48

Анонимен

преди 6 години

Тук пишат много *** *** бе и всички срещу конвенция която защитава единствено и само жените бе *** джамбазки е к------ва

47

гост

преди 6 години

да ме извиняват всички НПО-та, но нали във всяко национално законодателство има регламентирани текстове за домашното насилие, явно целта им в дългосрочен плн наистина е свързана с нещо друго, а не с насилието....аман от *** и незнам си какви си, има закони, еднакви за всички. Болни мозъци....

46

калерги

преди 6 години

план калерги: създаваме на евро-азиатска-негроидна раса от *** и като такива без качества и с нисък интелект (според всички научни изследвания през последните 100 години черните средно са с 60% от следния интелект на белите) с цел да бъдат ледно управлявани като стадо и ползвани като роби, включително секс роби на "елита", който елит е "божествената расa"...

45

Изплашен

преди 6 години

прокуратурата да се заеме с тези НПО веднага!Никакво ратифициране на античовешката *** теория!Къде е Православната ни църкава? Нека. застане заедно с другите православни църкви и с католическата църква срещу тези ужасни предизвикателства към природата и Бог Кйде са другите вероизповедания в България ? Нужно е заради човешкият род да спрем *** джендъристи

44

Krom

преди 6 години

Прозорецът на Овъртон в действие. НПО-та ще обясняват, че не е така. Други групи ще сатанизират, някои ще беснеят и т.н. Крайната цел - т.н. 3-ти пол да стане "приемлив" за публиката. Скоро, този "з-ти пол" отново ще бъде прекръстен. И ... хората ще престанат въобще да го виждат. После, ще бъде конституиран законово. И тогава ... неговите "представители" ще започнат да преследват първите два пола. Те така. Нарича се социален инженеринг или социално оръжие - Вие преценете кое.

43

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Трети пол, ***, евроатлантически "ценности" ...Болни хора са евроатлантиците. Факт !Евроатлантическите извращения нямат край и граници.Разболяха половината свят, в това число и нашият иначе здраво стъпил на земята народ ...Бог е създал мъжът и жената. В никоя свещена книга не пише за създание от трети, четвърти или какъвто и да било друг пол ...Евроатлантиците обаче се изживяват като нещо повече от Господ. Най-безпардонно, те се месят в божиите дела и скоро ще бъдат наказани.Факт !

42

Анонимен

преди 6 години

ВМРО били от третия пол лично джамбаски бил *** секс димек завършен *** по негов превод и само те били срещу конвенцията в защита на нежния пол от насилие каквото се намира сред мюслитата и при нас

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Хи-хи-хи.....колко си прав като си сложил в един ред "бежанци, трети пол, европейски ценности..."! Единственно бежанците са действителност....другото е фантазия и ............!!

40

Анонимен

преди 6 години

BOG E SAZDAL I MAGA I MIRIZLIVATA GENA I TRETOPOLOVITE TITANI,KOITO SA LUBIMZITE NA GOSPOD I STOYAT OT DYASNATA MU STRANA.

39

майорски

преди 6 години

третия пол да си вземат вибратора и да си лягат !

38

истината

преди 6 години

докато не унищожат белите мъже и с тях европеидната раса няма да се спрат - в сащ и западна европа феминистките организации провеждат кампания с която призовават белите жени да раждат само от цветнокожи и работи безупречно!

37

А СЕГА ДЕ

преди 6 години

Ще ви кажа нещо за така наречения *трети пол* .Няма Трети Пол , има Два Пола - Мъж и Жена .Разбира се има хора Надарени от Природата които се казват *** - и те живеят заедно с нас .Но тук в България малко хора разбраха идеята на тази История .С този Закон ще се забрани да ни Наблюдават и Преценяват кой кой е .Какъв е проблема Гей да се жени или омъжва - няма да има поколение .Разковничето е в Интернет - Има падащо меню - Мъж или Жена ?Разведен ?Семейно Положение ? Деца ?Бисквитки?

36

Анонимен

преди 6 години

"Налагането от чужди НПО-та на закони и всекакви реформи в България, водещи до масов имиграционен поток за захранване на " мръсните нежелани работни места в ЕС" му се "викало демокраси ценности".Хората от Източна Европа и не малка част от гражданите на Запада започнаха да проумяват за какво иде реч зад думата- демокраси цивилзейшън.Относно агресивното налагане чрез медии от НПО-та на разни конвенции или съсипващи реформи, за това би трябвало да има Бг прокуратура, както в Унгария,Австрия."

35

бг

преди 6 години

Масоните-сатанисти, управляващи САЩ и ЕС правят още една крачка напред

34

Анонимен

преди 6 години

KAKVO VI PRECI DGENDAR--ILI TRETI POL.ZASHTO HOMOSEKSUALISTITE IMAT PRAVO NA BRAK I DA OSNOVYAVAT DEZA,A NIE TRETOPOLOVITE DA NYAMAME TEZI PRAVA.NE MOGA DA BADA GENA,NE ISKAM DA BADA I MAG,A VAS KAKVO VI INTERESUVAILI VI E STRAH ,CE I VASHITE DEZA SHTE GO POGELAYAT,NO TOVA GO GELAE GOSPOD.

33

Анонимен

преди 6 години

Това Сирена Уилямс ли е ?

32

Анонимен

преди 6 години

До простата истинаСкоро това ще се промени със закон и такива лекари ще им бъде отнемано правиото да практикуват.

31

Анонимен

преди 6 години

Не се диша вече. Време е да се проучат възможностите за емиграция в Русия.

30

простата истина

преди 6 години

Които сте раждали ,сте ходили на видеозон , може и съпрузите ви са идвали . Та - като питате за пола на детето , какво ви казва лекарят ???или е момченце или момиченце какво повече да обсъждаме темата ???

29

Огромна опасност!

преди 6 години

Лъжат мизерниците джендъристи Не им вярвайте Лъгат Лъжата е инструментът на джендърите Това е идеология на насилствено инженерство на несъществуващи полове лишаване на хората от нормално поведение и мислене Най-потърпевши ще са децата Платени мизерници на безчовечност и насилие не борци срещу насилието са джендърите Те трябва да бъдат не само разобличени и заклеймени Трябва да бъдат изгонени от България или затворени в лудниците защото са много опасни!