21

Калеко Алеко

преди 6 години

100 000 наши сънародници опитват късмета си със зелена карта и са готови да заминат за Щатите, а там има и много други българи, включително и такива като синовете и дъщерите на нашите потомствени кому.нета-***, които иначе са привързани към Матушката си русь, но не искат да изпращат децата и внуците си там, а са се постарали да ги уредят в иначе оплюваната от тях Америка .... !!!

20

Демократ

преди 6 години

Жоро, ти що щеш тук, а не си в САЩ тогава? Сигурно си селянин-овчар, а там са кравари мразят овчарите. Ех жал ми е за теб:)

19

Анонимен

преди 6 години

ES E PO BLIZO PO UDOBNO I PO SIGURNO MEINATA MU NA USA

18

Анонимен

преди 6 години

nqma takava mechta myrtva e nse lyjete ne xodete v USA

17

И аз имах трабант

преди 6 години

Моята мечта е краварите да си стоят у дома, да си приберат смрадливите долари и военни бази вкъщи.

16

Анонимен

преди 6 години

Трима души са ранени, а един е загинал след престрелка в Калифорния в събота, предава FOX news. Като причината за стрелбата е спор за място за паркиране. Американска мечта казвате, а?

15

Грудю

преди 6 години

Тя тази Хамериканска мечта умря още в края на 90-те. Наистина няма смисъл от лотариия

14

Анонимен

преди 6 години

От тези 100 000 едва ли има и 1000 със сериозни намерения. Имам познат, който пуска ей така за спорта, печели 2 пъти, а дори не направи никакви крачки да задвижи нещата си.Който иска, досега да е заминал сто пъти. Евросъюза ни дава почти същите опции.

13

Как

преди 6 години

Как ще разберем, ако сме одобрени? Щом с обаждане и имейл не става?

12

Анонимен

преди 6 години

Американската мечта е за мексиканци, колумбийци, перуанци, кубинци.

11

Анонимен

преди 6 години

САЩ е една разпадаща се империя!

10

Анонимен

преди 6 години

Има ли още наивници, които вярват в американската мечта?

9

Анонимен

преди 6 години

Главното е че богатия кравар не си плаща виза като стъпва тука със смрадливите си кракар а българина ще си плаги визата за да иде да стане шерп у краваристан.

8

Дали е Киро на кирия

преди 6 години

При положение, че българите имат право на пътуване и работа във всички държави на ЕС и то само с личната си карта, някой може ли да ми обясни защо трябва да ходя чак до САЩ?Ако работя в Германия дори мога да си идвам в България да видя роднините си през някой по-дълъг празник с евтините авиокомпании на символични цени за 2 часа, а ако живея в западната част на САЩ ще трябва да се ръся с хиляди долари за самолетни билети и по два дена път в едната посока.

7

Анонимен

преди 6 години

Зелена карта, е лотария на живота. Който не знаеш как ще приключи в щатите. Дали няма да те застреля някой луд, или смаже като ***, поредния ислямист.

6

Демократ

преди 6 години

До Питам сеАми питай и ще ти кажа, в Русия живеят повече българи отколкото в САЩ - факт.А това, че медиите ни, както и самите американци ни убеждават, че хиляди копнеели за тяхната мечта, е пълна лъжа.Да, има българи които искат да отидат в САЩ, защото вярват, че там ще спечелят пари, но ако това е мечта, то значи вие сте съвсем болни.Мечтата за свобода в Америка е мъртва от десетилетия.

5

Анонимен

преди 6 години

Американската мечта я знаем. А руската е да се нафиркаш с Бояришник!

4

Анонимен

преди 6 години

Дано никога не махнат визите! Така гнусните русофили, които иначе плюят САЩ, никога няма да могат да отидат да живеят в "пропадналите" Щати...

3

МaйМyнaтa

преди 6 години

Да да да даааа, и аз я харесва. И банани яко, и филми яки...истински райиии

2

Питам се

преди 6 години

Абе защо никой не налита на ЧЕРВЕНА КАРТА. Толкова много почитатели има на крайцера ,,Аврора",а всички налитат да ходят при ,,краварите" Чудно!?!?Мразите ги ,а стотици хиляди отидоха и отиват там,а в Комсомоск на Амуре нямаме представител.