39

Джедай Мастър

преди 6 години

"Мацката от Москва"? "Буболечка"? И тоя комплексиран гал.фон и селя.ндур се води български елит, професор дългогодишен управител на историческия музей, поради липса на по-достоен кадър. Каква трагедия, какъв срам за нас.

38

Мужик

преди 6 години

Бате Божо потвърждава и моята теза че последните исторически гафове на руските политици се дължат основно на невежество и непознаване на историята ... всички знаем как си взимат дипломите близките до властта в посткомунистическите държави!

37

Рино

преди 6 години

Пихме по една водка, замезихме. Някой от руснаците попита по какъв повод сме се събрали. Обсяснихме им, че празнуваме 24 май денят на славянската писменост. Разказахме им за глалолицата и кирилицата, за Кирил и Методи, за Климент Охридски Тогава госпожата-милиционер се изстъпи, че като ревна никакви Кирил и Методи нашата азбука я е създал Ленин

36

Анонимен

преди 6 години

Божидар Димитров продължава да разпространява бацила на комунизма и кретенизма

35

Анонимен

преди 6 години

колкото са повече руските провокации към нас,толкова по малко ще бъде руското влияние във България и по компрометирани ще бъдат руски бг слуги.

34

Рино

преди 6 години

До Анонимен 35Руснаците са можели да спасят Левски, но не са го направили умишлено. Защото Левски е отварял очите на българите. А руснаците са нямали интерес от това.

33

Анонимен

преди 6 години

До 27Надявам се, че се шегуваш... Защото ако към избитите от комунистите депутати и адвокати, на сериозно прибавяш Левски и Ботев... то тогава значи си завършен продукт на демократичното ни образование, тоест, пълен д.бил

32

Васил Иванов Кунчев

преди 6 години

Който ни освободи той ще ни пороби.

31

Анонимен

преди 6 години

до скоро в техните учебници пишеше,че ленин е създал азбуката.това е напълно зомбиран народ от който нищо не става

30

Рино

преди 6 години

Нашият национален герой Васил Иванов Кунчев - Левски е казал с всеки друг, но никога с русите - Руснаците.

29

Джъстиса

преди 6 години

Хайде и на тоя речника изпростя"мацката"лигавене лигавене селяния и простотия лъха от публичния живот98 % от тези личности СА МИ НЕПРИЯТНИНяма възпитание, няма сдържаност, няма класа Не искам да имам нищо общо с такива хора и и е абсурд да искам да ме представляват където и да е.Приятен ден!!!

28

Анонимен

преди 6 години

известно е че е алкохоличка,но тя чете това което са й написали от тяхното външно министерство.следователно,това е официалната руска позиция.следващите изявления могат да бъдат,че червената армия е спасила християнството и ленин е написал библията.

27

кирил

преди 6 години

компрометирал се учен с примитивно русофилство.за всички е ясно че е преднамерена поредна провокация,както с изкупуването на България,азбуката и навлизането на руска бойна авиация в близост до въздушното ни пространство.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Като започнем с Васил Левски, Ботев, адвокати, учители, писатели.

25

Анонимен

преди 6 години

До РиноКоя интелигенция? Да не би да говориш за депутатите гласували единодушно да обявим война на САЩ и Великобритания и отбелязали това си решение с бурни рукоплескания?

24

Анонимен

преди 6 години

тезата не била официална все едно че някои да ти удари десет тояги на голо но после да се разбере че е досадна грешка от незнание така че БОЖИ малко по кротко всичко е добре премислено и пресметнато не се прави на ощипана мома че не се сещаш годинките ти станаха много и взе да говориш простотии

23

Рино

преди 6 години

До Анонимен 22Руснаците защо избиха нашата интелигенция?

22

Анонимен

преди 6 години

"Казала го е една, извинявам се за израза, пикла, която дори няма и цици като другите рускини. Погледни колко е слаба - тоя човек беше министър...Държавата ни толерира всякакви изсмукани от пръстите права на малцинства, бежанци и п.дерасти, но не може да вземе мерки, бивши министри да не говорят публично глупости.Не е гаф на Захарова, а подсещане към недосетливите в Бг. - Ако искате да уважават вашата история и принос, то уважавайте чуждите. Колко пъти цапахте паметници, до кога?

21

ГАДОРЯН

преди 6 години

Боже боже. Уж професор а изказа му е като на див селски бек. Захарова си е доста хубавка. Изобщо не съм забелязал дали са й малки соските. Колкото до евреите, мислите ли че това не е провокация на Кремъл. И още ще има. Сами си го изпросихме. Прецедента не спря навремето да се заяжда с Русия. Герберастите и те. Така че какво да очакваме.

20

Анонимен

преди 6 години

В на Божо предаването.Божо поканил гост, но госта говори с фалцет. И Божо му казва: а бе ти да не си от любителите на древноримската любов?Госта: а не Г-н Димитров като се притесня гласът ми става леко фалцет.Божо: Аааа добре, че се бях попритеснил.