28

АРЕ У АНАДОЛА

преди 6 години

да си ходи тоя турчин. Били го преименували насила. Като какъв иска да е тук - турски агент, а държавата да му дава пари. Бохчата и към АНАДОЛА

27

Ха!

преди 6 години

До всички, дето се правят на големи тука:Ще ви питам, ако един ден осъмнете и вече не сте Христо, а Хасан или не сте Анна, а Айше например...

26

буммм

преди 6 години

До Анонимен 20Да ама не,ако някой осъди прокуратура,съд,държава, получава пари от бюджета тоест от парите на народа а не от съгрешилите и осъдени институции и лица.

25

ДОБРОВОЛНО

преди 6 години

се е преименувал преди 30 години, сега иска за това пари. Явно ТУРСКАТА АГЕНТУРА се е загнездила много дълбото. Ние знаем, че съдиите са подкупни, а у турските агенти тук има много пари. Нашите пари. Тези пари с които ДОГАН купи генералските пагони на ТИКВАТА. ТИКВАТА е първа дружка с ЕРДОГАН. Той много добре играе винаги с ДПС, въпреки че се прави на техен враг. За пред публиката

24

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров и останалите русофили Динковци да плащат!Що всички ние?

23

Поручика Балканец

преди 6 години

А защо АЗ требва да платя тези 100 000 лева????????????!!!!!!!!!!!!!!!Защото тези пари сега ще бъдат платени от нашите данъци, вместо да отидат за здравеопазване, образование, сигурност, пътища. Нали този "Възродителен Процес" беше решение на БКП? Нали БСП е правоприемник на БКП?! Защо тогава Държавата не повдигне обвинение срещу наследниците на тези, които взеха решение за тази идиотия и защо не им конфискуват имотите. Още повече всичко което имат е крадено от нас!

22

До 18

преди 6 години

Реално погледнато...На неговите пари ли завидя?!

21

Анонимен

преди 6 години

През 80-те години на миналия век територията се наричаше Народна република България и искът за обезщетение трябва да е към нея, а не към сегашната Република България. Нека чака от умрял писмо. А иначе и тази България ще затрием, ако се продължава така!

20

Hh

преди 6 години

A az koi da sadia che turcite da izgorili pra-diado mi jiv, pra baba se e razboliala ot stress I umriala, baba e jiviala sirache Po chujdi kashti, tatko e jivial v bednost.

19

Анонимен

преди 6 години

Ще е готино като осъдиш прокуратурата да можеш да я дадеш на Ч.С.И. Да я погнат мутрите, Цацаров и неговите предшественици, за отказ от правосъдие.

18

Анонимен

преди 6 години

До това е фактДа, през онези години, да си продадеш къщата, беше, като да си кушиш хляб от магазина. Всички продаваха и купуъваха имоти. Искаш да продаваш - само слагаш една обява и до 2=3 часа, ще имаш оферта. В кеш, с чек, с банков превод .... Сатава за няколко часа.... НЕЕЕЕ !

17

Реално погледнато..

преди 6 години

...не е интересно че осъдил държавата за погазване на неговите права ,интересно е сумата за която се е завел делото . Защо не е осъдил държавата за един лев ? Така хем осъжда причиненото му унижение , но също така ще покаже ЧЕ НЕ Е ЗАВЕЛ ДЕЛОТО ЗА МАТЕРИАЛНА ОБЛАГА . Сто хиляди лева не са малко пари .Дарил ли е парите на по бедни или ги е дал на Д..П...С ?

16

нагли фесове

преди 6 години

Турция да плати 500 години репарации.

15

това е факт

преди 6 години

Всички"жертви на възродителния процес" са обезщетени,те си продаваха къщите взеха парите а после се върнаха и държавата ги обезщети пак,трябва да се знаят фактите и истината.Всечки провокации който се случваха се подклаждаха от Турция.

14

авраам

преди 6 години

а колко следва да се плати за 482 г. турско робство, за стотиците хиляди избити и прогонени етнически българи, за тормозите, за потурчването,за кръвния данък,за отвичанията на българки в сараите, може би не милиони и милиарди, а билиони.А за рагрома на тракийските българи през 1913г. кога ще плати Турция ?

13

писна ми

преди 6 години

Какъв възродителен процес?какъв комунизъм?стига вече разделение ....2017 година сме който не му харесва да хваща рейса за Турция.

12

Анонимен

преди 6 години

Ние българите сме най големите гьотверени няма по големи *** от нашето пропаднало племе.

11

Анонимен

преди 6 години

Браво отвориха кутията на Пандора,сега ще падне едно обезщетяване, ще се включат и адвокатите на ДПС и ДОСТ да помагат, все пак са им електорат.... Благодаря ви г-жо съдия - завършен ***

10

Анонимен

преди 6 години

Една победа в съда срещу Възродителния процес. Ще има ли още?Ще има . Както се вижда и от коментарите българите са шовинисти и етническото прочистване и пропаганда им е в кръвта . Това е лошо, много лошо

9

Анонимен

преди 6 години

Ще плати държавата, т.е. обществото и всички ние, а елементарната справедливост изисква нещо невъзможно у нас - всички участвали, допринесли с действието и или бездействието си за крайния резултат, да бъдат така добри и сега да платят сметката.