13

нормално е...

преди 6 години

Китайците са и адски много на 1-кв/км....просто вече се задушават!А у Сибир ...руснаците са по-малко от 5-човека на кв/км!Па и китайците си искат отдавна Манджурия/Монголия.....и ще си я вземат накрая!

12

Добри са ни комшиите

преди 6 години

Преди години ...все у Влашко са бегали българите , като моя пра-пра-дедо !Кой-квото сгафи при Султанската власт ---все у Влашко е бегал!Дедо ми там и пари направил...чак тогава се върнал у България!

11

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименкетаеците строят флотилии, а руския вмф мина с един модел за есминец и за лек крайцер за 2020... не ше им го наденат, а чак до сливиците ше стигнат. никой не е забравил как хрушчов заплаши да нюкне пекин

10

Анонимен

преди 6 години

Русия има да повръща заграбени територии и от китайците! А ония са лукави и не забравят. Рано или късно ще им го наденът на пияниците дето си мислят че США им е големия проблем и враг.

9

до 3

преди 6 години

След освобождението от турците е имало княжества Влашко и Молдова ,след това се обединяват под въздействието на Франция и Англия за създаване на силна държава ,като щит за руските домогвания на Балканите, азбуката им до1860 е кирилица ,вкарват и латизми в езика.Молдодовско княжество е имало през средновековието,сега защо да няма държава!

8

Анонимен

преди 6 години

Румънската армия просто трябва да влезе в Молдова и да обедини нацията, това е! А *** да ги праща в Москва. Или само Русия може да си взима телитории? България също да руска танковете като внимава да не убива цивилни

7

На ред е Белорусия

преди 6 години

...тя пък е част от Полша!Абе , много имат да повръщат ушанките..щото много се налапаха от тая война!Ама , американците да им берат гайлето ...щото онова куцо куче Рузвелт --Той ги докара у центъра на Европа!По план--ДЕСАНТА ЗА ВТОРИЯ ФРОНТ Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ В ГЪРЦИЯ И ДА МИНЕ ПРЕЗ БАЛКАНИТЕ!

6

Анонимен

преди 6 години

Румънците просто се опитват да купят молдовците с пари и отпуснати големи заеми, май няма голям ефект досега, освен тези протоколни срещи.

5

Един от народа

преди 6 години

Обединението с Македония върви с ГОЛЯМ БОНУС -700 000 ШИПТАРИ!Такова обединение не ни трябва!

4

Анонимен

преди 6 години

На вниманието на тези които непремено държат ,да не признаваме македонския,въпреки твърдението ни ,че в него има сърбизми.Повечето молдовци си искат езика,ако и той да е почти румънски,но това не им пречи ,да признаят общото им минало и да искат обединение! Черногорците говорят език 90%сръбски/след вкарването на местни диалекти/ ,но наричат езика си черногорски и Сърбия им ПРИЗНА езика,въпреки ,че в историята си черногорците са се имали за сърби ,,най-истинските".

3

Анонимен

преди 6 години

Някой ден Молдова ще стане част от Румъния, а Македония - от България. Тогава русофилите и сърбоманите ще получат масови инфаркти.

2

Съвсем нормално!

преди 6 години

МОЛДОВА Е БИВША РУМЪНСКА ТЕРИТОРИЯ ,БЕ...!РУСНАЦИТЕ ИМ Я ВЗЕХА СЛЕД ВСВ ... НАСИЛА!!!/..."освободиха ги" и тях и им гушнаха източната територия../

1

двоен аршин

преди 6 години

А мамалигата няма ли кой да обвини в "иредентизъм"?