15

Анонимен

преди 6 години

Мръсният въздух не е от автомобилите. Замърсяването идва от печките на твърдо гориво. Я погледне какъв смок се спуска при тихо време през ноща! Това е от съседните села около София и кварталите в които има къщи. А тези къщи никак не са малко. Те бълват 80 % от пушилката в София. За да спре пушилката от печките на твърдо гориво трябва да се намали цената на тока за да може хората да се отопляват с ел.печки. Или ще кажете как ще го намаляваме бе да не си луд? Та нали ще си спреме кранчето!

14

Анонимен

преди 6 години

кое замърсява повече?софиянец с 3.0 дизел дето днес е минал софия-бургас-софияилиедно поло 1.0 на газ от къщи до работа и обратно?

13

Анонимен

преди 6 години

АВТОМОБИЛ НАД 15 ГОДИНИ = 1000 ЛЕВА ДАНЪК.

12

АК-47

преди 6 години

И какво като нямам катализатор след като карам единствено и само на газ.Зимата и то в големия студ паля на бензин за няколко минути и минавам на газ. Какъв им е проблема, та се занимават постоянно с обикновените хора? Коли над 10г да не се движели, катализатори, измислени зимни гуми, фарове посред бял ден...Защо в Германия не се кара през деня на фарове? Политици-и*диоти се чудят какво да измислят за да си уреждат бизнеса на гърба на народа

11

И...

преди 6 години

Ми подгонете автокъщите.Въздухът е мръсен, защото в апартаменти без отказ от парно отоплението трябва да е само ток и парно.Пълна забрана на изсичане на горите и въглища.Правите единна електронна система с ВИК, ЧЕЗ, Община - подови отопления, отказали се от парно, домоуправители на ЕС - общи сметки блок за ток и водомери., като направят снимки термични на отопление, ще се види кой как се отоплява.Няма желание.Закон номер едно, най-много покрадват богатите.Проверявате фирми и апарт. над 100

10

Анонимен

преди 6 години

Не е много приятно да ти бъркат в джоба , ама не знам друг по ефикасен начин . Първо и най важното е такива коли да не се внасят и това ще сложи ред .

9

от 6

преди 6 години

И кво ми слагате минуси бе про-шл-яци. Или по прницп сте за правила, но не и когато се отнасят до вас лично.Никой не е длъжен да ви диша отровните газове, които бълват таралясниците ви.Като нямате пари за нормална кола ще се движите с градския транспорт.

8

Анонимен

преди 6 години

А колко по-добре щеше да е ако пожарникарят беше остнал да си гаси пожари, а селската учителка си преподаваже руски на децичата в родното си село.

7

Анонимен

преди 6 години

"Трябва да водим тази битка, тя е битка за здравето на нашите деца. Успяхме за 3-4 години да подобрим автобусите. В момента тече процедура за закупуване на нови 120 автобуса на природен газ", обясни Фандъкова."Мда, водите екобитка с природен газ. Абе Фандък, оня реставрираният Мерцедес на шефа ти с катализатор ли е? Него ще го спират ли от движение?

6

Анонимен

преди 6 години

Е това ако влезне като закон ще стане гражданска война. Гарантирано!

5

Анонимен

преди 6 години

Добре че е скапаното Европредседателство, та нашите корумпирани и некадърни Суджуци да се поразмърдат малко, в желанието си да се натегнат на Господарите си и да покажат, че и София е нещо като европейски град.Такава дивотия няма в нито една европейска столица - неспирен поток от ръждясали 20-годишни таралясници, които ни тровят и всеки се прави, че проблем няма.Фандъкова чак сега ли разбра какви коли се движат от десетина години по софийските улици.

4

браво

преди 6 години

дали пък няма и да се сетят, че въздуха в София и други градове и села е замърсен през зимата от "кюмюра и дървата" използвани за отопление?Ще разрешат ли т.н. "държавници" газификация на домакинствата в София? Или ще продължат жителиге на селата да ми плащат парното, чрез дотация с електричество от ТЕЦовете? /не че се оплаквам от евтинията/

3

Анонимен

преди 6 години

на мен мми крадоха катализатора 2 пъти, нямам пари да си купувам повече, понеже е ситроен, доста е скъпичък, кво прайм господа полицаи.. вземете вие да ми купите поредния катализатор

2

Анонимен

преди 6 години

Сега ли разбрахте че тези автомобили нямат катализатори? Та нима преди 28 години са имали? Как може кола трета употреба да има катализатор? Вие добре ли сте с мозъка? Катализатора се скапва на 5-тата година даже и по рано взависимост колко се кара. Я ми покажете една кола която е в движение да е на 5 години специално в българия? Знаете ли колко струва един катализатор селяндурчета? Ще ви кажа катализатора е по скъп от една кола 2-ра употреба. Кой е този дето може да си позволи катализатор?

1

Men

преди 6 години

Въпрос за 6-ца към МВР, КАТ и всички които трябва да контролират работата на пунктовете за технически прегледи. КАК почти 2 милиона таралясника са минали технически преглед.