69

приветствам

преди 6 години

Разгеле, изгре слънце и за наш Рошко. Край на мрачната прогноза за времето.

68

Третополов

преди 6 години

До 73 Ами като нито на тях, нито на теб не ти се съжителства с 'ненормални', събирате си багажа, прибирате се у село, стоите си там и така. Ти хем искаш да изгониш 'ненормалните', хем искаш като излезеш като бай *** у Европата всичко да ти е като вкъщи. Е, не може така :) Хай чао ..

67

Ахмед

преди 6 години

До ХАСАН 65:ХАСАНЧО ИМАШ КЪСМЕТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НАРОД Е ТЪРПЕЛИВ И ТОЛЕРАНТЕН

66

Анонимен

преди 6 години

Мисля че дори на гейовете не им пука за това. Никой не им пречи и сега да подпишат договор, който да нарекат брак и да празнуват с каквито ритуали искат. Ако се приемат еднополовите бракове, трябва да се приемат и многоженството, кръвосмешителните бракове и браковете с деца, щото да не дискриминираме някого и в един момент брака ще изгуби всякакъв смисъл, колкото и малък да е бил.

65

Mustafa

преди 6 години

A koga shte priznaete braka mejdu chovek I koza? Kato pri nas v Turkey?

64

Последни времена

преди 6 години

Смятайте ако Бай Хитлер не се бе пръкнал, досега да сме станали масово канибали (не че няма да станем).

63

Членска карта №7

преди 6 години

До ВенетаМила ми Венето,Важна е Голямата правда, а не малката! А Голямата правда е известна само на Големия бял баща зад големия гьол!

62

Анонимен

преди 6 години

До трафалгар Освен всичко и си скромен...мамин златен убавец, ))Кво правиш по форумите като си такъв виден двигател на прогреса и съвременен Атлас?Избиваш комплекси)? Защото освен да се заяждаш за правописа, което редовно правят хората, избиващи комлекси, нищо смислено не написа.

61

Анонимен

преди 6 години

ДГД европейският съюз!

60

Анонимен

преди 6 години

Не са познали тука вече. Вместо да се срамуват от това безумие, някой щял да го налага на другите. Ами елате да го наложите. Нека да видим как !

59

Transpocalypse

преди 6 години

В щата Орегон от 1/7/2017 си имаме шофиорски книжки с пол Х..

58

Умник

преди 6 години

Нищо против гейовете, но ако това се случи, зорлем ще ме накарат истински да ги намразя.

57

Циник до

преди 6 години

Трафалгаря....и останалите трансджендъриИмало е време ***, когато ДДТ и Азбест са били върхови постижения в науката. Когато атомната енергия е била върхът.... Не много време е минало - и "обществото" е осъзнало грешката си!Много смешни, и жалки са "самообявили се експерти" , като теб - които си мислят, че са хванали господа за то пките."Обществото" е бъркало и преди - ще бърка и за в бъдеще.ГМО...ИЗВРАТЕНЯЦИ( защото ТЕ всъщност са такива ) се качиха по върховете в политиката и бизнеса и зато

56

Членска карта №7

преди 6 години

Ще стигнем САЩ. Там скоро съдиха една, женена за дъщеря си, а преди това била женена за сина си! Не е майтап, суровата реалност е близкото ни бъдеще!

55

Венета

преди 6 години

Нищо, което не ме убеждава, а ме принуждава, не ми е нужно! Не уважавам такива хора, организации, съюзи и каквото и да било там!

54

трафалгар

преди 6 години

До Анонимен 56- Точно неграмотници като тебе са останали в страната и се вижда положението. Тотална изостаналост и простащина. Точно такива образовани като мен са нужни, защото знем и можем, а ти с техникума просто си гледаи тухлите на строежа.

53

Хасан

преди 6 години

зер,това ви е проблема на българите,че коментирате като лудиха ха хавъв всяко село по две джамии,жените с фереджета и всеки турчин да прави поне по 3 деца,едното на българка!изкукуригал народ,живеещ на турска земя!

52

ХХХ

преди 6 години

Добре че влязохме в ЕС да си управим живота ! Скоро няккъв продукт Президент ...сирене ли ддз го даваха там е 2 евро тук е 8.50 лв :) Сега и ще ни накарад да се извратим тотално ......супер :) Скоро може толкова толерантен да стане ЕС че да подарим континент на арабите пък ние ще отидем там да живеем нали така е толерантно ! Пу да ви .....

51

Членска карта №7

преди 6 години

То е ясно, че ще намерят продажници да приемат подобен закон... Но нали все някога ще дочакаме следващия Народен съд и ще разчистим самозабравилият се цвят на нацията!!!

50

Ако наредят

преди 6 години

Борисов и Плевенлиев са свободни. Обичат се. Да се вземат.