12

шматка

преди 6 години

ХехеНамерили към кото да се присъединяват.

11

Анонимен

преди 6 години

Щом са бедни тяхно право си е да искат да си подобрят живота нека поканят Пучдемон или Японския император няма да се обидим ако се отделят, Путин също може да им направи един референдум и да отиват към Крим.

10

Така е

преди 6 години

До ДС 6 Абсолютно подкрепям идеята за присъединяване към САЩ.Ще ни изтеглят като локомутив за нула време от социалистическата мизерия. Но , има едно голямо НО. И то е че знаят що за стока сме и няма да ни искат.Те не са гладни за земя като руснаците.Имат си всичко.

9

Дядо130

преди 6 години

Голям студ се очаква в щатовете Видин, Монтана и Враца.

8

Анонимен

преди 6 години

Щата Монтана :D

7

Анонимен

преди 6 години

Късай фъргай! За какво са ви територии, нали сте евроатлантически демократи! Какво значение има към коя държава принадлежи дадена територия за вас ако не живеете в нея? Щом местните го искат нега бягат. Така повелява евроатлантизъма ;)))))

6

123456

преди 6 години

Да се отделят румънците ще се усетят много бързо за каква тиня става на въпрос.

5

ДС

преди 6 години

Така е, като гласувате сляпо за БСП. Аз през годините съм гласувал за НДВС, АТАКА, ГЕРБ - 2 пъти, БСП. Вече не бих гласувал за никоя от тези. Продължавайте сляпо да гласувате за едни и същи. БАЛЪЦИ. Аз предлагам да организираме РЕФЕРЕНДУМ за присъединяване на България към САЩ и обявяването и за 52 щат. И край на проблемите.

4

Анонимен

преди 6 години

"Няма какво да ни спре - ако хората го решат, ще се отделим териториално към Румъния"Абе има какво ви спре- малко козметичен масаж и СПА процедури в близкото РПУ.

3

Кико

преди 6 години

Хората са казали, че ако не можеш или не искаш да се грижиш за градината си, направи поне едно добро за нея и я остави на съседа да се грижи за нея, за да не се руши и пустее заради собствената ти немърливост.

2

Анонимен

преди 6 години

"Няма какво да ни спре - ако хората го решат, ще се отделим териториално към Румъния, защото законът на ЕС позволява този акт", отсичат поддръжниците на референдума."Ахахах, само дето при присъединяване в ЕС всяка държава автоматично се отказва от териториални претенции към другите държави. Единственото, което правят организаторите е да се излагат като кифладжии.

1

Додо

преди 6 години

Да бе да тия искат да живеят по добре от нас, обратно в казана ако се мъчим да се мъчим всички