58

Василев

преди 6 години

Русия и Китай изк.латиха Новият Световен Ред и ЕС!!!Дааа селяни прости, сега ще трябва от автопилот да преминете на четвърта скорост пак в ЕС, за да освободите ненужния товар от извънземната совалка Германия да мине на първа космическа светлинна скорост, за да може да се изправи и да бъде авангард и лидер срещу Китай,Русия и Турция!!!Агент Шони Джеймисън!ЦРУ!!!

57

АНТИ

преди 6 години

Правилно укротиха (хипер)инфлацията тук с Валутен борд.Друго не виждам полезно след 1989 година.

56

Анонимен

преди 6 години

До _____А не е ли защото британците по съвсем демократичен начин грасуваха ЗА излизане? И ако сега се образува референдум в цяла Европа за излизане от ЕС съм убеден, че поне 90% от страните ще бъдат ЗА. Никой не иска н съюз с луди, разбесняли се германски криптокомунисти.

55

Анонимен

преди 6 години

Има германски,холандски,френски международни банки и корпорации.За полски такива не знам да има.

54

Анонимен

преди 6 години

Комунистите да обяснят как и кога по време на соца човек е взимал 150000 лв. на година?Сега един добър програмист взима толкова.

53

_____

преди 6 години

ЕС не може да се мери с Китай поради ред причини. Китайците са много като народ и освен това са умни и дисциплинирани. Великобритания напусна ЕС заради САЩ.

52

Анонимен

преди 6 години

До ______Ес не е държава и никога няма да бъде. С излизането на Великобритания ЕС вече е по-малка икотомика от Китай и САЩ. Скоро и други ще излязат. Да си завършим проектите по магистралите и еврофондовете и да се разпада този с..пан промюсюлмански съюз, обслужващ само едрия капитал.

51

______

преди 6 години

А известно ли ти е че САЩ започнаха да бомбардират Либия за да тръгне мигрантския поток и от там към Южна Европа. А военните действия в Судан знаеш ли от кой са провокирани с цел да се пълни европа с негpи ? Или дай да си говориме само наизуст и да плюеме по едни достойни хора като руснаците щото си комплексиран на тема комунизъм и тн.

50

Анонимен

преди 6 години

И за евровизия ислямите в ЕС масово гласуваха против България че Кристиян е с христянско име и спечели портокалеца.

49

______

преди 6 години

Защото икономиката на САЩ си заминава. ЕС е много по-силен с много по-големи възможности от САЩ. ЕС няма 20 трл. дългове. Това с ФВ да не беше случайно ? После се опитаха да го прехвърлят на Мерцедес , БМВ и Бош. Какво стана с договора АКТА помниш ли ? А известно ли ти е че много американски компании преминаха в европейски ръце. А известно ли ти е че чичко ти Copос финансира мигрантската вълна към ЕС. А известно ли ти е че 90 процента от мигрантите са от Афганистан а там се намира САЩ.

48

Анонимен

преди 6 години

Източна Европа губи население и работна ръка и засега повече губи отколкото печели от ЕС.

47

АНТИ

преди 6 години

Поляците - евреите на източна Европа.Супер-маневри ще правят,по гръб не падат !!

46

Анонимен

преди 6 години

> страни-членки, които нарушават правилата на ЕСАхахах, какви правила? Кой ги гласува? Не може да прилагаш правила на държави които не са се съгласили.ЕС плашат гаргите, да ги видя как ще изключат Полша :) Пък и боли поляците, имат си всякакви индустрии, не им трябва ЕС>

45

Василев

преди 6 години

До АнонименЗащо САЩ да имат интерес , да се разпадне ЕС?След като ЕС е една йерархична пирамидална структура /икономическа,финансова,политическа/ си всички решения се взимат от васална Германия, подчинена на американската финансова система и администрация?Каква полза ще имаш тези които слушат и ти снасят златните яйца да ги колиш?ЕС вече не е ефективна структура, такава каквато трябва да бъде конкуренция на Русия и Китай, да не мислиш че САЩ и Великобритания сами ще се справят!Донован!ЦРУ!!

44

Анонимен

преди 6 години

Най-големия страх на САЩ е ЕС и Русия да се сдобрят и руснаците да предоставят евтини суровини на европейците а те да бълват огромно количество висококачествени продукти. Така и ЕС щеше да е много богат и проспериращ и руснаците да са добре и да си развиват армията и България да е една идея по добре от сега.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен31 БКП днес ГЕРБ се зове .Свирепи демократи .

42

индекса до 32

преди 6 години

аз 1990 г. посрещнах демокрацията с една боксониера както казваше една приятелка нищониера сега имам 5 апартамента в престижни райони

41

Анонимен

преди 6 години

Русия пак ще спасява Източна Европа, този път от внуците на нацистите с обърнати резби. Мачкай, Володя! Предпочитам всеки друг пред Брюксел. Путин ли ще е, Тръмп ли ще е, китайци или марсианци, важното е това сатанинско юдейско съюзче ДА СЕ РАЗПАДНЕ. В пронивен случай с народите на Европа е СВЪРШЕНО.

40

Анонимен

преди 6 години

Василев, ти си изключително простo същество. Нямаш никаква аналитична и стратегическа мисъл. Ако имаше такава и проследиш събитията през последните 4 години ще осъзнаеш факта че ЕС ще бъде унищожен от САЩ като се използва за целта "лошата" Русия. Ако не беше тази "лоша" Русия да се намесив Сирия сега джихадистите щяха да живеят вече у вас, а ти щеше да носиш бурka и да те oпъвaт през час.

39

АНТИ

преди 6 години

Близо 30 години ни укротяват със затягане на колана.Трябва военен режим тук.Така се укротява *** Балкански.