12

The big щепсел

преди 6 години

Радев е наказателният вот срещу герберастите!Нормално е да има по-голям рейтинг. Само платени извратеняци харесват Винету.

11

Анонимен

преди 6 години

Президент който е бивш член на БКП не е президент. Въпросът е приключен

10

Анонимен

преди 6 години

Нямам представа откъде извадихте 42% за Бойко Борисов! Този *** застанал да ми обяснява, как Боко, никой не го изместил. От една страна казва, че политиката му през последните 3-4 години не се харесвала, а от друга, че рейтингът му бил "застинал", на политици чиито действия не се харесват, рейтингът не застива, а пада. Да се научи как се лъже и тогава го канете.Аз на Бойко рейтингът го виждам от вашите статии за него - над 90% въобще не го харесват.

9

Анонимен

преди 6 години

Интересно пък на резидента какви са му функциите?Въобще за какво ни е резидент в България?Реалната власт е в мин. предс. А резидента освен да пътува по света и да се среща с разни хора май друга функция няма.

8

Анонимен

преди 6 години

НЕ,НЕ ВОДИ ТОВА ПРОСТО СА ПОРЪЧАНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ на вчера създадена някаква си агенция"Тренд"която се съсипа да прави изследвания последните седмици ТОВА Е ЛЪЖА!Радев има дори по-малко привърженици и от тия 60% дето го избраха ЗАЩОТО ТОГАВА РАЗНИ ДЕСНИ И "РАЗОЧАРОВАНИ"ГЕРБЕРИ ГО ПОДКРЕПИХА!Подкрепата за Гадев е ТАЗИ-950000 гласували за БКП!Всичко друго е поръчка!Нали тия тренд бяха обявили че 50% от българите плачели за социализма Е ИМА ЛИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ИМ ВЯРВА??

7

Анонимен

преди 6 години

Резидента да не забравя да се отчите редовно в руското пасольство, че ще го махнат тези дето са го сложили да бъде резидент. И Путин ще си намери друг резидент.

6

Анонимен

преди 6 години

Рейтингът на Борисов изглежда доста раздут, като шкембето му.

5

Анонимен

преди 6 години

Президентът води спрямо Премиера защото е само декоративна фигура и нищо не прави, а само иска от пари за фърчила от Премиера.

4

Гост

преди 6 години

А Радев е просто увавец, да знаеш. Не забравай че комунистите го подкрепят. Или и ти си просто един КОМУНИСТ...

3

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересуват рейтингите, този президент е срам за България

2

Анонимен

преди 6 години

Резидента ми прилича на един селянин от Правец.

1

BBQ

преди 6 години

Премиерът води само по простотия и дебелина.