77

Иде дядо Коледа

преди 6 години

поради височината и разпереността си рогата както и дрункул;ките с които са били окичени когато хакерите тренирали на Презо ( с де лампичка, де жичка, де мехурче, де звездичка...) Децата от детска градина номер 201627 са предложили тези рога да се покръстят на КОЛЕДНИ РОГА- и без това собственника предколедно разпляска с език

76

РБК37

преди 6 години

А Плевнелие СЛУЧАЙНО не знае ли за изтеглянето на ИД под въдушното прикритие на ВВС на САЩ !?

75

Тежък Сокол

преди 6 години

Не мога да разбера тези българи които защищават руснаци за намесата им в България

74

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев активизира цялата руска, проруска и русофилска диаспора в България.Бълват змии и гущери, а това е доказателство колко прав е Плевнелиев.

73

Анонимен

преди 6 години

Тръмп, ще го перне през невзрачния врат. Нали обяви пред целия свят, че руснаците нямат намеса в избора за президент на сащ. Ама този младоебец се прави на голям мъж, явно не е чел новини, пак вади стари речи от сакото.

72

Анонимен

преди 6 години

Руснаците копат трескаво криптовалути в очакване на Страшния съд който започва след 29 ноември 2017 за тях

71

рогат добитък -3

преди 6 години

с непрестанните си критики към всекиго, всичко и всякога няма и с милиметър да намили височината, разпереността и броя на клоните на едни негови органи дето растът от челото на горе след определени действия с точно определени органи на съпругите му с точно определени органи на други чичофси

70

Анонимен

преди 6 години

Изказване тип "да заработим някой долар".

69

ти да видиш

преди 6 години

Луд умора няма, на тоз що му давате трибуна бре!?

68

Анонимен

преди 6 години

Американците още не могат да докажат съществуването на такива атаки, но наш Роско вече е разкрил руснаците. :D

67

Анонимен

преди 6 години

тоя *** суджук яде ли , ако обича да му дам и моят

66

Факт

преди 6 години

България е пълна с руски агенти.

65

Исторически истории

преди 6 години

Руските хакери тренирали с нас и най-вече с мен, Презо на бегето, преди атаките.таен шпионин е заснел как руска кука е закачвала в клоните на едни рога опасни бележки, които Презо на бегето е изнасял без митническо разрешение към некои територии.днес московският военно-исторически музей е отказал да приеме парченце от рогата на Презо защото иамло сведение че Презо хич необичал рогата и не се грижил за тях от как московскиа шпион си заминал

64

Анонимен

преди 6 години

най слабият президент ,, слуга на сатаната , проклет да е

63

Анонимен

преди 6 години

Този е толкова ***, че ни пробутва лъжите на баба си клинтън, която също се оплаква от руски хакери, че загуби поста в Белия Дом.

62

Анонимен

преди 6 години

до 72 Руский: Престани да плюеш ръката, която те храни бе дураk !

61

Боби

преди 6 години

До 70има два вида атакиДОС - Отказ от услуга - реализира се като сайта се НАВОДНЯВА от заявки - за това ти трябват много компове МУЛЕТА които да пращат тези заявки а домашните незащитени компове са ИДЕАЛНИВЗЛОМ - тук е ясно всичко търси се да се влезне и да се открадне нещо или разруши ако това е целта - възстановяване на един "УНИЩОЖЕН" компютър дори и с най-модерни технологии изисква поне 30мин(на теория в реалността ... се стига до седмици време за възстановяване)

60

Анонимен

преди 6 години

Ама естествено Роска, решили са да хакнат най-смешната кибер защита преди да скочат на САЩ. Верваме ти.

59

Анонимен

преди 6 години

Поне десет руски *** се преселват в руския прославен рай след всяк публична прова на президента Плевнелиев. Браво Росене, продължавай в същия д ух.

58

РБК37

преди 6 години

Роско ,а синоптичката да не и Тя хакер-агент на Путин ,а ?) Внимавай с нея ,че лошото ще ти се пише на ул Козяк . Няма да се удивя скоро нашият екс ако вземе и обвини и спътничката-синоптичката си в живота ,че е шпион на Путин . Наясякъде и във всичко му се привъждат агенити и хакери на Русия ,дори и сред бял ден . Времее ........... .