42

Анонимен

преди 6 години

Така е- икономически интереси стоят зад оставката.Неговите лични икономически интереси. По-точно тези на дъщеря му и зетя.

41

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Интересно как вчера пилотите не можеха да летят, защото МИГ-овете били стари, а днес са на работа и изпълняват ЗАДАЧИТЕ СИ!?!?!? Много интересно!

40

Анонимен

преди 6 години

ТВ СКАТ е анти-европейска няма нищо общо с съвременна Европа а някаква странно Измерение пално с злова и омраза , а дали нямат Присически проблеми такива хора като тези , Симеонов ти си българин колкото Меркел китайка

39

Тони

преди 6 години

Симеонов, като истински "патриот" да обясни, защо неговите хора само въртят далавери? Също да обясни, защо след поредната ромска изцепка вчера отново мълчи все едно нищо не е станало? Нали това им беше залегнало в платформата? Поредния лъжлив страхливец!

38

Анонимен

преди 6 години

Станахме за смях в ЕС с тези наши политици. Без култура и чужди езици, поне един Английски поне, с вид на касапи, Суджук ефенди, на байчовци от някое основно училище, Винкела и Шкембе воеводата. Кажете ми, с толкова власт и пари, дебели и отпуснати, лакоми за ядене и пиене, за чужди жени, за предпочитане подчинени, защото ще ги е страх да писнат. А Цецо Цървула като видите, Цецка Комонистката, онзи военен на МВР, който си е жив ***. Срам за България са те! А имаме толкова завършили в САЩ и GB

37

Анонимен

преди 6 години

Смесване на медии и политика = ГНУС = Пеевски = Симеонов

36

Анонимен

преди 6 години

Прав е, точно икономически интереси го бутнаха ... неговите и на бащата на внук му :D

35

Анонимен

преди 6 години

Родителите на Симеонов дали са чисти българи или умешени с българеещи се роми Дасикане рома или Сиви вълци , между другото Държавата си ги крие много професионално

34

Анонимен

преди 6 години

Симеонов, с такива изказвания ще гледаш следващия парламент по телевизора:"Няма значение чия е фирмата - въпросът е дали е ощетила или не е ощетила, настоя той."

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Др. червен гладник , Валери Симеонов е работил за себе си преди да влезе в политиката , като собственик на телевизия СКАТ и е богат човек . Сега много точно говори и работи в полза на Държавата .

32

Анонимен

преди 6 години

Нагла и крадлива пасмина, излезе този патриотар.

31

Го4о

преди 6 години

След следващите избори Нинова, която се превърна в ПЛЮЕЩА КОБРА, първо трябва да си откъсне ОПАШКАТА, която е настъпана от вътрешната опозиция и да се скрие в "дупката" си. Или да плюе докато и свърши отровата и тогава да бъде смачкана!

30

Анонимен

преди 6 години

Ако бъде запитан Валери Симеонов , защо прилича на Ром какво ли ще отговори?

29

The big щепсел

преди 6 години

Властта се превръща в бедствие!Те дори вече не се крият а защитават кражбите си по телевизията.И цялото медийно съсловие им оказва съдействие!

28

Анонимен

преди 6 години

Ромската физиономия на България

27

Анонимен

преди 6 години

Този ,, Здр. мин" присвоява..........1 600 000 лв. наши пари , и според СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ и други министри е един пример за почтеност . ГЕРБЕРАСИ , високо вдигнахте летвата . От колко милиона нагоре е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ????

26

Анонимен

преди 6 години

И АЗ МИСЛЕХ ,ЧЕ ДА СИ ПАТРИОТ ЗНАЧИ ДА РАБОТИШ ЗА БЪЛГАРИЯ ,А ТО БИЛО ДА РАБОТИШ ЗА СЕБЕ СИ !

25

TOP SECRET

преди 6 години

Сименов е много съмнителен от гледна точка на Ген и Произход , толкова много прилича на Ром с това си изражение на лицето и подути очи че няма никакво съмнение , християнизиране е имало още през 3-5 век дори преди няколко дена Док.филм по немската доказва за пореден път , на български единствено в книгата на писателя Стоян Динков:Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

24

Анонимен

преди 6 години

Грешка активни сте ,само за две секунди и минус.

23

Анонимен

преди 6 години

Щом специалиста казва значи е така. Няма конфликт на интереси в това да дадеш на дъщеря си и зет си 1 600 000 лв. Какво е този милион пари за семки? Има хора на които това са им джобните за деня. А този горкият се мъчи с 1 600 000 лв. Малиии колко е голема мъката по тоя свят божее! Хората са мъчат с милиони да ги ожалиш горкичките. Реве ми се плаче ми се за горките хорица да ги оставят да се мъчат с 1 600 000 лв. Не ви ли е срам така да мъчите хорицата бе народе? Как ще похарчат толкова пари бе?