78

Анонимен

преди 6 години

А земеделеца с перуката колко милиони даде на Полша и какъв е резултата от това?

77

коко

преди 6 години

350 часа полет и ресурса на двигателя свършва-сменяй двигателя!А бе вие нормални ли сте,златна ще ни излезе експлоатацията на тези стари хвърчила които във всички войни в които са участвали не са свалили НИТО ЕДИН самолет! Само са били сваляни.

76

cazzo duro

преди 6 години

Това посмешище МиГ-29 в цялата си "бойна история" има свалени два аероклубни "Чесна" в Куба и едно еритрейско Су-22. Толкова. А иначе има около 50 свалени от Ф-ки и над 100 "самоубили се".

75

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм, че на България не са нужни бойни самолети - нито стари нито нови! И военни летци не са необходими, особено генерали!

74

Анонимен

преди 6 години

Щом за АЕЦ-а нито един комунист няма в затвора какво да кажем?За какво ни е въобще армия?Ние сме превзета държава.Превзета от комунистите.

73

Калеко Алеко

преди 6 години

Не това не може да е вярно ! След като още изплащаме версиите по "Трапа Белене", с които можехме да купим цяла нова ескадрила с модерни изтребители, сега новият ни военен министър е решил да кърпи старите рушки таралясници, и то с помоща на "братушките" същите които са оградени с противоракетните щитове на НАТО, организация към която принадлежим и ние. С подобни действия само ще възродим старите си привички, и комплексите на някои другари от времената на нерушимата българоСъвецка дружба .... !!!

72

До 71

преди 6 години

Това са инсинуации. Ненчев никога не е носел перука. Косата му е присадена.

71

шматка

преди 6 години

До 76Как точно ще ни саботират.Нали тези самолети ще бъдат инспектирани преди въвеждането им в експлоатация.

70

Анонимен

преди 6 години

Гоуема далавера.А ще литнат ли поне веднъж?

69

бай петко

преди 6 години

най-правилното решение към момента португалците ни искат за техните Ф-16 толкова пари само за един...а те са трета употреба и на 30г което е чисто безумие

68

Анонимен

преди 6 години

Абе ние на руснаците цяла АЕЦ им платихме дето реално я няма...

67

Анонимен

преди 6 години

Ами тези пари пак от нашият джоб ще бъдат.

66

Льотчик

преди 6 години

От всички сделки с Русия вечно сме губещи. Дадохме пари за двигатели,които не са монтирани! Ще дадем сега пари за неясно какво,никъде не е уточнено какви ремонти ще се правят и какви части ще се сменят,просто потъват едни пари в ретро изтребители. Освен това как да бъдем сигурни,че няма руснаците да ни саботират,все пак сме към НАТО!

65

шматка

преди 6 години

До 67Пак корупция ви е в главата.Това е най правилния ход в момента.Защо да купуваме втора ръка самолети на 30г при положение че имаме такива.Разбира се процедурата за новите не трябва да спира.С тези 81млн закрепваме положението временно.

64

Анонимен

преди 6 години

България в момента е за миг 21 най-достъпния изтребител ,просто толкова са ни възможностите.Те в САЩ се базикат ,че изтрелват ракета за 200 000 долара ,за да убият 2 магарета ,една керпичена колиба и един пастир.Изтребител е машина за борба въздух-въздух ,ПВО върши същата работа ,че и по добра.

63

Анонимен

преди 6 години

Като искате американски самолети ,олеквате с 2 бона от джоба си и ги дарявате на държавата.Като ви са толкова важни ,направете дарение.

62

g

преди 6 години

Е много хитри тея руснаци, вдигат по тревога наще изтребители, нашите харчат ресурс, сега ще си платим за ремонт ха

61

Анонимен

преди 6 години

Имаше един военен министър земеделец с перука който плати на поляците за ремонта на двигателите. Какво стана с него? уж дело имаше ама май като всички за големците в тая държава се потулва. Нека от неговата сметка сега да плати за ремонта ва МиГ овете ни.

60

asdf

преди 6 години

Може би това е по-добрия вариант. Ако са съвместими със стандартите на НАТО и са годни за летене, какъв е проблема. Това са жълти стотинки за да имаме 15 годни изтребителя. Нови, според мен не са ни необходими. Не само, че нямаме пари, но и реално, само Турция са заплаха за нас. Ако те тръгнат да ни нападат, нови изтребители няма да ни помогнат, така или еднъче ще ни смажат.

59

9К51

преди 6 години

Днешните бойни самолети са такива скъпи " мъжки играчки", че бедни държави трудно могат да си ги позволят или купуват "летящи ковчези", тоест машини втора и трета ръка, каквито предлагаха и на нас. МиГ-29 е доказал се самолет, който експлоатираме още от татово време и най-логичното нещо е да ги "постегнем" и продължим да използваме, все пак не сме С. Арабия или Катар с милиардите петродолари..