103

Т.Живков

преди 6 години

Коя си ти да решаваш бе Нинова ?! Решава този, който има мнозинство. Като нямаш мнозинство, какво ще решаваш ти бе ?!? Ха - ха - ха !

102

Анонимен

преди 6 години

До Екебаната Казаха НЕ А сега лъскай бастуна ,лъскай !

101

Калеко Алеко

преди 6 години

НС на "БСП и СиЕ"АД реши: "НЕ" на истанбулската конвенция, "НЕ" на правителството на ГЕРБ, "НЕ" на санкциите с/у раССия, "НЕ" на спекулациите че Крим не е рушки ..... Твърдо "НйЕ" и на нутронната бомба, глобалното затопляне и 2-ри лифт на Банско ... "НЕ" на колониалното робство и Европа на 2 скорости .... "НЕ" и на ЕС, НАТО и всичко което не е съгласувано с ген.Решетников и е в противоречие с интересите на Матушката Русь ... !!!

100

Екебаната

преди 6 години

А какво каза по въпроса нашия "почетен" председател АхДог? Че ние от БСП-то не можем без него.

99

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям ! И елеминира ,засега ,украйнеца със съветски паспорт,интернационалният гражданин ,синът на ,,рускинята ,,ДИНА МУХИНА -от коляното на цар Давид . И сега започва гърченето и циркът на Червеното котило на БКП= ГЕРБ и Патреотарите . НИНОВА ГИ ПОСТАВИ В ПАРТЕР .Каката вече води с 3:0.

98

Анонимен

преди 6 години

Ще "наритам" всеки, които клекне на тая извратения, ако ще това да е последното нещо, което ще направя през живота си. И ако БСП са тези които ще ПОДКРЕПЯТ човешкото,отхвъляки Конвенцията, ще гласувам за тях на следващите избори.Само ще уточня, че не съм гласувал повече от 15 години.

97

реалист

преди 6 години

Интересно ми е ОП и ГЕРБ какво ще решат. Болен Лидеров обеща, че ще бъде лоялен на Евро.Гейските чиновници, така, че ..... Не мога да разбера друго, като толкова са загрижени да няма насилие над жените, да променят законите в страната и това достатъчно. Но зад загрижеността си за жените се опитват да въведат извратени и неестествени неща.

96

днес

преди 6 години

Сер Гей - Български Социал ПедополНи Нова - сваляй гащите да се разберем като мъже.

95

първи пол

преди 6 години

ще гласувам за нея на очертаващите се предсрочни избори.сигурен съм че на Борисов му идва в повече и ще хвърли оставка.

94

Анонимен

преди 6 години

До До счети Това не сайт да тълкуване на сънища..И не искаме да знаем като се събуди какво е станало.

93

ХРисто

преди 6 години

Нинова for PM

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен99 Комунистите днес ГЕРБ се зоват!

91

Анонимен

преди 6 години

До #90: не знам,колко си "пич",ама акълът ти не става,колкото акъла на пичка(анатомичната).Толкова ли не можеш да проумееш,че с такъв род узаконявания,утре ще ти вземат детето,още току-що излязло от органа на жена ти и ще го натикат в ясли,за да го превърнат в третополово,независимо,дали някой го пита за това,а още по-малко теб някой ще те обръсне за слива!!!И всичко това,започва още от сега,защото "баща" му,има акъл,колкото на пичка!

90

Ели...

преди 6 години

Какво насилие?!Вие ще изкарате българският мъж примитив.Всеки избира позиция в живота си.... и си плаща за нея жестоко...Аз пък харесвам българският мъж.Твърдя, че е интелигентен, разбран, толерантен, кавалер.Мъжът е мъж с дама, а не с ***.Плюенето да започне сега.....

89

КАЗАХ ВИ ИДИОТИ!!!

преди 6 години

ИМА САМО ЕДИН ПОЛ-ПОЛ МАККАРТНИ!!!

88

счети

преди 6 години

В офиса сме 6 мъже. Петима сме семейни, а един не. Твърди, че има приятелка, но никой не я е виждал. Като излезем след работа на по бира, ние си говорим за жените, децата, а той мине не мине и подхване темата за гей-паради, трети пол и прочее простотии.Ние му казваме - Спри се бе човек, това не ни интересува ! А, той да бе ама само да кажа.. Вече него взимаме с нас на кръчма.

87

Анонимен

преди 6 години

Нормално първи пол се сношава с втория! Знае се, че чат пат и първи с първи, и втори с втори! Обаче като гледам тия от пръкналия се трети пол.... ...не ще да възможно съешаване с първите два! Ако пък и тръгнат по-нататък размножение... ...ще трябва и четвърти пол!?

86

А СЕГА ДЕ

преди 6 години

Адмирации за Нинова и БСП .Подкрепям и аз Отказ за Ратификация на това Недоразумение .Щом има и грам съмнение , трябва да се откажем докато е време .Всички сме били измамени от банките и монополистите при ратификация на договорите с тях - има МАЛКИ БУКВИ , които не сме чели .

85

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТака остава Стадото да се утвърди,като такова,или да излезе и изхвърли предателите на Човека!!!..............Браво! Разбирате ли какво е заложено на карта? Човешкия син. Станете!Ще бъдете ли народ или тълпа? Пораснете!

84

Анонимен

преди 6 години

Приватизационна куха, крадлива, жадна за власт коза.