99

мислете

преди 6 години

до чететеКогато си д.бил и вярваш на всичко което четеш, по-добре е да не четеш!За твоят случай, препоръчвам и да не говориш.Има и друг вариант разбира се, може би не си д.бил, а турчин и от 137 години (тоест от Освобождението на България), Русия ти е враг. Разбирам те, но тя е враг на теб - турчина, не на нас - българите!

98

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са най-големите национални предатели. Заради интересите на евразийската *** са готови да продадат дори и децата си. Не заслужават да се наричат българи защото отдавна не са такива

97

до бедняците на Ев

преди 6 години

Момче, вземи пистолет и се гръмни веднага. Ако те е страх , вземи влака и право при Путин. От такива, като теб вони и не се трае .....

96

30години "демок

преди 6 години

донесе на България пълна разруха, чалга култура и неграмотност. А българският патриотизъм вследствие на това деградира до жалка комплексарщина направлявана умело от задкулисни играчи в русофобия.На жалките комплексари ще кажа, че Захарова отлично знае какво говори, отлично знае и реакциите на родните д.били.Когато искаш другите да уважават историята и постиженията ти, то и ти трябва да уважаваш историята на другите. Те това иска да ви каже Захарова. Колко пъти цапахте чуждата памет? До кога?

95

вазоний иванчо

преди 6 години

след руските казани глупости за това,че азбуката е дошла от македония и сега за евреитевсички българи ще трябва да намразят Русия, която ни донесе на 09.9.1944 г. долний комунизъм, накара ни да влезем в ТКЗС, премахна многопартийността и много другиидиотщини ни натресе.Прати ни чрез бракове много набоядисани рускини, като целта на тези мамаши беше да избягат от идиотската си държава.Стига русофилстване.

94

четете

преди 6 години

РУСИЯ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 137 ГОДИНИ . ДОНЕСОХА НИ НЕИЗБРОИМИ ЩЕТИ И ПРОБЛЕМИ . КОЙТО НЕ ГО ЗНАЕ .ДА СЕ ОБРАЗОВА И ДА ПОГЛЕДНЕ. НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ГО ЗНАЯТ ...

93

Бедняците на ЕС

преди 6 години

Не се правете на голяма работа пред Русия.Путин ако реши ще затрие България за 60 секунди.Бедняците нямат думата.Наслаждавайте се на кучешкия живот в България.Яжти,пийте и сИрете,така и така бедни ще си останете.

92

шматка

преди 6 години

Ние им вапцахме паметника те ни го връщат с еврейте.Чиста провокация.Същата провокация беше и че азбуката идва от македонската земя.Разбрахте ли колко струват руснаците.Голяма държава с дребни (в пряк и преносен смисъл) хора

91

Анонимен

преди 6 години

България има настояще само с Русия, без руските туристи които хранята цялото черномори българите ще изпукат от глад.

90

Анонимен

преди 6 години

Русия има бъдеще само с България. Веднъж им дадохме четмо и писмо, ако трябва пак ще има го дадем, че явно не са се научили да го ползват. Дадохме им Православието, от диваци цивилизовани люде да станат, ако трябва пак ще им го дадем.

89

Анонимен

преди 6 години

Вече 10 години ЕС и мизерията в България става все по жестока.

88

р

преди 6 години

Е, какво сега ?Излиза, че съвеЦката армия е спасила Сорос, а нашите "русофили" си правеха до сега селфи, защото ги била освободила от "фашизЪма" !!!?

87

савов

преди 6 години

В света има два вида цига.и - *** като тези в България и руси, като населението на Русия , което 82 % са циг. ни Всяка дума изречена от руснак- ром е лъжа !!!! Това им е в природата ....

86

Анонимен

преди 6 години

По-скоро незнание. Руснаците не са много образовани, освен това са и много суеверни, особено жените. Направо не разбирам, как млади момичета се кръстят през половин час, на излизане от вкъщи, преди ядене и т.н... Който не е ходил с рускини да не слага минуси, защото въобще не е на ясно какво е в техните глави и колко объркан и изопачен е светът. В някои отношения руснаците ми приличат на македонците- приписват си заслуги и дори спорят с теб, дори фактите да са точно на обратно. Комплексари са.

85

чукча

преди 6 години

Аз мисля че тайно Хитлер е бил голям фен на България и българския народ.Просто каквото сме му казали всичко е изпълнил.Северна Добруджа-няма проблеми-ваша е.Излаз на Бяло море-винаги за вас българитеНе си давате евреите-няма проблем-други ще намеря за лагерите.Няма да давате войски за източния фронт-ок-така да бъде-вие си решавате.

84

Анонимен

преди 6 години

ЕС ли ни донесе демографската катастрофа бе копейко еничарска?Твоята фашистка русия като не е в ЕС, не запада ли демографски?

83

VNC

преди 6 години

А могат ли обяснят как по-точно българите са спасили евреите?

82

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали Русия има бъдеще само с България, но българия няма настояще без Русия, ако врътнат кранчето българите ще изпукат като въшkи от студ, а руските туристи ако спрат да идват да хранят българите и да правят оборот да си харчат парите по черноморието безработицата ще скочи на 40%.

81

123

преди 6 години

Били сме спасили евреите!? А от едно турско не сме могли да се избавим!А за днешното робство - мълчим и траем!Дали не "разчитаме" евреите да ни спасят! ( ей така от благодарност)

80

Анонимен

преди 6 години

10 години в ЕС донесоха на България демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.