124

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което ни трябваше да знаем за българите го научихме по времето на "възродителния процес"! Благодарим, не ни трябва да знаем повече от това за тези балкански диваци!

123

Анонимен

преди 6 години

До 130 Не дей да лъжеш езика на днешните потомци на прабългарите в Русия няма нищо общо с тюрския!Все едно да кажеш ,че и унгарците говорят на тюрски!!!

122

Анонимен

преди 6 години

Много ми е кеф как плюете по българите. Поне е сигурно, че никой българин няма да ви хареса повече.Даже и тези, които са били склонни.

121

Анонимен

преди 6 години

Коментарите на потурнаците показват единствено, че се натрапват на българите.

120

Анонимен

преди 6 години

Сега за благодарност очаквайте балканският дивак да се оплати на турците с нов "възродителен процес"! Когато стане дума за диващина, никой не може да го бие балканския интергалактичен шампион по диващина, бългейрина!

119

Анонимен

преди 6 години

Вече ми се повръща от турските коментари тука.Само знайте, че с тия отвратителни коментари отблъсквате и малкото българи, които до сега бяха добре настроени към вас.

118

Анонимен

преди 6 години

И до днес българите в Балкария в РФ говорят на прабългарски - тюркски.

117

Поради що се срамите

преди 6 години

Българите са тюрки на 100 %. Това се твърди от всички световни учени. Само българските "учени" и то след 1984 г. след насилствената смяна на имената на турците, по заповед на БКП започнаха в един глас да твърдят, че българите са иранци (перси). Т.е. 100 % арийци.Да но фактите говорят друго. Кан-тюркска титла на владетелIYI-знак на древните тюрки.Тангра-тюркско езическо божество.Тюркски-езика на прабългаритеТюркски хаганати-правбългарите са били редовно в състава им.Руни-тюркска писменост.

116

Анонимен

преди 6 години

Блазе им на българите, дето никога не са чели история, написана от други автори освен българите. Иначе щяха да знаят, че до края на 8 век официалният език в българската държава е турски диалект, който впоследсвие е заменен от македонския език, който днес го наричат български език.

115

Анонимен

преди 6 години

Нямало да изпитвали "такава негативност" към нас българите???!!Ми прочети им коментарите!

114

Анонимен

преди 6 години

Дасикане Рома били станали българи , как точно е станало да не би да са се Трансформирали.......хаха......

113

Анонимен

преди 6 години

Всеки един, който е изучавал история извън българските източници и бил вцепенен от факта, че историята на българия, написана в цивилизования свят и историята, приета като официална история на великия балкански бантустан бyлгapиcтан няма нищо общо!Цялата светована академия е единодушна, че днешните българи са продукт на кръстоска между македонци и турци. Само гай *** не го възприема този факт, защото според болния му мозък той е най-висшето същество на земята!

112

Стоян Динков

преди 6 години

До 116Да ти обяснявам ли ПАК какво си бе ***

111

Анонимен

преди 6 години

Алоо, турците! Българската църква в Истанбул някога е строена от българи. Тая на снимката не е строена от българи, няма нищо общо с българите. Ердоган я използва да си постигне целите, да прави вятър на Борисов и да влезе в Ес. Да ни налази и да иска още джамии, че са му малко вече построените.Да не си прави илюзии. Няма да ни просълзи.

110

Анонимен

преди 6 години

Тея с руските знамена са по-жалки и от помаците!

109

Юнал Джемилов

преди 6 години

Няма по дoлни *** от нас турците

108

Анонимен

преди 6 години

111 Е еееееееее стига волни съчинения . Изобщо нямаме нищо общо с турците освен че сме съседи

107

до 105

преди 6 години

Защото българите са неблагодарно племе , което се храни от омраза и в този ден няма място омразата . Знам го, чувствам го че турците, помаците, бългро -мохамеданите никога няма изпитват такава негативност към нас българите . Нещо ни има сбъркано . И ако пламне искрата на войната ни един срещу друг, то те няма да са виновни, а ние .

106

Помакистан

преди 6 години

До пишман помакаПомаците са българи, сменили религията си за пари и облаги. Още празнуват празниците си на същите дати като християните, но с други имена на празника. Говорят български език /майчин/! Не са уважавани нито от турците, нито от българите!

105

Анонимен

преди 6 години

106 Не пиши глупости, какви граждански войни са ти в тиквата , с турците се разбираме прекрасно и бъди сигурен че тук пишат червенотиквеници русофили които се представят за турци