8

до 7

преди 6 години

А въпросните "учителки" (вероятно компенсиращи тежки комплекси, поради проблеми в тяхното детство) проявяват ли респект и уважение към децата? ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ УЧИТЕЛ Е ДЛЪЖЕН ДА ГОВОРИ НА ВИЕ И ФАМИЛИЯ ДОРИ КЪМ 7-ГОДИШНИТЕ! Френсия език има също ти, и вие формата, ие напълно невъзможно учител да говори на ти с учениците. Уважението е взаимно. Това са бъдещите граждани, свободни хора, личности, а уважението към личността е още от като са деца.

7

Анонимен

преди 6 години

И какво от това, щом Макрон може да целува оная работа на учителката си ,защо децата да не могат да целуват ръка. Hе е ли евроатлантическо да се целува ръка или женски полов орган ?

6

до 3

преди 6 години

Третирали са те зле като ученик, и това те е озлобило и озверило. И сега привнасяш комплексите си към другите. Като са те третирали зле какво постигна в живота, освен да станеш анонимен форумец? Думата " респектиран" знаеш ли какво значи,че ти български не знаеш, а тръгнал съвети да дава. Казваш,че са те удряли, ти си потърпевши от насилие,а винаги потърпешите от насилие като деца тяхната обремененост от детството се отразява и в бъдеще-като при теб, както и при така наречените учителки от ста

5

Анонимен

преди 6 години

И правилно! Това трябва вече да се случва.Тотална липса на респект и уважение към другите. Последствието се вижда - мутро-чалгенска държава наричана съжалително отходния отвор на Европа.

4

Василев

преди 6 години

Аз съм виждал как гербери министри целуват ръка за прошка на Бати Бойко, това беше в деня когато си взимаме прошка!!!И това го правеха доброволно!!!А Бати Бойко целува задните части на Буля Меркел, облизва ги сладко сладко, защото има европарици!!!Какво толкова лошо има, даже мюсюлманите целуват ръце на по-възрастните роднини!Добро утро селяни прости!!!Агент Уейн Брус!ЦРУ!!!

3

цирк

преди 6 години

Аууу,получили психически травми леле,а като гледат в къщи техните как се бият или пият не са ли травми,ако имаше повече такива учители сега младежите щяха да са нормални.

2

Анонимен

преди 6 години

Едно време и шамари сме яли от учителките като сме били малки и диви *** и си беше в реда на нещата. Сега перце ако падне върху гевезетата и веднага жалби, насилие, права на човека... Евролиберастки ценности. Подкрепям учителите, децата трябва да бъдат респектирани от време на време.

1

Анонимен

преди 6 години

ауу, голям рев. Косъм да не падне от главиците на безценните им отрочета. Чак психолигическа травма получили дечицата. А питате ли учителите как трябва да се оправят с 20-30 невъзпитани и арогантни дечица. Дали те не получават психологическа травма, като се грижат за безценните отрочета. :-) Либерастията става прекалена. Децата не са били послушни, получили са наказание. Нищо особено. Май трябва и аз да започна да съдя старшинката, че ни юркаше да лазим в казармата. :-)