384

Полицай

преди 6 години

Да се направи референдум.заплатата ми в момента е 670 лева основна а на румънския полицай е около 900 евро и ще скача още следващите 2 години.всичко като цени и там и тук е едно и също.защо трябва да съм роб на София.....питам защо?защо трябва децата ми да имигрират за да живеят добре а не да останат тук по родните си места.цяла група сме които сме За референдум за отделяне към Румъния.всички бяхме патриоти ама глада е по силен от всичко.

383

Варненец

преди 6 години

Трябва цялата страна Референдум за присъединяване към Румъния или Гурция.Файда от това една шепа хора да се гаврят с целия народ няма.ние сме най бедни в Европа именно заради една шепа ***.затова яко референдум и да им се вземе властта и всичко делибей да почнат да си вадят честно хляба не с това да крадат от народа си.

382

Теофан

преди 6 години

Най са интересни тука всичката русофилска ***.като искаха да се отделят Барселона всички в един глас викнаха ..да така трябва ....бля бля ....сега като искат да се отделят северозапада същите тия скочиха и викнаха как може.това е единственото спасение за този регион.нашата корумпирана върхушка ще разсипе половин България.прави са да искат да живеят по добре по родните си места.В София никой не ги ***.Като бягат по чужбина лоши били казват същите тези дето сега скачат че било предателство.

381

Анонимен

преди 6 години

2018 година 400 евро минимална работна заплата в ромъния.Направе те си референдум за отделяне

380

до 403

преди 6 години

забравил си да споменеш че пенсионно-осигурителната я реформираха по германския модел. т.е. когато достигнеш пенсионна възраст държавата ти прадлага 2 варианта, или получаваш всеки месец по-малко или ти дават всичките внесени суми накуп с минимални удръжки.

379

До Будиста

преди 6 години

Нещо си се объркал за шведите.В Румъния са поне 6 пъти повече. Около 3 милиона са ромите там.

378

Българоман

преди 6 години

Най - гадните и безскрупулни, управляващи България от сто години са македонисти от югозапада или сърбомани от северозапада. Затова толкова лесно и с кеф продадоха родината. И затова сега пък техните бедни роднини от тези региони искат да оцепват територии от България. Направете си справка от историята, колко Българии е имало, преди падането под османско робство. Това дередже предвещава същото, като преди 6 века.

377

Безродници

преди 6 години

Всички организатори глоба и в затвора за държавна измяна.плюс отнемане на имуществото им.

376

Дени

преди 6 години

Вие сте срам за България ако искате ходетеси но защо трябва да взимате и земята някой ден ще се молите да се върнете но никой няма да ви иска.

375

Истина

преди 6 години

Сега искате Румъния утре ще искате Гърция и накрая като ви приемат за втора употрепа каво ще стане пак ще искате в България ама няма да стане вземете си помислете малко преди да правите глупост след глупост ама ще сте грешни пред своята единствена родина.

374

Зозо

преди 6 години

А така, глад и лабут за *** от северозапада! Ще ми плещят по цял ден по форумите за бай Тошо! На ви бай Тошо...

373

Врачанка

преди 6 години

Много моля да не се говори от името на всички! Аз съм от Враца,но не искам да съм в Румъния!!!

372

Рали

преди 6 години

Това не са бълкари , а комунисти

371

Иван

преди 6 години

Нестика че предцитени са проляли кръвта си за родината , а вие ще я дадете доброволно обичаите си акъла .

370

Българоман

преди 6 години

Ти да видиш ! То нямало само сърбомани в северозападнала България, ами и влася. Тва , че телевизиите говорят всеки ден за вас и се кефят на вашия смеш говор,северозапада та северозапада. Според вас това означава ли ,че другите региони са цъфнали и вързали и вие сте били съвършени не сте били корумпирани. До колкото си спомням, през социализма най- големите комунисти бяха от северозапада, с мраморните площади във всяко село и т.н. Аман от северозапад и югозапад, всеки ден само за тях слушаме. Ами

369

Анонимен

преди 6 години

До 397 Казваш само във Видин имало 11000 подписа!?!Къде се подписват хората,защото съм от Видин и почти всеки ден съм по центъра на града и не съм видял такова нещо?!Силно се съмнявам въобще някъде, някой да е организирал такава подписка!

368

Петко

преди 6 години

Чета и се чудя как толкова хора се дърлят и обвиняват партии, делят се на фили/фоби ит.н.т.Всички сме в един кюп и се самоизяждаме като плъхове в стресова ситуация.Кой е виновен за цялото положение в което сме? Не е народа! Всеки може да бъде излъган. Вината носят всички управляващи до сега. Всички те без изключение са изчадия на една к.рва : БКП!!! Погледнете какъв е произходът им. Все са деца и внуци на "наши, отговорни другари", независимо от партията в която са в момента.

367

!

преди 6 години

Ето ви една новина от Румъния - от тази година работниците САМИ плащат осигуровките си, за работодателите остават 2,5 %. Бяха ги сметнали, че трудещите се трябва да отделят 35% от брутната заплата, която наистина е по-голяма от нашата, ама като приравниш с осигуровките и става същото. И нека да не забравяме каква е големината, числеността и икономиката на Румъния в сравнение с нашата.

366

!

преди 6 години

Ай стига вече с тия румънци, че ги изкарахте новата Швейцария. То щото е много евтино в Румъния, затова българите пазаруваха в Румъния, а сега е обратното. някой изобщо ходил ли е извън Букурещ?! Картинката на места е честно казано невиждана дори за нас. И при тях е Букурещ, още 1-2 града и всички останали. Те защото страшно много прогресират, затова почти всеки месец са на площадите. това поне им го признавам, стараят се. Нямали регионални различия...само където на запад се броят унгарци.

365

Врачанин

преди 6 години

А ОзащТова е нашата страна нашата България там си пише че сме борбени личности в уисеверозапада но няна нищо общо с това което са правили предшествениците ни ТЕ СА СЕ БОРЕЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ИМА С КАКВО ДА СЕ ПОХВАЛИМ А ЕДИН ДЕБЕЛ *** ЩЕ МАХНЕ СЕВЕРОЗАПАДА ОТ БЪЛГАРИЯ защо избираме боико на изборите ние сме си виновни няма да стане докато съм жив