207

Рукавишников

преди 6 години

Няма ли други в тази държава, бе зомбита?

206

Анонимен

преди 6 години

Нормално ли е обаче в уж свободния и демократичен свят да има лидери като Меркел, които да управляват трети мандат ? Защо поредният мандат на Путин вади евроатлантическите очи, а поредния мандат на Меркел не ?.Ами Меркел си е демократично избрана и противниците и не ги разстрелват по мостовете.

205

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Меркел не печели с 80-100-120% като в Русия. Меркел управлява в коалиции. Никой не се съмнява в демократичните избори в Германия. Всеки се смее когато думата демокрация се използва в комбинация с Русия. В Русия има обикновенна клептокрация. В Германия ако виолончелист бъде уличен с милиарди в офшорни сметки и с недоказан произход, ще лежи в затвора за дълги години.В Русия - Джуджето обяснява колко добър бил чиляка...ти да видиш...

204

Анонимен

преди 6 години

До ****Несъмнено ! След т.н. освобождение от турско робство 15 тона злато репарации + години окупация. 1944 г. вероломно нахлуване и окупация + тотално, ама до шушка опоскване на България. Следват 45 г. СИВ слугинска на СССР икономика. В момента пълна енергийна зависимост и рекетьорски цени на енергоносители. И за десерт Лукойл-България от както ги има не са внесли тек стотинка данък. Понял ?!

203

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Русия не претендира да е световна демокрация 1. В авторитарно управлявани държави, каквато е Русия е нормално един лидер да управлява дълги години ...Нормално ли е обаче в уж свободния и демократичен свят да има лидери като Меркел, които да управляват трети мандат ? Защо поредният мандат на Путин вади евроатлантическите очи, а поредния мандат на Меркел не ?Не са ли това характерните двойни стандарти на фасадната демокрация на Новия световен ред ?

202

анонимен

преди 6 години

гн путин разчитаме на вас за мира в света

201

графолог

преди 6 години

До БАБА БУНАПисането с главни букви, не е просто признак на неграмотност, а индикация за психиатрични отклонения. Самата сруктора на текста /ако въобще има такава/ и посланието /ако въобще има такова/ са други симптоми, водими до извода, че се нуждаете от психиатрично лечение. Не се срамувайте, потърсете помощ. Болестите на ума са като всички други. Просто сте имали малшанса да се разболеете.

200

Анонимен

преди 6 години

Жопин- дребен северен диктатор живял по времето на Ердоган.

199

Анонимен

преди 6 години

Навални е един от най-смелите хора, за които мога да се сетя. Неговото граничи с безрасъдство! Разкрива ужасяващата корупция сред политическата класа в Русия и незнам как не са го гръмнали още, като Политковская. Вече отнесе побоища, арести, репресии срещу членове на семейството си. А е баща на две деца! Огромен риск е да плюеш по Путин. Медиите в Русия не смеят да го канят за да не му вдигат рейтинга и да не ядосват Бащицата. В Русия "демокрацията" си има ясно определени граници!!!

198

****

преди 6 години

До-бай спиро:И зад външният дълг на България,пак Русия ли стои ?

197

И не само

преди 6 години

Управляващата партия ще го подкрепи. Путин е най- великият политик на нашето съвремие и гаранция за мир и взаимна помощ.Бог да го благослови и - грандиозен успех!!!!!

196

Demokrat

преди 6 години

До бай Спиро Бай Спиро ти гледай да направиш дувара прав ....

195

681

преди 6 години

Още едно защо! Защо основен борец за вдигане на минималната заплата у нас е ББ?Защото това е последна възможност да се пълни хазната с по-високи данъци от онези, които получават най-малко, но са най-многобройни! Е, на тях ежегодно им се вдигат "заплатите"....

194

БАБА БУНА

преди 6 години

РУСОФОБЧЕТА,МНОГО ВИ ЯДЧЕ ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ,КЪДЕ БЪРКАТЕ НА ХОРАТА,ВИЖТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ З А Д Н И Ч Е Т А,КОГО СТЕ ИЗБРАЛИ И КЪДЕ ВИ ВОДЯТ,Т.ЖИВКОВ УСПЯ ДА ВЗЕМЕ ВСИЧКО ОТ РУСИЯ,ДОКАТО СЕГАШНИТЕ НИ ЗАРОБИХА ЗА ГОДИНИ НА ПРЕД БЕДНОСТ И МОЛЕНЕ НА ТУРЦИЯ ЗА СУРОВИНИ,ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ ВИЖТЕ ОТ КЪДЕ,НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО НИ В СТОКИ,НИ В ЯДЕНЕ,ЩЕ ЯДЕТЕ ШПЕКА НА ЕВРОПАТА.,ДАЖЕ И НА ТЪМНО,ЩОТО НЯМА ДА ИМАТЕ ТОК,ГОЛЕМИТЕ СИЛИ НИ РАЗДЕЛИХА БЪЛГАРИТЕ НА ЧЕТИРИ СЛЕД ВОЙНИТЕ,ОСТАВА ЕДНА ТРЕТА И ТЯ ЩЕ СИ ОТИДЕ .

193

бай Спиро

преди 6 години

Зад всяко зло споходило България през последните 150 години стои сянката на империята на злото - Русия !

192

Анонимен

преди 6 години

ДО АНТИСТАЛИНТи КОМУНИСТА БОРИСОВ ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД?

191

681

преди 6 години

До Анонимен 176Защо тогава сме с отрицателен прираст, като сме с такива високи заплати?Защо тогава минималната ни пенсия е 3 пъти по-ниска от руската?Защо ще се пенсионираме на 65-70 г.?Защо, защо ....

190

Demokrat

преди 6 години

До Анонимен "А какво ще кажете за девочката-пишман опонент на Путин," а това да не би да е да е пo-рзлично в другите държави

189

АНТИСТАЛИН

преди 6 години

КОЛЕДА НЕ Е ВРЕМЕ ЗА НОВИНИ СВЪРЗАНИ С АНТИХРИСТА!!!

188

Анонимен

преди 6 години

Следващата година САЩ ще доставят Javelin за украинската армия. Руските терористи ударно да си приготвят завещанията.