107

И аз

преди 6 години

*** сме щом търпим тази политическа банда да ни граби,вече 28 год.

106

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов работи - БСП плюе... - кой е надделее...

105

Наивен

преди 6 години

Наркотрафик, купуване на гласове, *** (лош материал, прости хора). По голяма самокритика от това не може да бъде. Браво, Бойко! Не съм очаквал такъв обрат. поне за днес. Утре? Ще видим.

104

Анонимен

преди 6 години

Цялата му герберска пасмина е гъбясала с корупция. Там чисти и честни не виреят. Избраните са на каишка за стари и нови прегрешения, а избирателите са или с нисък интелектуален багаж или с интереси в далаверите. На това му се казва МАФИЯ!

103

ооо

преди 6 години

Какво става с далаверата на г-н Кралев за огромна сума пари г-н Борисов защо го прикривате .Докога ще има далавери във вашето правителствостига с този цирк който го играте за пред българския народЦветанов май ще бъде по добър министър председател

102

Андрешко

преди 6 години

До # 94. А кой мислиш правеше показните разтрели в центъра на София,като не ги хващаха за да ги пущат? Кой уби безнаказано в една вила край Харманли един човек,защото не бил влезнал само за шест месеца в затвора?

101

u4en

преди 6 години

Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА !!! А т.н. БСП ще е в опозиция НЯКЪДЕ до 3 000 год. !

100

Wahl

преди 6 години

Mashallah...celiat nationalen otbor po sinhronno pluvane tam...

99

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм доволен. Комунист съм, не искам да съм социалист.Затова веднага щом се основа новата комунистическа партия ГЕРБ, веднага влязох в нея. Чувствам се уютно. Бойко е същински Тодор Живков няма разлика, вдсе едно, че се връщам 30 години назад.

98

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата да се самосезира въз основа на изявлението и да повика Борисов на разпит да каже с каква информация разполага за хората, замесени в наркотрафик и купуване на гласове. Това би трябвало да се направи в нормална държава след такова изявление.

97

Анонимен

преди 6 години

До Burzumказваш, по-добре да си направи фондация и да изгони като Сталин учителите и родителите от залата

96

Анонимен

преди 6 години

Тонка, баща ти да не е някой герберунгел на роднинска ясла?

95

Андрешко

преди 6 години

Има депутати,които наричали народа деби.ли и още били в парламента...А има един премиер,който наричаше народа лош материал и прости като него и още е премиер...

94

До ТОНКАТА

преди 6 години

Тонка, управляват си бе, брат... Само ти ли в тая държава още не си разбрал, не ГЕРП са новото БКП, делят си баницата с КОЙ и падишаха и се подкрепят взаимно в общинските съвети и на местните избори във всяко населено място в БГ, без изключение... Това са голи факти, влизай и чети.

93

Анонимен

преди 6 години

До тонката А в ГЕРБ не са комунисти ли! Накрадоха се и оставиха хората гладни! А пенсионерите мизерстват-защо са внасяли високи осигуровки-за да ги крадат!

92

Анонимен

преди 6 години

КОМУНОФИЛИСТИЦИТЕ ИЗПАДАТ В УЖАС, ЧЕ НЯМА ДА ВИДЯТ ВЛАСТ

91

Василев

преди 6 години

Бати Бойко поеми лична отговорност и си кажи просто и ясно, че сбърка с назначаването на здравния министър, който е влезнал в конфликт на интереси, когато е бил началник на ВМА!!!Бати Бойко бъди мъж и държавното кормило здраво дръж, но не с приказките ние сме лоши , ама и вие сте лоши!!!Папкате ли, папкате ли еврофондове дребни селски тарикати!!!Агент Даниъл Матисън!ЦРУ!!!

90

аз

преди 6 години

Щото ГЕРБ не крадат пенсионерите с дългогодишен стаж! Анонимен

89

тонката

преди 6 години

Другари вие си пишете тук колкото си искате,но трябва да сте сигурни,че БКП и ДПС(червени фесове) никога вече няма да управляват.НИКОГА!Свърши вашата мама ви б олшевишка.И баш феса Доган монтьора не може ви помогне вече.Бат ви Бойко Победоносец ше ви гази жестоко още дълги години.Ееееех партизанчета,пикаете ли газ?(:(:(:(:(:

88

До империалист

преди 6 години

Само напомням, че Бойчето още на 18 подава гореща молба за член на БКП и е приет като най-млад и переспективни. Идва 10.11.89, започва деполутизация но той напуска пожарната, защото не иска да напусне БКП. Отива в СИК, но поради глупост само мие колите и бие длъжници с бухалки. В пожарната го вербова ДС за агент БУДА. След 10.11. го вербова БОП, пид псевдонима Мазния. Маргините и Маджо се събират и дават 1 милион да стане гл.секретар. Докато е в СИК, се занимава с цигари, крадени коли, амфети.