА ИЗБЕРАТ ШЕФ .....КУРАЖЛИЯ !!!!!

26

Студент

преди 6 години

Е какво като е на 49 ?! Защо не пишетш за това,което си е присвоила,за това,което е заграбила,за това колко лъжи е скалъпила - какво толкова я превъзнасяте?! И преди и сега децата на властимащите и най-вече на тия от БКП=БСП се учеха и учат в западни университети,а нам,децата от народа, и тук трябва да ни е добре?! И после как да имаме равен старт?! Долна работа! Още по-долна е преминаването й от синята върхушка в червената мъгла ?! Хамелионщина!Впрочем,у нас всичко е възможно!