17

Проджект мениджър

преди 6 години

Предполагам, че навремето тези апартаменти са били на доста ниска цена именно заради липсата на път и факта, че се намират на земя извън регулация. Сега със спестените от "далаверата" пари да си откупят земя и да си направят път.

16

Дерибайов

преди 6 години

Съседа ми разказа за по-абсурдна ситуация. Вчера гледал от терасата как група хулиганчета замеря преминаващите автобуси и коли със снежни топки. Викам му защо не им се развика или да викнеш полиция ,той вика ами не знам. Също каза че и други минувачи просто са гледали. Само един автбусен шофьор спрял и слязал да ги гони, но след час пак се върнали. За това овчедушие кой е виновен не знам. Хора не бъдете уфтсе. Утре и на вас може да ви се случи нещо и ако никой не ви помогне няма да ви е добре.

15

пена

преди 6 години

И продължавайте да си давате парите на строителната мафия..

14

Анонимен

преди 6 години

Затворен комплекс "парк витоша" построен в парк витоша. Няма ли някой да вдигне един комплекс и в платото горе. На чист въздух, може и една магистралка да им спретне бокича до там.

13

Жоре Риъл Естейто

преди 6 години

Чудим се и не вярвам на ушите си....И.Христов е прав. 80% от популацияата е ***. Овце сте! И после ревете, че ви стрижат и доят кой от където падне. Загробили себе си и децата си с вечни заеми, но дори не си направили труда да проверят какво купуват! Алоууу за тия пари дето сте дали можехте да си купите апартамент в Маями или на Хавай, а вие си дадохте паричките на някой горублянски или драгалевски *** дето дядо му е пасъл козите на тия ливади и сега го дава реститут. Овце сте!

12

Гоуем играч

преди 6 години

Е па там нали е ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС, за кво им е път?

11

Алеко

преди 6 години

Не мога да се сетя за нещо по-неприятно от нагъл селянин, купил софийски апартамент в затворен комплекс на ниски цени, заради неизяснен статут на същия.

10

ФАНДЪКОВА

преди 6 години

и главния архитект на СОФИЯ са главните виновници за допуснатите безобразия. Няма как един строеж да започне без план на района и подписа на главния архитект и гласуване на Столичния Селсъвет

9

Чиновник

преди 6 години

Когато са си купували незаконите апартаменти е трябвало да си уточнят въпроса с достъпа до тях. Още тогава е било ясно, че няма път и трябва да минават през друг частен имот. Пък и те там са все големи тарикати, все ще измислят някоя далавера и пак ще си стигат до елитното затворено комплексче.

8

Грую

преди 6 години

"...теренът [...] не е в регулация и разрешение за строеж е дадено от тогавашния главен архитект на столицата"Т.е. платихме си рушвета да строим по поляните, а сега другите са ни виновни. Не видяхте ли че няма път, адвоката не ви ли предупреди че не е в регулация, въобще има ли канализация или сте на септични ями? Вземете си по един вертолет като сте такива тарикати.

7

ант.дим.ч.

преди 6 години

Напишете и за други правни абсурди в 21 век.Дете е извзето от дома си с помощта на 7 души и институциите не смеят да реагират.Само затварят телефони.Детето не било в риск без родната си майка.При бащата и в обкръжение на чужди хора, според представителите на отор.институции би се чувствал по- добре.Случаят е за интерпол

6

грфр

преди 6 години

Тук живеят хиляди семейства... Да сметнеме - 9 блока, делиме хиляди на девет, в блок трябва да са поне стотина семейства,... може и двеста... небостъргач е вероятно, или нещо ниско със десетина-двайсе входа... Нелепостите в написаното къртят.

5

ППП

преди 6 години

Марш на село! Долни селяци, излъгали са ги преди години.

4

Анонимен

преди 6 години

Това безобразие с т.н. частни имоти продължава . Навремето си имал земеделска нива , а сега искаш да имаш градски парцел за милиони. Егати и приватизацията неграмотна и продажна . Това го няма и в Африка .

3

Абориген

преди 6 години

Да одят на село да копаят като не им харесва софето

2

боян

преди 6 години

ами в тези млади семейства с деца вероятно има здрави и прави татковци - да се събират и да изгребат нахалниците, какво чакат

1

Анонимен

преди 6 години

Само така - сбръч за селяните, които надуха цените на имотите в София двойно.Да тънат в мизерните си дупки без канализация.