43

Анонимен

преди 6 години

до 36уж викаш заможни били хората, а в същото време карали "мерцедеси за по 50 бона." Явно не са чак толкова заможни, щом си купуват мерцали 2-ра ръка.

42

до 42

преди 6 години

Познавам доста куки с мерцедеси и доста доктори с джипове?Ти мислиш ли че карат лади москвичи и опел аскона?Май ти не си в час.

41

Анонимен

преди 6 години

"ама всички са с джипове и мерцедеси за по 50 бона." направо си личи колко не си в час.

40

Анонимен

преди 6 години

Предупреждение от село Горно Нанадолнище- купувайте имоти в София ,защото е многооо изгодно, следвайте съветите на "специалисти" , окрали парите на М.Петров

39

....

преди 6 години

...самаряните от Брюксел точно сега се загрижиха за нас. За КТБ не ни предупредиха,за приватизацията също,доларът за 1 нощ преди 20 год. като стана 3000 лв пак си затраяха. Замълчаха си и преди влизането ни в ЕС ,че цената на земеделските ниви от 40-70лв за декар е прекалено ниска и сума ти народ си продаде земите на ..наши хора.

38

Анонимен

преди 6 години

Айде моля ви се балон в България, в Париж например е над 10 000 евро за квадрат, това е не само балон, ами направо ....

37

гост

преди 6 години

Вдигат цените и гледат да унищожат българите. Нали това е целта на политиците, в скъпите жилища на българите да дойдат да живеят азиатци и африканци. Целта им е да няма нации и да бъдем като краварите и австралийците сбирщина от цял свят.

36

икономист

преди 6 години

Цените в БГ са най-ниски в целият ЕС, и едва ли ще паднат от сегашните си нива. Има и значително обезценяване на покупателната стойност на парите - например някои храни като маслото скочиха 100%.....Просто доходите са много, много ниски....за страна от ЕС.

35

Анонимен

преди 6 години

Няма балон просто в България има доста заможни хора които могат да плащат месечно по няколко хиляди лева кредити и пак да живеят добре.Дали са алчни частни бизнесмени,политици,мафиоти или оядени държавни чиновници,спортисти или чалга звезди няма значение.Те и докторите пищят че са на 1000 лева заплата ама всички са с джипове и мерцедеси за по 50 бона.И полицайте и те същата работа.Това че ние сме бедни не означава,че и другите са такива.

34

ха хо

преди 6 години

Това което има не е точно балон а някакъв изкривен хибрид. В действителност има както завишено търсене, така и празни апартаменти. Хората се научиха да не търсят просто жилище в София, а то да отговаря на определени критерии. Така се получава че докато жилища седят празни, други се купуват още преди да е започнал строежа им, защото са близо то метро станции, училища, има гаражи и т.н. Просто някои строителни фирми направиха лоши инвестиции и сградите им станаха непродаваеми на този етап

33

Анонимен

преди 6 години

В момента жилище купуват само най-големите балами, тъй като в момента цените са възможно най-високи! Дори да не се сринат цените, то със сигурност трябва да паднат с поне 10-15%, иначе в момента са непродаваеми

32

.

преди 6 години

Спрете с тая алчност бе..... 1500-3000 на кв. да гледаш каруци по улиците и да дишаш най-мръсния въздух в Европа ... свинщина

31

Могул

преди 6 години

Дежа вю. На всеки 10 години, защото няма къде другаде, българина набива парите в тухли и бетон. После логично балона се пука поради ред причини - демогр. срив, слаба икономика, цели квартали предстои да се оформят като бразилски. В момента искат на зелено да им платиш авансово. Те изкопали една дупка и ти казват: ето тука ще е, дай стоте бона. Много остават на дупка. Затова още не се пише, но има доста изгоряли, които освен наем плащат и кредит за зарязан ров. Народът почна да се осеща.

30

БГ

преди 6 години

Ето кой иска ВИЕ БЪЛГАРИ ДА БЪДЕТЕ ВЕЧНО БЕДНИ .БРЮКСЕЛ. НЕ МОЖЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СА СКЪПИ ЖИЛИЩАТА ТРЯБВА ДА ГИ ПОДАРЯВАТЕ НАПРАВО.А ВЪВ ВИЕНА СГРАДИТЕ ОТ 1927 ГОДИНА САМО ТРЯБВА ДА СТРУВАТ 5000 ЕВРО МЕТЪРА.ВИЕ БЪЛГАРИ СПОРЕД БРЮКСЕЛ НАЙ ДОБРЕ В ЗЕМЛЯНКИ ДА ЖИВЕЕТЕ.И САМО ПО ЕДИН ХЛЯБ НА ДЕН ДАЖБА.А ИНАЧЕ ТРЯБВА ПО 16 ЧАСА ДА РАБОТИТЕ.

29

Анонимен

преди 6 години

"ние го поискахме"И ние "поискахме" да ни правите съветска държава.

28

11

преди 6 години

Това е трик на агенцийте. Държат се от едни и същи хора и едно и също управление. Реално това което се сличи преди години няма как да не се случи отново. Пазарът ще се срине. Пълно е с апартаменти за продан в цяла София. В всеки квартал има по над 1000 апартамента за продан. Но цената е мега завишена от брокерите. Като отворя някой сайт за имоти се виждат. До сега на фалшива обява не съм попаднал. Просто са уценени не реално. 1000 евро и нагоре... ехоо всеки интелигентен няма да се съгласи.

27

Владислав

преди 6 години

Е хубава работа сега.....До вчера буквално се редуваха наши "експерти", банкери, брокери и т.н по вестници и телевизий че видиш ли нямало имотен балон.Със сигорност поне 3 статий имаше тук в този сайт,а поне още две интервюта гледах по телевизията.Сега от Европа казват че има и то доста голям...... А сега на кой да вярваме? Аз лично вярвам на разума си а той ми крещи че съм за четвърти километър ако дам 90,000 лв за гарсионера в Люлин!!!!!

26

...

преди 6 години

...ако Берлин можеш да го наречвш град ,аз не мога. Престанете да манипулирате хората. Ако си мислите че жилищата ще поевтинеят двойно, дълбоко се лъжете. Като знам повечето в Берлин за какви пари работят и ми става смешно,че ми дава Берлин за пример:))

25

Анонимен

преди 6 години

За съжаление лошият материал и дъмбелите се оказват и безкрайно алчни. Как може да се качват цени на жилища когато предлагането е в пъти повече от търсенето.

24

рр

преди 6 години

Балона се надува основно от високоплатените млади хора и от емигрантите-никой не знае колко пари влизат от чужбина